Přejít na obsah

Bells Story & Magrette Regattare Tiki

Bells

Doporučené příspěvky

Jinak dnes jsem celý den zavřený v kanclu a jelikož to tady bohužel není takové...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

...tak jsem si alespoň u toho PC trošku pohrál

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Dnes se s vámi podělím o dva úryvky ze světového surfového šampionátu ASP WORLD CHAMPIONSHIP TOUR, který se jel dvakrát v Austrálii (Mar 01 - 12, Apr 02 - 13) a to přímo v Gold Coast (Queensland) a v Torquay (Victoria) na jedné z nejslavnějších pláží světa a zároveň mé nejoblíbenější Bells Beach.

QUIKSILVER PRO GOLD COAST

RIP CURL PRO BELLS BEACH

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 26. 6. 2014 v 13:33, Bells napsal:

Dnes se s vámi podělím o dva úryvky ze světového surfového šampionátu ASP WORLD CHAMPIONSHIP TOUR, který se jel dvakrát v Austrálii (Mar 01 - 12, Apr 02 - 13) a to přímo v Gold Coast (Queensland) a v Torquay (Victoria) na jedné z nejslavnějších pláží světa a zároveň mé nejoblíbenější Bells Beach.

Špicové fotky s atmosférou. Aj ty si na nich? :)

Odkaz ke komentáři

V 26. 6. 2014 v 17:30, Alda napsal:

paráda

Díky ti, ještě kdybych tak uměl vyfotit hodinky jako ty a bylo by to úplně perfektní, ale mě asi nezbývá nic jiného než si je nechat někde nafotit opravdu pořádně, o čemž poslední dobou dost uvažuju...

V 26. 6. 2014 v 19:23, Sedlin napsal:

tohle je opravdu parádní vlákno!

jen houšť a větší kapky ;-)

Díky moc, nemám toho zas tuny co bych sem dával a zase sem cpát všechno možné se mi nechce, chtěl bych tak nějak zachovat tuto linii :)

V 26. 6. 2014 v 21:00, Bedjasson napsal:

..supr to tady vedeš.

Surf jsem taky zkoušel, poprvé v Anglii. Šel jsem do půjčovny a chlapíkovi jsem vysvětlil, že potřebuji nějakou hajtru, protože jdu na to poprvé. Tak mi půjčil grátis surf s nápisem On hire...první den nic, jediný jsem neměl neoprén, Atlantik studí, ale nadšení mne hnalo...pak se mne ujal starší chlapík a už to trochu šlo...no a pak to přišlo...poprvé jedu až ke břehu...jenže jsem to netrefil na písek, ale mezi skály a šutry, špička prkna praskla...přepsal jsem nápis On hire na On fire...chlapík v půjčovně se jenom smál...sázeli na mě, jak dlouho v té vodě vydržím. Nikdo netrefil, že skoro dva dny. Nevěděli, že jsem v minulém životě byl hroch a měl za sebou x-sezón na kajaku od února do listopadu. Surf je parádní sport.

Díky za superpobavení po ránu :) každopádně moje poprvé bylo podobné až na to, že jsem sice neznicil surf, ale surfem sebe...Bylo to na Snapper rocks, kde jsem se nejvíc bál toho, že se rozemelu také o šutry, kterých je tam požehnaně. Ovšem dopadlo to jinak zalomil jsem to do vody a surf přeletěl přes mojí hlavu a jak jinak než, že mi jí natáhl jak baseballovou pálkou, takže otřes mozku a ještě málem utopený pod vodou, holt to k tomu všechno patří...sedřená záda atd ani nemá cenu rozebírat (samozřejmě chytrák také bez neoprénu).

Pro ukázku Snapper rocks ?

