Honza.manta Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 +1 úchyl.Minulý týden jsem byl v Moulin Rouge v Paříží a jedno vystoupení tam bylo v kostýmech americkej vojáků a pin up girls. Rozkošné to bylo. Mně strašně naštvalo, že se tam nesmí kouřit. Ve všech filmech se tam kouřilo a mně to k tomu tak nějak pasuje, prostě minulost je pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Kouřit už se nemůže ani v Café Hawelka... Během deseti let to byly tři velký rány tohoto kultovního podniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 ...že by se rodinka rozrostla? zatím ještě nejsou v prodeji, tak uvidíme... Drawings of Magrette VANTAGE Bronze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 24. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 My friend Colleens Acrylic painiting Art Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 30. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Bude tomu skoro rok, co jsem se vydal na předalekou cestu k protinožcům, tak si to tu trošku připomenu...Něco se za tu dobu změnilo, něco zůstalo...Pro chronomagovu duši je tam i nějaká ta změna co se týče hodinek, proběhlo toho více, ale přidávám sem pouze ty dva kousky, které jsou s cestou přímo spjaté... Visit Gold Coast (Surfers Paradise), Australia Seiko Sportura GMT - důvod koupě je jasný, GMT komplikace byla v plném zápřahu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rediscover An Icon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. The Gold Coast City Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Aerials, Beaches, Hinterlad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A končím Magretkami, které jsou z těchto končin a vždy mi to vše budou připomínat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. The END....meantime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 (upraveno) Super fotky a super hodinky Čiší na mě z toho stejná atmoška, jako z tohohle videa... Upraveno 30. října 2014 uživatelem t.p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Jak to čtu, dává mi to smysl. Paradise opravdu v každém směru. Nu což, nezbývá Ti, než tu nostalgickou vzpomínku pořádně oprášit a ještě lépe - přebít novou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 skvělé zážitky, skvělá práce ? mozaika jako ze snu ? díky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Jako vždy - krásné uvolnění u nádherných náladových fotek a koláží. Díky. A až tě ta slečna přestane bavit, tak mi prosím pošli kontakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Skvělý fotky úžasnejch končin, ta atmosféra z nich úplně čiší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 31. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Super fotky a super hodinky Čiší na mě z toho stejná atmoška, jako z tohohle videa...http://vimeo.com/9305750 Díky moc i za to video, jooo holky z Billabongu jsou dost dobré Jak to čtu, dává mi to smysl. Paradise opravdu v každém směru. Nu což, nezbývá Ti, než tu nostalgickou vzpomínku pořádně oprášit a ještě lépe - přebít novou Ano to slovo Paradise tam sedí naprosto přesně, to můžu potvrdit všemi deseti, chci tam zase, tady mě to neba skvělé zážitky, skvělá práce ? mozaika jako ze snu ? díky ... I já děkuju, to hlavní co je jako ze snu - ráno se probudit a mít moře 20m od terasy, nic lepšího asi neznám člověku je hned jedno jestli bydlí ve vile, nebo obyčejném apartmánu Jako vždy - krásné uvolnění u nádherných náladových fotek a koláží. Díky. A až tě ta slečna přestane bavit, tak mi prosím pošli kontakt Díky ti, tvé přání by se mohlo brzy vyplnit.... Skvělý fotky úžasnejch končin, ta atmosféra z nich úplně čiší Díky moc, už abych tam byl znovu, fakt se mi občas zasteskne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Michaléé, co mi to děláš, všechny fotky jako vždy super, ale hodit sem takhle bez varování australskou sladkou vodu.... ty vodopády... ty tůňky... ten potůček... aaaaáh... už vidím ty okounky, hlaváče, hlavačky a duhovky, které se v té vodě mrskají... jdu se uklidnit na FishBase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Fajne, jako vzdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 31. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Michaléé, co mi to děláš, všechny fotky jako vždy super, ale hodit sem takhle bez varování australskou sladkou vodu.... ty vodopády... ty tůňky... ten potůček... aaaaáh... už vidím ty okounky, hlaváče, hlavačky a duhovky, které se v té vodě mrskají... jdu se uklidnit na FishBase. Vidiš, tak ve spojení s rybkama mě to vůbec nenapadlo, ty já nejradši už nemrskající se na talíři ale jsem rád, že jsem tě potěšil. Fajne, jako vzdy. Děkuji, počkej až se naučím ten tvůj styl focení, to pak bude sice se to některým nelíbí, ale mě jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 (upraveno) Díky moc i za to video, jooo holky z Billabongu jsou dost dobré holky z Wicked Weasel sou lepčejší, taky australský Upraveno 31. října 2014 uživatelem the MJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 (upraveno) Vidiš, tak ve spojení s rybkama mě to vůbec nenapadlo, ty já nejradši už nemrskající se na talíři ale jsem rád, že jsem tě potěšil. Děkuji, počkej až se naučím ten tvůj styl focení, to pak bude sice se to některým nelíbí, ale mě jo.Sice o zadnem stylu nevim, ale tesim se, fakt ze jo. Me se uz tyhle tvoje kolaze strasne libi. Upraveno 31. října 2014 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Špenátová výzbroj se opět rozrostla, jeden řemen lepší než druhý. Ještě je v progresu nejspíš poslední kus, ten nejlepší, nejšílenější a moc se na něj těším... Special thanks to Spinach Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 (upraveno) Párádní, všechny, ale ten světlej je neuvěřitelnej, tyhle hoďky přímo vybízej k takovejm řemenům, o to víc se těším na ten tvůj ohlašovanej, to bude taky paráda. Sakra na tom světlym jsou to úplně jiný hodinky. :clap: Upraveno 4. listopadu 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Špenátová výzbroj se opět rozrostla, jeden řemen lepší než druhý. Ještě je v progresu nejspíš poslední kus, ten nejlepší, nejšílenější a moc se na něj těším... Special thanks to Spinach PicsArt_1415049010529.jpgPicsArt_1415098566161.jpgNeskutečná paráda. Světlej je naprostá bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Krasna prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se