lucid Posted August 20, 2013 Report Posted August 20, 2013 Překvapilo mne, že tu ještě nemá vlákno. Vstřícnost, super domluva a rychlá platba. Za mne jen chvála a poděkování.
belkov Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Rychla domluva, ochota, vstricnost, doporucuji.
Koza_c Posted April 6, 2014 Report Posted April 6, 2014 Vyborny kupujici.Velmi rychle vyrizeni, super jednani,maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci prodejci.Kdyby byl kazdy kupujici takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.Dekuju a vsem urcite doporucuji!
Exiztence Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 I když drobnost tak pohoda jazz. Doporučuji
M-72 Posted April 27, 2014 Report Posted April 27, 2014 Jako kupujícího jednoznačně doporučím.Vše přesně klaplo podle dohody.
Wanderer Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Pořešili jsme spolu jeden nehodinkový obchod. Všechno klaplo dle domluvy, navíc Míra mi poslal zboží okamžitě, aniž by čekal na peníze. Takže jedině škoda, že jsme se zase neviděli osobně.
jvecer Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 Miru můžu jen doporučit. Pohodová domluva a bleskové zaslání. Za mě spokojenost.
Honza.manta Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Jednoduché a rychlé - vše jak má být. Díky.
gougy Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Včera rychlá domluva, dnes maximální vstřícnost a pohodové setkání s chronomagorem jak má být (a ty Seiko, co má teď nové, no neříkám nic )Ještě jednou moc díky za pokec i obchůdek, těším se na další drink třeba na srazu
sibirnaya Posted March 3, 2015 Report Posted March 3, 2015 Mirek je bezvadnej prodejce. Doveze, pokeca, pohoda..
relativ Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Bezproblémový rýchly obchod. Doporučujem.
Sedlin Posted October 2, 2015 Report Posted October 2, 2015 nejřív sem ho opil, což se ukázalo z hlediska strategie obchodu jako velmi přínosné, protože mi udělal nabídku, kterou by nedomítnul ani úplně nejhloupější člověk na světě a prodal mi k punčocháčům i růžovou sukýnku se zelenejma hvězdičkama za cenu, kterou by záviděla i největší socka z dělnické třídy za bolševika. Takže jedním slovem jedné hovězí dámy z reklamy na pokrmy z mrtvých krav - "Sůůůpiš!"
Guest dabelM Posted October 3, 2015 Report Posted October 3, 2015 Rychlý, bezproblémový obchod a fajn pokec. Velmi doporučuji.
ron Posted October 10, 2015 Report Posted October 10, 2015 Opravdu skvělá domluva a velmi rychlý obchod a platba. Vše bylo tak, jak jsme se dohodli.Děkuji a samozřejmě doporučuji všem.
tmoris Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Prijemna domluva i setkani, dobre jsme pokecali a nemusel jsem nic posilat, coz se vzdy ceni
sprocha Posted April 26, 2016 Report Posted April 26, 2016 Děkuji za obchod, vše v nejlepším pořádku, domluva, rychlost, můžu jen doporučit.
Recommended Posts