Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Vyborny kupujici.
Velmi rychle vyrizeni, super jednani,maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci prodejci.
Kdyby byl kazdy kupujici takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.
Dekuju a vsem urcite doporucuji!

• 3 weeks later...
  • 7 months later...
Posted

Pořešili jsme spolu jeden nehodinkový obchod. Všechno klaplo dle domluvy, navíc Míra mi poslal zboží okamžitě, aniž by čekal na peníze. Takže jedině škoda, že jsme se zase neviděli osobně. 

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Včera rychlá domluva, dnes maximální vstřícnost a pohodové setkání s chronomagorem jak má být (a ty Seiko, co má teď nové, no neříkám nic :notworthy:  )

Ještě jednou moc díky za pokec i obchůdek, těším se na další drink třeba na srazu ;)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

nejřív sem ho opil, což se ukázalo z hlediska strategie obchodu jako velmi přínosné, protože mi udělal nabídku, kterou by nedomítnul ani úplně nejhloupější člověk na světě a prodal mi k punčocháčům i růžovou sukýnku se zelenejma hvězdičkama za cenu, kterou by záviděla i největší socka z dělnické třídy za bolševika. Takže jedním slovem jedné hovězí dámy z reklamy na pokrmy z mrtvých krav - "Sůůůpiš!"

Guest dabelM
Posted

Rychlý, bezproblémový obchod a fajn pokec. Velmi doporučuji.

Posted

Opravdu skvělá domluva a velmi rychlý obchod a platba. Vše bylo tak, jak jsme se dohodli.Děkuji a samozřejmě doporučuji všem.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...