Bells Odesláno 29. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 V 28. 8. 2015 v 6:45, tenge napsal: Příjemné takhle po ránu :-) JSem rád, že jsem potěšil V 28. 8. 2015 v 7:21, Karussell napsal: Ty Tvoje kompilace fotek jsou skvělý! Díky moc, snažím se, co to jde. V 28. 8. 2015 v 7:31, nividic napsal: Pecka, zejména ty poslední, z vody. Blbý je, že jsem se myšlenkama zatoulal do Bretaně... a pak něco v práci dělej. Sakra, chtělo by to houmofis častějc a hlavně přesunout ten houm blíž vodě, co? Díky díky, nooo taky mi to chybí...
nividic Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 dovolím si jeden snímek do tvýho vlákna, ať ti není smutno není to teda zrovna rybářská síť, což by tady tomu vodnímu prostředí spíš slušelo, ale dělal jsem maximum.
Ondrej71 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Krásné fotky krásných míst a krásných holek.... Nádhera kamaráde
Bells Odesláno 2. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2015 V 2. 9. 2015 v 17:50, nividic napsal: dovolím si jeden snímek do tvýho vlákna, ať ti není smutno není to teda zrovna rybářská síť, což by tady tomu vodnímu prostředí spíš slušelo, ale dělal jsem maximum. Díky ti, jsem rád, že jsou v dobrých rukou Ty jo stejně by bylo nejlepší mít ty Alpiny oboje, jak tyto, tak k nim i mé nové pilotky - ideální kombo, tak snad ještě někdy, i když už bych si přišel jako blázen, ale jsou mi ty všelikajé Alpiny asi souzené V 2. 9. 2015 v 18:10, Ondrej71 napsal: Krásné fotky krásných míst a krásných holek.... Nádhera kamaráde Díky moc pane
Bells Odesláno 9. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Více už jsem o nich napsal v chlubícím vlákně, ale samozřejmě nesmí chybět ani tady, takže nějaké ty fotky dávám i sem, tradičně v kolážích, jak je v mém vlákně zvykem. Alpina Startimer Pilot Chronograph Big Date
tenge Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Nejsou špatné ale chybí modelky .. . Jinak jsou uz dost tmavé..
nividic Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Nene, to je urcite jenom takovy skoro b&w intermezzo. Dalsi barevny (opaleny) krasavice urcite cekaj na zvecneni!
Bells Odesláno 10. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2015 V 9. 9. 2015 v 16:40, tenge napsal: Nejsou špatné ale chybí modelky .. . Jinak jsou uz dost tmavé.. Bohužel v pilotní sféře se nepohybuji, takže následně k pilotkám ani nemám co dát...bohužel Tmavé jsou to souhlasím, je to dané i tou černobílou variantou fotek, které se mi takto líbí víc, než originál. V 9. 9. 2015 v 21:09, nividic napsal: Nene, to je urcite jenom takovy skoro b&w intermezzo. Dalsi barevny (opaleny) krasavice urcite cekaj na zvecneni! Po pravdě? Nečekají viz odpověď tengemu, holt k pilotkám nic nemám, takže to bude asi chvilku jen a pouze o hodinkách, ale pak třeba zase něco připravím, ať se mi tu nenudíte
Bells Odesláno 11. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Dnes trošku jinak, pohrál jsem si v PS a toto je výsledek Cessna
siwi Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Tyjo, nádhera, Michale. Palec hore! Fakt, bez keců Moc pěkně se na to kouká.
AndyAaron Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Sup s nima do kalendare Sent from my iPhone using Tapatalk
Bells Odesláno 11. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2015 V 11. 9. 2015 v 7:15, siwi napsal: Tyjo, nádhera, Michale. Palec hore! Fakt, bez keců Moc pěkně se na to kouká. V 11. 9. 2015 v 7:19, Sphinxx napsal: TOP!!! Díky oběma, však jsem si taky pořádně vyhrál, ale stojí to za to. V 11. 9. 2015 v 10:58, AndyAaron napsal: Sup s nima do kalendare Sent from my iPhone using Tapatalk Do kalendáře bohužel nepůjde žádná, i když musím uznat, že bych byl samozřejmě rád, kdyby se tam i nějaká moje fotka probojovala, ale nemají potřebnou velikost.
Bells Odesláno 16. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Tak ještě zbytek mých hrátek Cessna part 2
Bells Odesláno 23. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Tak jsem si dnes všiml, že už jsem tu s vámi už 3 roky a pár dní navíc (škoda, že jsem si nevšiml dřív, abych to měl přesně na 3). Sakra ten čas letí, ani bych to neřekl a k této příležitosti jsem tedy připravil takové shrnutí wristshotů, co se mi za tu dobu dostalo na ruku. Když už nic jiného, tak jsem díky tomu alespoň zjistil, že na zdejší poměry jsem ještě naprosto v pořádku a můžu jet z vesela dál Jelikož ne všechny hodinky mám vyfocené, tak to i napíšu a snad nic nevynechám, tak tedy cesta začíná:Orient Mako - Seiko SKX007 2x - Alpina Extreme Sailing - Fortis Flipper - Seiko Sportura GMT - Seiko RallyDiver - Magrette Regattare Tiki - Seiko SKX007 Coke mod - Fortis B42 Marinemaster - Omega SMP - Alpina Yacht Timer Tactical Planner - Alpina Startimer Pilot chrono Big date Seiko Family Magrette Regattare Tiki Fortis B42 Marinemaster Omega SMP Alpina Yacht Timer Tactical Planner Alpina Startimer Pilot chrono Big date
siwi Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Moc hezky zpracovaná bilance. Už se těším, až budeš slavit 6. výročí
kuncák7 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Noc pekny!jeste tu zenskou k tem pilotkam- klidne na prkne,to ji prominem :-).Doufam,ze je stihnu videt nazivo.
Bells Odesláno 24. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2015 V 23. 9. 2015 v 16:23, Sphinxx napsal: Za tři roky slušná obměna . Že...Vtipné je na tom, že od příchodu na forum jsem chtěl nějaké pilotky a podařilo se mi to až po 3 letech ale o to víc jsem teď spokojený a krom jedněch hodinek nelitiji žádného z nákupů. V 23. 9. 2015 v 18:18, siwi napsal: Moc hezky zpracovaná bilance. Už se těším, až budeš slavit 6. výročí Díky, kdo ví co bude při dalším, zatím to vypadá celkem klidně, takže se klidně může stát, že moc změn už nebude, ale tady funguje to pravidlo "Nikdy neříkej nikdy", takže mlčím V 23. 9. 2015 v 18:26, kuncák7 napsal: Noc pekny!jeste tu zenskou k tem pilotkam- klidne na prkne,to ji prominem :-).Doufam,ze je stihnu videt nazivo. Díky ti, hele mě surfařky k pilotkám prostě nejdou, takže to budu muset nějak vymyslet, nejspíš nějak zvlášt, však i tak už jsem to tu párkrát udělal. Něco dám do kupy, bohužel teď není moc času, takže nejsem tolik aktivní, ale něco bude, ať to tu nešidím A pilotky uvidíš, jsem z nich nadšený a dost se i zklidňuji, takže ty jentak nepůjdou, jestli vůbec..třeba se z nich stane stejný kousek, jako z Magrettek, které už jisto jistě navždy.
MJ. Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 V 24. 9. 2015 v 7:56, Bells napsal: hele mě surfařky k pilotkám prostě nejdou, takže to budu muset nějak vymysletummmm, nabízim řešení. Pořiď čiči tenhle mundůr pak to bude tématické
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se