Přejít na obsah

Bells Story & Magrette Regattare Tiki

Bells

Doporučené příspěvky

V 11. 5. 2015 v 11:10, siwi napsal:

Tak ti to musím pochválit i tady, Michale. Pěkné kombo.

Díky díky Vojto.

V 11. 5. 2015 v 15:44, StanoBare napsal:

Bolo by fajn nejak ešte viac vystihnúť detail vlniek ciferníka a obalu mobilu (inak fotky veľmi dobé).

Ono je to focené dalším iphonem, takže na detaily se bohužel nedostane, ale máš pravdu, že toto by si více detailů zasloužilo, tak snad časem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, nepíšu, ale sleduju a tvoje fotky jsou momentálně jeden z mála důvodů, proč sem lezu ;) . Fakt parádní kukačky, ke kterým Ti jako poslední gratuluji a stále stejně pěkné pokoukání. Jo a ještě něco, uděláme spolu náramkový orloj, tak trénuj. V Big Date budou mašírovat apoštolové a smrtka bude zvoncem vyzvánět konec rezervy nátahu, to je muj novej kousek z dream watches.  :lol2:  Tak se měj...a díky za pokoukání.

Odkaz ke komentáři

V 18. 5. 2015 v 15:41, Daemonultimate napsal:

Ahoj, nepíšu, ale sleduju a tvoje fotky jsou momentálně jeden z mála důvodů, proč sem lezu ;) . Fakt parádní kukačky, ke kterým Ti jako poslední gratuluji a stále stejně pěkné pokoukání. Jo a ještě něco, uděláme spolu náramkový orloj, tak trénuj. V Big Date budou mašírovat apoštolové a smrtka bude zvoncem vyzvánět konec rezervy nátahu, to je muj novej kousek z dream watches.  :lol2:  Tak se měj...a díky za pokoukání.

Tak to jsem rád a díky ti za gratulaci. Já mysím, že to nedáme, já už jsem polapen Omegama a není cesty ven, už nic jiného nechci :)

V 18. 5. 2015 v 16:24, siwi napsal:

Moc příjemný fotky, Michale.

Díky díky pane :)

Odkaz ke komentáři

V 19. 5. 2015 v 14:52, Sphinxx napsal:

Michale Ty bys mohl jít s Příšerou fotit přímo pro Omegu :D . Budu se trapně opakovat - SUPER.

Tak do toho mám hodně daleko kamaráde, Přišera by mohl, ale já bych mohl tak leda hodně Photoshopovat, což přesně dělám u všech fotek, jinak by to byla hrůza :) Každopádně ti děkuju.

V 19. 5. 2015 v 14:58, Jaroslav69 napsal:

Fotky Super

Díky.

V 19. 5. 2015 v 15:01, StanoBare napsal:

Prvá a druhá fotka z poslednej série je skutočne výborná, lebo svetlo pekne "vytiahne" hodinky z podkladu. U zvyšných sa hodinky na ňom strácajú a podklad u nich pôsobí rušivo. Dúfam, že sa Bells nenahnevá, že stále niečo na fotkách nájdem  ;).

Vůbec se nehněvám, mě nevadí ani kritika :) Ono todle je asi maximum co dokážu vytáhnout z fotek, které mám a vím, že to není dokonalé. Jsou to pořád fotky z iphone a pak hodně PS, aby z toho vylezlo alespoň něco kloudného. Kdybys viděl původní fotky, tak by té kritiky bylo mnohem, mnohem víc, takže jsem ve výsledku spokojený, že alespoň nějaké z nich si zasloužili i chválu. 

Odkaz ke komentáři

Tak jsem prohučel celým tímto vláknem, jen to zasvištělo. Je to pecka! Zejména ty koláže jsou neskutečná laskomina a slečna přítelkyně je fotogenická mrcha (nic ve zlým  ;) ). Začíná to tu být pro mě droga :helpsmilie: :lol2:

Přimlouvám se ještě za další fotky Fortisek. Leží mi hlavě už nějakou dobu právě díky AR.

Odkaz ke komentáři

V 19. 5. 2015 v 20:59, StanoBare napsal:

Tak je to v poriadku :). Práveže aj ten iphone to zvláda vcelku dobre. Ako som písal, zvlášť tá druhá fotka, kde hodinky ležia naprieč drevenej štruktúre sa mi veľmi páči. Rovnako aj s okuliarmi.

Musím říct, že mě občas iphone i opravdu mile překvapuje, na to, že je to pořád jen telefon, tak dokáže udělat velice obstojné fotky a fotím víceméně jen s ním. Jak tak koukám znovu a znovu na fotky, tak máš fakt pravdu, když jsou hodinky napříč, tak vyniknou mnohem víc a jsou skutečně lepší. Alespoň mám poučení pro příští focení :) Teď mám v PC teda ještě nějaké staré fotky, které přibydou, až je upravím, ale pro příště na to budu snad myslet :)

V 20. 5. 2015 v 2:38, AndyAaron napsal:

Tak jsem prohučel celým tímto vláknem, jen to zasvištělo. Je to pecka! Zejména ty koláže jsou neskutečná laskomina a slečna přítelkyně je fotogenická mrcha (nic ve zlým  ;) ). Začíná to tu být pro mě droga :helpsmilie: :lol2:

Přimlouvám se ještě za další fotky Fortisek. Leží mi hlavě už nějakou dobu právě díky AR.

Moc děkuju, jsem rád, že mi přibyl další sledovatel a že tě vlákno zaujalo. S Fortiskama tě zklamu, protože ty už nemám, takže vyfotit je nemůžu a myslím, že ani nemám žádné další jejich fotky, nasypal jsem sem vše :) Každopádně já ti je můžu určitě doporučit, hodinky to byly opravdu skvělé a měl jsem je fakt moc rád, ovšem když jsem získal Omegy, tak museli jít o dům dál. Ten AR je naprosto perfektní, silnější zbarvení jsem ještě nikdy neviděl. Jedinou nevýhodou je to, že díky i vnějšímu AR je na něm všechno vidět, ať nějaké oděrky, tak především upatlání apod. Prodávají se tu často, takže neváhej a do některých určitě jdi, za vyzkoušení rozhodně stojí.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...