kloubik Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Myslim ze tenhle model tu zatim nemame. Velice malo informaci, web Omegy se o nem zatim nezminuje, dle utrzkovitych informaci na forech se jedna o 3. generaci rady X33, ktera by mela mit novy quartz strojek a ma uz certifikaci European Space Agency pro lety do vesmiru. Certifikace NASA se ocekava v blizke dobe. Dle fotek to skoro vypada, ze predstavovany model je z titanu (myslim ze minula generace se vyrabela v obou provedenich - ocel i titan). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 jj, prima "baterkáče za kilečko" Udělali něco s vodotěsností, nebo dostal zase přednost zvuk budíku?
Seamaster Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 X33 byly myslim pouze titanovy. Za me tahle 3rd gen nic neprinasi, designove se mi vic libi puvodni, mozna maji vic fci, ale to mas jak s chytrou skaredou holkou...
huhu4d Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 mne sa celkom aj pozdavaju, len ta vyska mi nejak nesedi. ale treba pockat na viac informacii. ale zeby som tlacil 100k do quartzu to teda asi nie...
cali Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Vesmir je pokial ide o hodinky relativne nenarocne prostredie. Hodinky IMO dostanu viac zabrat pri jazde na bajku nez pri lete na mesiac. Takze ta cenovka na neprehladnych inverznych baterkacoch a-la casio je proste mimo a ani razitko NASA na tom nic nezmeni.
moco Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Zalezi jestli budou na palube vesmirne lodi nebo je bude mit kosmonaut na skafandru pri vystupu do volneho vesmiru, tam uz ty podminky budou horsi.
gougy Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Více informací a fotografií (mimochodem keramická luneta je super, ale vodotěsnost zase 30M )tady na Timezone
Kid_A Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 tyvoe, kdybych mel zitra letet na mesic, vahal bych, jestli si je nevzit...a nebo Apney:))
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Ještě že nikam neletim,s baterkáčema.
kloubik Odesláno 10. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Více informací a fotografií (mimochodem keramická luneta je super, ale vodotěsnost zase 30M )tady na Timezone Te vodotesnosti je skoda, Breitling Aerospace EVO ma myslim 100m. Na druhou stranu pokud si to dobre pamatuju, tak X33 maji alarm snad kolem 90 db, proto asi ta vodotesnost tak mala.
kloubik Odesláno 11. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Solar Impulse 2 na Engadget.com a tiskova konference na Omega webu. Na ruce nevypadaji vubec spatne (na odkazu vyse jsou hi-res fotky, kde jsou hodinky mnohem lepe videt).
Návštěvník Snow Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Z nového modelu X-33 nějak zvlášť šťastný nejsem. Nejvíc se mi pozdávala první verze. Na našem srazu jsem se setkal s nečlenem fóra, který k těmto nyní vyhledávaným hodinkám přišel téměř neuvěřitelně. Zastavil se u Dušáka, kde kupoval jiné hodinky. Při prohlídce prodejny viděl v koutku Omega vitríny zaprášené X-33 bez ceny. Zeptal se na cenu, nikdo ji neznal. Řekl, že má zájem, nastalo velké hledání, k hodinkám už nenašli vůbec nic, žádnou krabici, návod, prostě zero. Z toho důvodu se dohodli se na ceně okolo 28000-29000. Přesnou cenu by věděl jeden z mých kamarádů, který je jedním z nejstarších aktivních členů fóra.
Daemonultimate Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 ........... Z toho důvodu se dohodli se na ceně okolo 28000-29000. Přesnou cenu by věděl jeden z mých kamarádů, který je jedním z nejstarších aktivních členů fóra........Skvělá náhoda a koupě za daleko reálnější cenu.Dokonce i já napíšu pod-reálnější cenu.
klobadysek Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Z nového modelu X-33 nějak zvlášť šťastný nejsem. Nejvíc se mi pozdávala první verze. Na našem srazu jsem se setkal s nečlenem fóra, který k těmto nyní vyhledávaným hodinkám přišel téměř neuvěřitelně. Zastavil se u Dušáka, kde kupoval jiné hodinky. Při prohlídce prodejny viděl v koutku Omega vitríny zaprášené X-33 bez ceny. Zeptal se na cenu, nikdo ji neznal. Řekl, že má zájem, nastalo velké hledání, k hodinkám už nenašli vůbec nic, žádnou krabici, návod, prostě zero. Z toho důvodu se dohodli se na ceně okolo 28000-29000. Přesnou cenu by věděl jeden z mých kamarádů, který je jedním z nejstarších aktivních členů fóra.tZaprášené v koutku vitríny u Dušáka kde nikdo nezná cenu , to nezní jako dobrá reference pro ten obchod...
funík Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 Ahoj ty X-33 jsem si u Dušáka v březnu roku 2009 koupil já. Cena byla stanovena na 28 900,- a skutečně k nim již neměli vůbec nic. Nabídli mi k nim klasickou červenou etuji kterou jsem s díky odmítl a poprosil o Omega servisní-cestovní pouzdro. To mi bohužel nemohli dát a tak jsme se dohodli, že si hodinky odnesu v cestovním pouzdře Breitling s příslibem sehnání originálního balení. Asi po měsíci mi od Dušáků volali, že jim Omega kompletní balení dodala! A tak jsem se stal spokojeným zákazníkem obchodu Dušák Na příkopech.
F.B. Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Toto mi dnes pristalo ako pošta z LinkedIn-grupy: http://forums.watchuseek.com/f20/must-see-monday-omega-speedmaster-skywalker-x-33-a-1014195.html Nejako ma tiež tento model neoslovuje... F.
Návštěvník Snow Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 to funík - gratuluji kolego, takhle se udržuje anonymita. Bylo mi řečeno od Tvého blízkého kamaráda na onom srazu, kde jsme se poznali, že nejsi členem chronomagu.
Rodkopf Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Chlapi co má kosmonaut ve vesmírné lodi vůbec za čas?
Seamaster Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Google says: All astronauts set their watches to Coordinated Universal Time (UTC) ? halfway between Houston and Moscow ? in order to keep in touch with mission control.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se