Bells Odesláno 22. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 V 21. 8. 2014 v 22:38, DarylVanHorne napsal: Žádné bláboly - to fakt ne. Ale je dobré vědět kde a co jsi fotil. Jen jsem se prostě přistihl, kterak hltám fotky a text mne míjí. Tak jsem si to "musel" projet dvakrát - a to vůbec nevadí, když je na co koukat Tak celé je to hlavně o koukání, takže se snažím to ani nijak nezatěžovat romány zbytečně Jsem rád, že tě to tu baví, od toho jsem to vlákno taky zakládal, ačkoliv to původně měli být pouze hodinky, inu nějak se to zvrhlo V 22. 8. 2014 v 2:14, Honza.manta napsal: Z těch fotek mne až bolí oči, jak jsou úchvatné.A mimochodem ta slečna se taky povedla. Kdyžtak zkus snížit jas na monitoru, pak to nebude tolik bít do očí Ne, samozřejmě vtípek, moc ti děkuju za slova chvály Honzo.
Daemonultimate Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Tak přesně takhle bych tam chtěl bydlet
Lamiczka Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 (upraveno) Moc pěkný fotky i celý vlákno. Magrette mě berou skoro od začátku co jsem na fóru. Tehdy jsem pásl po Marette regattare brass, který mají zajímavý příběh vzniku. Posílal jsi nějaký fotky Kubovi (prischerovi) do kalendáře? Bylo by to moc fajn tam nějakou mít... EDIT: typo Upraveno 27. srpna 2014 uživatelem Lamiczka
Bells Odesláno 27. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 V 27. 8. 2014 v 10:46, Locque napsal: Já chci domu koalu :-) Občas jsou pěkně vzteklé, takže nevim nevim V 27. 8. 2014 v 11:24, Lamiczka napsal: Moc pěkný fotky i celý vlákno. Magrette mě berou skoro od začátku co jsem na fóru. Tehdy jsem pásl po Marette regattare brass, který mají zajímavý příběh vzniku. Posílal jsi nějaký fotky Kubovi (prischerovi) do kalendáře? Bylo by to moc fajn tam nějakou mít... EDIT: typo Děkuju za chválu, mě berou snad úplně celá produkce až na pár vyjímek, ale těch je opravdu jen pár Ono v podstatě prakticky ke každému modelu je nějaký ten příběh, ať už o vzniku, nebo o jejich názvu apod. vážně mě celý tento brand baví, není to jen takové suché, ale člověk k tomu dostane i něco "navíc".Fotky jsem neposílal, nemají potřebnou kvalitu, bohužel je většina focená obyč kompaktem a nebo mobilem, s tím co se tam dává za fotky se to nedá vůbec srovnat
Návštěvník Alda Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 V 27. 8. 2014 v 14:20, Bedjasson napsal: ...vysral se mi na ruku, má taková zelená, suchá, tvrdá, eukalyptová hovna, která si lehce spleteš s bonbonem. Ale je to mazel.Od kdy sedavaji koaly na dratech ?
Locque Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 V 27. 8. 2014 v 14:20, Bedjasson napsal: ...vysral se mi na ruku, má taková zelená, suchá, tvrdá, eukalyptová hovna, která si lehce spleteš s bonbonem. Ale je to mazel.Tak bych se mu na oplátku vysral na tlapu já
Bells Odesláno 1. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Magrette & Revue Thommen - už se objevil ten správný protiklad, prozatím děkuji martarovi za půjčení a možnost vyzkoušení, dopadlo to jasně - jeden kousek poputuje i k nám.
Bells Odesláno 2. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2014 V 1. 9. 2014 v 18:08, organic napsal: Ha! Nové serfařky? Dobré, dobré Vše při starém, RT jsou zatím jen půjčené, ale už jsem rozhodnutý, že je musím mít
MJ. Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 (upraveno) organic asi myslel tu tmavovlásku, taky sem hned zbystřil Upraveno 2. září 2014 uživatelem the MJ
Honza.manta Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 V 2. 9. 2014 v 6:38, Bells napsal: Vše při starém, RT jsou zatím jen půjčené, ale už jsem rozhodnutý, že je musím mít Já bych to ještě zvážil. Ta "inspirace" Submarinery je do očí bijící, po chvíli tě začnou štvát. Vím o čem mluvím, měl jsem kdysi to samé se Steinhart vintage GMT.
Locque Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Opět paráda... Je fajn, že hodinkovej mainstream jde mimo Tebe...
