Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslim ze tenhle model tu zatim nemame.

Velice malo informaci, web Omegy se o nem zatim nezminuje, dle utrzkovitych informaci na forech se jedna o 3. generaci rady X33, ktera by mela mit novy quartz strojek a ma uz certifikaci European Space Agency pro lety do vesmiru. Certifikace NASA se ocekava v blizke dobe. 

Dle fotek to skoro vypada, ze predstavovany model je z titanu (myslim ze minula generace se vyrabela v obou provedenich - ocel i titan).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

X33 byly myslim pouze titanovy. Za me tahle 3rd gen nic neprinasi, designove se mi vic libi puvodni, mozna maji vic fci, ale to mas jak s chytrou skaredou holkou...

Odesláno

Vesmir je pokial ide o hodinky relativne nenarocne prostredie. Hodinky IMO dostanu viac zabrat pri jazde na bajku nez pri lete na mesiac. Takze ta cenovka na neprehladnych inverznych baterkacoch a-la casio je proste mimo a ani razitko NASA na tom nic nezmeni.

Odesláno

Zalezi jestli budou na palube vesmirne lodi nebo je bude mit kosmonaut na skafandru pri vystupu do volneho vesmiru, tam uz ty podminky budou horsi.

Odesláno

Více informací a fotografií (mimochodem keramická luneta je super, ale vodotěsnost zase 30M :( )

tady na Timezone

Te vodotesnosti je skoda, Breitling Aerospace EVO ma myslim 100m. Na druhou stranu pokud si to dobre pamatuju, tak X33 maji alarm snad kolem 90 db, proto asi ta vodotesnost tak mala. 

Návštěvník Snow
Odesláno

Z nového modelu X-33 nějak zvlášť šťastný nejsem. Nejvíc se mi pozdávala první verze.

Na našem srazu jsem se setkal s nečlenem fóra, který k těmto nyní vyhledávaným hodinkám přišel téměř neuvěřitelně. Zastavil se u Dušáka, kde kupoval jiné hodinky. Při prohlídce prodejny viděl v koutku Omega vitríny zaprášené X-33 bez ceny. Zeptal se na cenu, nikdo ji neznal. Řekl, že má zájem, nastalo velké hledání, k hodinkám už nenašli vůbec nic, žádnou krabici, návod, prostě zero. Z toho důvodu se dohodli se na ceně okolo 28000-29000. Přesnou cenu by věděl jeden z mých kamarádů, který je jedním z nejstarších aktivních členů fóra.

Odesláno

........... Z toho důvodu se dohodli se na ceně okolo 28000-29000. Přesnou cenu by věděl jeden z mých kamarádů, který je jedním z nejstarších aktivních členů fóra........

Skvělá náhoda a koupě za daleko reálnější cenu.Dokonce i já napíšu pod-reálnější cenu.

Odesláno

Z nového modelu X-33 nějak zvlášť šťastný nejsem. Nejvíc se mi pozdávala první verze.

Na našem srazu jsem se setkal s nečlenem fóra, který k těmto nyní vyhledávaným hodinkám přišel téměř neuvěřitelně. Zastavil se u Dušáka, kde kupoval jiné hodinky. Při prohlídce prodejny viděl v koutku Omega vitríny zaprášené X-33 bez ceny. Zeptal se na cenu, nikdo ji neznal. Řekl, že má zájem, nastalo velké hledání, k hodinkám už nenašli vůbec nic, žádnou krabici, návod, prostě zero. Z toho důvodu se dohodli se na ceně okolo 28000-29000. Přesnou cenu by věděl jeden z mých kamarádů, který je jedním z nejstarších aktivních členů fóra.

t

Zaprášené v koutku vitríny u Dušáka kde nikdo nezná cenu , to nezní jako dobrá reference pro ten obchod...

Odesláno

Ahoj ty X-33 jsem si u Dušáka v březnu roku 2009 koupil já. Cena byla stanovena na 28 900,- a skutečně k nim již neměli vůbec nic. Nabídli mi k nim klasickou červenou etuji kterou jsem s díky odmítl a poprosil o Omega servisní-cestovní pouzdro. To mi bohužel nemohli dát a tak jsme se dohodli, že si hodinky odnesu v cestovním pouzdře Breitling s příslibem sehnání originálního balení. Asi po měsíci mi od Dušáků volali, že jim Omega kompletní balení dodala! A tak jsem se stal spokojeným zákazníkem obchodu Dušák Na příkopech. :) 

Návštěvník Snow
Odesláno

to funík - gratuluji kolego, takhle se udržuje anonymita. Bylo mi řečeno od Tvého blízkého kamaráda na onom srazu, kde jsme se poznali, že nejsi členem chronomagu.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...