Bells Odesláno 7. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Nastal u mě poměrně velký chrono klid, takle jsem spokojený. Abych pravdu řekl, tak troje hodinky jsou na mě vlastně až moc, nedokážu to prostě unosit, ale líbí se mi všechny a spolu jim to v hodinkovnici taky moc sluší. Family
siwi Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Michale, hodinky ti k sobě nádherně pasujou a fotky máš udělaný podle mýho gusta. Moc pěkný.
AndyAaron Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Jako vzdy, super fotky!Btw nechtelo by to ted neco se svetlym cifrem?
Bells Odesláno 8. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Díky všem za chválu.Se světlým cifrem jsou velice pěkné právě Alpiner 4 GMT, ale já se té světlé tak nějak bojím, respektive to není úplně ono. Hodinky, které by se mi vysloveně líbily se světlým víc, než s tmavým jsou nejspíš GS, ale to je jaksi úplně mimo mé možnosti
Ondrej71 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Máš fakt moc krásné fotky, nejen hodinek
Wrch Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Ahoj, opět skvělé fotky. Kdykoli sem vlezu, mám chuť vytáhnou prkno / prkna a projet se... Jelikož na to ale není čas, je to zde příjemnou náhradou :-). Díky!
Maxel Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) Jedním slovem KRÁSA! Jak hodinková, tak... ta druhá Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem Maxel
sashator Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Ty už mě s tím ne**r- to jsou samý prkna, kočičky, pláže někde v ráji, hory, zase kočičky akorát na jinejch prknech. Jen člověku připomínáš jakej žije vlastně hrozně nudnej a stereotypní život....ale ne, je to fajn se takhle jednou za čas u tebe zasnít aspoň při těch fotkách, pěkný to máš!
Bells Odesláno 19. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Díky všem! sashator: Tak sorry, příště to bude speciálně pro tebe jen nuda, nuda šeď, něco vymyslím
sashator Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Jen aby, to bys musel nafotit něco na mácháči touhle dobou
Tichus Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Jen aby to nedopadlo tak, že i z toho Mácháče to budou super fotky, takže kromě toho, že žijeme hrozně nudnej život, nám ještě připomene, že jsme taky na ho*no fotografové
Bells Odesláno 19. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Jen aby, to bys musel nafotit něco na mácháči touhle dobou Na mácháči na době podle mě ani nezáleží, hrůzostrašné je to tam kdykoliv, alespoň naposled když jsem tam před lety byl to tak vypadalo Něco už mě napadá, tak uvidíme, co dám dohromady, až se k tomu dostanu Jen aby to nedopadlo tak, že i z toho Mácháče to budou super fotky, takže kromě toho, že žijeme hrozně nudnej život, nám ještě připomene, že jsme taky na ho*no fotografové Tak toho bych se nebál, protože jsem sám fotograf na ho*no Když se podívám, jak fotí někteří zdejší členi, tak je mi ouvej
Tichus Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Jako, je pravda, že u tebe se špatně rozhoduje, jestli se na ty fotky dobře kouká kvůli těm objektům, nebo že jsou dobré (nebo voboje ) Ale myslím, že i ty fotky nejsou špatné
Bells Odesláno 19. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Je mi jasné, že kvůli objektům Ano občas se i kupodivu zadaří a některé fotky se mi vysloveně líbí a jsem spokojený, ale většinou je to bída, tak to musím vytáhnout něčím jiným
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se