Daemonultimate Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Vidim u nich double inspiraci PO x suby, ale je mi to fuk. Jsou to slušný hodinky, ale čim dřív začneš poptávat tim líp, nebo zmiznou, už se nějakou dobu nedělaj tak neváhej a hop do nich Máš velký plus v tom, že když se takhle zblbneš do hodinek drží Tě to docela dlouho...Fotky mě bavěj stále stejně
Bells Odesláno 2. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2014 V 2. 9. 2014 v 8:04, the MJ napsal: organic asi myslel tu tmavovlásku, taky sem hned zbystřil I ta je stále stejná, už byla i na předchozích fotkách, to je vidět kam se akorát koukáte V 2. 9. 2014 v 9:00, Honza.manta napsal: Já bych to ještě zvážil. Ta "inspirace" Submarinery je do očí bijící, po chvíli tě začnou štvát. Vím o čem mluvím, měl jsem kdysi to samé se Steinhart vintage GMT. Honzo já vím a mimo jiné je tam ještě těžká inspirace z PO, ale už je pozdě na rozmlouvání i když vím, že to myslíš dobře. Vážně se mi strašně líbí a potřebuju je Půjčené je mám právě proto, abych zjistil, zda mě neomrzí přesně tak, jak říkáš, ale oni mě baví čím dál víc, takže je jasno A jelikož si kupuju hodinky pro své potěšení, tak co si můžu přát víc, než když mě nějaké takle nadchnou Až je budu prodávat (pokud budu), tak si k tobě potupně přijdu pro ta slova "Já ti to říkal", ale teď je vážně chci V 2. 9. 2014 v 9:06, Locque napsal: Opět paráda... Je fajn, že hodinkovej mainstream jde mimo Tebe... Odhalil jsi mě naprosto přesně, mainstream zrovna dvakrát moc nemusím, ano samozřejmě se mi líbí nespočet hodinek mainstreamových značek, ale mám radši tuto cestu..chtěl jsem napsat cestu originality, ale to se zrovna u těchto kousků co se týče hodinařiny říct moc nedá (inspirace je zjevná, ale mě to nijak nevadí, kopírka to není a ono si i přiznejme, kolik značek se někde neispirovalo..), myslím to hlavně tak, že originalita je pro mě to, co nemá tolik lidí, nevidím to každý den a na každém rohu, což jak Magrette, tak RT splňují, stejně tak jako i další, ke kterým jsem se ještě neprobojoval V 2. 9. 2014 v 9:27, Daemonultimate napsal: Vidim u nich double inspiraci PO x suby, ale je mi to fuk. Jsou to slušný hodinky, ale čim dřív začneš poptávat tim líp, nebo zmiznou, už se nějakou dobu nedělaj tak neváhej a hop do nich Máš velký plus v tom, že když se takhle zblbneš do hodinek drží Tě to docela dlouho...Fotky mě bavěj stále stejně Inspirace je jasná to je bez debat, ale nijak mi to nevadí a jako celek se mi hodinky líbí, radost mi udělají a budu spokojený, kdo mě zná, tak moc dobře ví, že u mě je to nadšení hlavní, protože pak mám opravdovou radost z koupě onoho kousku, zrovna ty to víš moc dobře
Anela Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 kdyz nehledas mainstream a jedny hodinky od protinozcu uz mas, co takhle melbourne watch company? ikdyz proti RT a magrette jsou to lestenky
Bells Odesláno 2. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2014 V 2. 9. 2014 v 12:27, Anela napsal: kdyz nehledas mainstream a jedny hodinky od protinozcu uz mas, co takhle melbourne watch company? ikdyz proti RT a magrette jsou to lestenky Ty jsem ani vůbec neznal a musím říct, že vůbec nevypadají zle, ale todle ke mě zatím moc nejde...už nějakou dobu bojuju i s tím, že chci také nějaké pilotky a nějak mi ke mě také nesedí. Asi do takových hodinek musím teprve dorůst zatím mi nejvíc vyhovuje diver, ale není všem dnům konec samozřejmě
Bells Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Po dlouhé době mě zase jednou něco nadchlo v Praze, takže to sem hodím, i když to s AUS story nemá nic společného O víkendu jsem byl na Burgerfestu a nejvíc mě zaujal "stánek" v podobě double deckeru jedné restaurace a jelikož mám rád i retro styl v jekém mají vše udělané, tak si zaslouží místo v mém vlákně A aby to bylo alespoň trošku i o hodinkách, tak přihazuji jeden wristshot s přítelkyní ze zmiňovaného místa Double decker z Burger festu James Dean Prague
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se