Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nastal u mě poměrně velký chrono klid, takle jsem spokojený. Abych pravdu řekl, tak troje hodinky jsou na mě vlastně až moc, nedokážu to prostě unosit, ale líbí se mi všechny a spolu jim to v hodinkovnici taky moc sluší.

Family

post-25778-0-51118900-1452168832_thumb.jpg

post-25778-0-51124500-1452168874_thumb.jpg

Odesláno

Díky všem za chválu.

Se světlým cifrem jsou velice pěkné právě Alpiner 4 GMT, ale já se té světlé tak nějak bojím, respektive to není úplně ono. Hodinky, které by se mi vysloveně líbily se světlým víc, než s tmavým jsou nejspíš GS, ale to je jaksi úplně mimo mé možnosti :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, opět skvělé fotky. Kdykoli sem vlezu, mám chuť vytáhnou prkno / prkna a projet se... Jelikož na to ale není čas, je to zde příjemnou náhradou :-).

Díky!

Odesláno

Ty už mě s tím ne**r- to jsou samý prkna, kočičky, pláže někde v ráji, hory, zase kočičky akorát na jinejch prknech. Jen člověku připomínáš jakej žije vlastně hrozně nudnej a stereotypní život....ale ne, je to fajn se takhle jednou za čas u tebe zasnít aspoň při těch fotkách, pěkný to máš!

Odesláno

Díky všem!

sashator: Tak sorry, příště to bude speciálně pro tebe jen nuda, nuda šeď, něco vymyslím :D

Odesláno

Jen aby to nedopadlo tak, že i z toho Mácháče to budou super fotky, takže kromě toho, že žijeme hrozně nudnej život, nám ještě připomene, že jsme taky na ho*no fotografové :)

Odesláno

Jen aby, to bys musel nafotit něco na mácháči touhle dobou :D

Na mácháči na době podle mě ani nezáleží, hrůzostrašné je to tam kdykoliv, alespoň naposled když jsem tam před lety byl to tak vypadalo :D Něco už mě napadá, tak uvidíme, co dám dohromady, až se k tomu dostanu :)

Jen aby to nedopadlo tak, že i z toho Mácháče to budou super fotky, takže kromě toho, že žijeme hrozně nudnej život, nám ještě připomene, že jsme taky na ho*no fotografové :)

Tak toho bych se nebál, protože jsem sám fotograf na ho*no :D Když se podívám, jak fotí někteří zdejší členi, tak je mi ouvej :)

Odesláno

Jako, je pravda, že u tebe se špatně rozhoduje, jestli se na ty fotky dobře kouká kvůli těm objektům, nebo že jsou dobré (nebo voboje ;) ) Ale myslím, že i ty fotky nejsou špatné ;)

Odesláno

Je mi jasné, že kvůli objektům :) Ano občas se i kupodivu zadaří a některé fotky se mi vysloveně líbí a jsem spokojený, ale většinou je to bída, tak to musím vytáhnout něčím jiným :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...