A jeden z mnoha držkopádů :D

V 26. 6. 2014 v 23:32, McStinger napsal:

Špicové fotky s atmosférou. Aj ty si na nich? :)

Díky moc...tady pouze jako divák, bez nadsázky si troufnu říct, že na ASP se žádný člověk, který nežije od mala u moře a nejezdí nedostane ani kdyby se rozkrájel, možná je nějaká vyjímka, ale i tak ten člověk nebude nikdy jezdit tak jako oni, tam je vidět, že to mají v krvi a nedělají to nějakou vervou, ale že je to úplně přirozená jízda.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 27. 6. 2014 v 7:04, Bells napsal:

Díky ti, ještě kdybych tak uměl vyfotit hodinky jako ty a bylo by to úplně perfektní, ale mě asi nezbývá nic jiného než si je nechat někde nafotit opravdu pořádně, o čemž poslední dobou dost uvažuju...

Díky moc...tady pouze jako divák, bez nadsázky si troufnu říct, že na ASP se žádný člověk, který nežije od mala u moře a nejezdí nedostane ani kdyby se rozkrájel, možná je nějaká vyjímka, ale i tak ten člověk nebude nikdy jezdit tak jako oni, tam je vidět, že to mají v krvi a nedělají to nějakou vervou, ale že je to úplně přirozená jízda.

Gently and smoothly trochu s nadsádzkou asi platí pri veľa športoch ;). Fotky hodiniek máš fajn, aj nápadité,  netreba smútiť. Čo som ale tak letmo pozrel naspäť, asi by na zlepšenie stačilo trochu viac sa pohrať so svetlom a uhlami. Na vlny a ženské máš dobré oko, aj so svetlom pracuješ, tak s hodinkami predsa nemôžeš mať problém. Ale ber to len ako gibicovanie amatéra :).

Odkaz ke komentáři

V 27. 6. 2014 v 8:31, McStinger napsal:

Gently and smoothly trochu s nadsádzkou asi platí pri veľa športoch ;). Fotky hodiniek máš fajn, aj nápadité,  netreba smútiť. Čo som ale tak letmo pozrel naspäť, asi by na zlepšenie stačilo trochu viac sa pohrať so svetlom a uhlami. Na vlny a ženské máš dobré oko, aj so svetlom pracuješ, tak s hodinkami predsa nemôžeš mať problém. Ale ber to len ako gibicovanie amatéra :).

Tak ono to začíná tím, že není pořádná fototechnika, samozřejmě to ostatní se fotí skoro samo, prostě cvak párkrát a buď to vyjde nebo ne, promazat, hodně photoshopu a je to :) U těch hodinek je to mnohem horší tam když ty detaily nejsou tak s tím nic neudělám, holt by to chtělo něco lepšího na focení.

Odkaz ke komentáři

Gold Coast

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Magrette & Type 2

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alda

Skvele. Je uplne jedno, cim fotis. Tohle neni o fototechnice...

Az to uvidi Bedjasson, tak se zblazni. :) Opravdu vyborne. Umis si uzivat.

Upraveno uživatelem Alda
Odkaz ke komentáři

V 3. 7. 2014 v 11:03, Alda napsal:

Skvele. Je uplne jedno, cim fotis. Tohle neni o fototechnice...

Az to uvidi Bedjasson, tak se zblazni. :) Opravdu vyborne. Umis si uzivat.

Díky moc za podporu :clap: Čím to že se Bedjasson zblázní, má rád Type 2? I když vlastně kdo by ho neměl alespoň trošku rád - asi nejstylovější vozítko jaké znám :) Tak snad si tedy všimne

Odkaz ke komentáři

V 11. 7. 2014 v 18:50, Bedjasson napsal:

jojo, jsem fanda tranďáků. Bohužel mám jen T4=pojízdný vigwam, ale zase mám pěknou sbírku.

Tak to je dobrá sbírka  :) většinu těch triček moc dobře znám, je to už dlouho, ale dělal jsem jak u Animal, tak u RC

V 11. 7. 2014 v 19:43, NERO.8 napsal:

díky, skvělé vlákno ? cítím se trochu starý a nesvobodný  :) ...

Já děkuju za chválu. Myslím, že se tak cítit nemusíš, bude to hlavně tím, že já jsem dost mladý, takže těžko porovnávat  :) Tady na foru si přijdu jako takový "benjamínek" :) Každopádně doufám, že alespoň trochu i přispívám foru a to hlavně v dobrém. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...