Přejít na obsah

Rolex Daytona

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jojo, Rolex je u mně pouze Sub a Daytona, takže jsem pořídil Deepsea a teď i Daytony. Je to komplet :-)

Obdobně:

Breitling = pouze navitimer

Omega = pouze bondovky, Speedy a staré manuály s vteřinovkou na 6

TH = pouze Monaco

IWC = pouze Big Pilot

a podobně u některých jiných značek.. Všechno ostatní jsou jen zoufalé pokusy o prodej nedodělků.

Ale možná to vidím zjednodušeně :-D

Došli jsme ke stejnému závěru, je to optimálni RLX duo, hlavně neni skoro kam dál :) I když mě ještě celkem lákají GMT BLNR...

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Jojo, Rolex je u mně pouze Sub a Daytona, takže jsem pořídil Deepsea a teď i Daytony. Je to komplet :-)

Obdobně:

TH = pouze Monaco

IWC = pouze Big Pilot

a podobně u některých jiných značek.. Všechno ostatní jsou jen zoufalé pokusy o prodej nedodělků.

gratuluji k novému přírůstku ? tahle barevná kombinace se mi moc líbí ...

s opravdu zjednodušeným hodnocením ostatních značek a modelů, hrubě nesouhlasím ...

pro příklad tři fotky nedodělků  ;) :

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

s opravdu zjednodušeným hodnocením ostatních značek a modelů, hrubě nesouhlasím ...

pro příklad tři fotky nedodělků  ;) :

Teda fuj,jak tohle vůbec můžou pustit mezi lidi,takovýdle nedodělky,no,ale oči máme každý jiný.  ;)

Mně se teda právě zamžilo před očima,z těch prvních.

Odesláno

Obdobně:

TH = pouze Monaco

IWC = pouze Big Pilot

Spíš než zjednodušený pohled bych tomu řekl dost radikální pohled. To, že se ostatní hodinky zrovna tobě nelíbí ještě neznamená, že to musí být nedodělky.

Odesláno

Já patřím mezi Rolexmagory, ale pořád mi k těm Daytonům nemůžu přijít na chuť. Snad je to velikostí, ale já sám nevím. Zkus sem hodit ještě pár takových fotek a letím pro ně....

Odesláno

Jak sa mi páči málo chronografov, tak Daytony by som mohol :-)

Gratulujem, pekne si ich užívaj. A ak budeš robiť fotky, tak skús dať pár s Deep See vedľa Dayton?dík.

Mal som nedávno na ruke jedny fejky Daytona z akože ružového zlata . Ich majiteľ sa mi hneď nezdal, tak som ho požiadal, či ich môže ukázať, a ako mi ich podával, povedal že sú to fejky. Nie som žiadny odborník na Rolex, ale o tom že je to shit ma presvedčil hlavne úboho prevedený plechový ťah?ktorý bol akože pozláteny.

F.

Odesláno

Kluci, to, že je něco drahý a má to víc komplikací, ještě neznamená, že to musí bejt dobrý. Je to druhá liga všechno :-)

.. A ak budeš robiť fotky, tak skús dať pár s Deep See vedľa Dayton?dík....

Podle velikosti v řad nastoupit!

Odesláno

I mě už docela dlouho baví ten divokej krokouš na těch Luminorech. Černej vlastně mám pouze k Navitimerům, jako alternativu ke steelu. Jinak je to na řemenu fakt nudná barva..

Odesláno

Gratuluji ke splněnému snu. Vkus je určitě subjektivní, mě třeba chronografy od Rolexu nechávají klidným, narozdíl od takových Milgaussů.  

Souhlas, od Rolexu se snad někdy dopracuju k Millgaussům nebo k GMT Master "Pepsi"

Gratuluji ale jinak k jedněm z těch definitivních :)

Odesláno

Kluci, to, že je něco drahý a má to víc komplikací, ještě neznamená, že to musí bejt dobrý. Je to druhá liga všechno :-)

Podle velikosti v řad nastoupit!

Parádne foto, dík Jeremy :-)

Tie prvé z ľava sú Chronoswiss, alebo čo?

F.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...