Přejít na obsah

Bells Story & Magrette Regattare Tiki

Bells

Doporučené příspěvky

chvalim velmi malo, ale teraz mi to neda... super hodinky (skoda velkosti, ale perfektne spracovany PAM style... momentalne tento tvar hodiniek u mna vedie a mam zopar Benarus Moray, co je rovnake telo, ale velkost 40 a 42mm v mojom pripade). A super najma cele vlakno, atmosfera plazi a tie kocky... parada!

A mozno ta potesim... miyota 9015 versus ETA 2824 sledujem a vlastne studujem (laicky a na urovni prieskumu nazorov hodinarov) uz od zaciatku uvedenia 9015 na trh. Sam som mal alebo mal vyse 20x z kazdeho. No a 9015 povazuju uz mnohi za dokonca lepsi kaliber ako ETA 2824 !!! A minimalne za rovnaky! (parametre presnost a drzanie presnosti, spolahlivost, robustnost, spracovanie atd.). Treba si uvedomit, okrem ineho, ze ide o modernejsi, ak nie najmodernejsi sucasny kaliber (v tejto triede). Cenovo sa pohybuje na urovni ETA v case ked bola ETA siroko dostupna, co nie je tak davno. Zasadny rozdiel je v natahu, pri miyote je jednostranny a podla mojej skusenosti potrebuje na ruke viac casu aby bola dosiahnuta slusna rezerva, ale to je mozno aj vyhodou oproti ete, pretoze sa strojcek tak nepretazuje a menej opotrebuvava. ROztacanie rotora vo volnobehu a teda hlucnost a vibracie mnohi posudzuju ako "lacne", ale to robil predsa aj chrono ETA 7750.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuju moc, potěšil jsi už jen tím prvním odstavcem a jsem rád pokaždé, kdy se mé vlákno někomu líbí  :clap:

Co se týče miyoty, tak s tou jsem i já spokojen, sice jsem ji nějak extra nezkoumal, ale rozhodně si nemůžu na nic stěžovat :) Maximálně tak ta přesnost, momentálně mi Magretky dělají zhruba 10s za den, což sice není málo, ale tak nějak jsem si na to zvykl a už to ani neřeším. Mohl bych je asi někde nechat trošku poladit, ale tím jak jsem si už zvykl mi to přijde i zbytečné, vše funguje jak má, hodinky mi dělají radost a tak jsem spokojen :)

Jinak s tím nátahem vidím ještě jednu skvělou výhodu u miyoty a to, že se dá natahovat i ručně, což je super ve chvíli, kdy zrovna nosím jiné hodinky a Magretky jen leží doma, večer je prostě vezmu, dotáhnu ručně a nemusím řešit jejich zastavení, ani nepotřebuji winder a mám klid a pohodu :)

Odkaz ke komentáři

Je to tak Chrona mají Seagull, což není žádná výhra to uznávám, na druhou stranu je v Magrettkách alespoň pěkně zdobený, takže když bude fungovat, tak na něj bude i celkem pěkný pohled a ty chrona jsou za mě prostě nej :)

Odkaz ke komentáři

A je to tu, slibovaný řemen je hotový, nasazený a nafocený, zbývá už ho jen odprezentovat. Takže představuji zatím poslední a jednoznačně nejlepší řemen od Spinacha s názvem Teahupoo. Tímto bych chtěl i poděkovat Spinachovi nejen za to, že ho dokázal dát dohromady, ale i za to, že se do toho vůbec pustil. Můj návrh a představy byly tentokrát opravdu extrémní a on to dokázal splnit naprosto do puntíku, takže ještě jednou ohromný DÍK.

Jak už je u mě zvykem, každý řemen něčemu věnuji. Ani tady tomu nebude jinak, řemen je věnovaný extrémnímu surfingu, kde vlny, na kterých se jezdí dosahují i několika metrů. Jedno z těchto míst je právě Teahupoo na Tahiti, je to jedno z nejnebezpečnějších míst pro surfování a to se podepsalo už i na několika životech a řemen je tudíž věnovaný i těm, kteří právě zde vlny nezvládli.

Něco málo o Tahupoo - líbí se mi tento úryvek i s citací:

Cyclonic left-breaking reef wave located near the southwest tip of Tahiti Iti; regarded since the late '90s as one of the world's most challenging and dangerous surf breaks. "Teahupoo isn't a wave, it's a war zone," surf journalist Gary Taylor wrote in 2000. "A freak of nature that some ******* decided to call a surf spot."

Magrette & Maori Strap Teahupoo

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

V 22. 1. 2015 v 11:56, Wrch napsal:

Nemám slov, vše vskutku dokonalé....  :speak_cool:

Díky moc, mám z toho vážně radost a snad i na chvíli klid, protože teď už vážně nevím co ještě vymyslet za šílenost :)

V 22. 1. 2015 v 12:35, siwi napsal:

Michale, paráda!!! Takový řemen máš jenom ty  :D

No nikdo jiný není až takový blázen  :D

Odkaz ke komentáři

V 22. 1. 2015 v 12:42, Bells napsal:

Díky moc, mám z toho vážně radost a snad i na chvíli klid, protože teď už vážně nevím co ještě vymyslet za šílenost :)

No nikdo jiný není až takový blázen  :D

Je, Spinach, že se ti s tim dělá! :D

Je to paráda, fakt originální! :cheers:  A musím říct, že tenhle "Maorskej punc", mě na Magrettkách moc baví.. ;)

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

V 22. 1. 2015 v 12:45, tenge napsal:

Moc pěkný..jak řemen, tak skladba fotek, tak tetování :-)

Díky moc, jsem rád, že se líbí :)

V 22. 1. 2015 v 12:55, siwi napsal:

Bez takových bláznů by toto fórum bylo o poznání fádnější a nudnější  :D

No pravdou je, že někdo to tu občas musí trošku rozbít nevšedností :)

V 22. 1. 2015 v 13:01, Martyp napsal:

Je, Spinach, že se ti s tim dělá! :D

Je to paráda, fakt originální! :cheers:  A musím říct, že tenhle "Maorskej punc", mě na Magrettkách moc baví.. ;)

Po pravdě...já se taky docela divím, po tom co si pořád vymejšlím :) ale baví ho to, tak co by ne, teda alespoň mě říkal, že ho to baví a tento poslední bral i jako výzvu, kterou jak je vidět pokořil a naprosto perfektně.

Odkaz ke komentáři

V 21. 1. 2015 v 8:53, Bells napsal:

Moc ti děkuju, horší je, že teď už toho ze světa moc nebude, po operaci mám na hodně dlouho spoustu věcí zakázáno, hlavně moře, takže budu muset vymýšlet jiná místa kam se podívat a nebo to více rozjet hodinkově :)

Moře neuteče, to na Tebe počká...hlavní je, že se můžeš jet podívat na jiné místa! a koláže fajné jako vždy...

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...