DaveG17 Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 Jak to vypadá s renovací? Jsem na ně strašně zvědavý a určitě nejsem sám
michalval Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 Teda Davide, gratuluju! V naší rodině se evidentně uklízelo dříve, než jsem se k tomu dostal já
Kid_A Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 uzasny. historie z nich doslova sala:)) V 13. 4. 2014 v 10:27, Sphinxx napsal: Díky hoši, tak nemám rád úklidy :D , ale to je hezká odměna nu což? Tady jsou fotky za denního světla ... líp už to nedám ...
Sphinxx Odesláno 14. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2014 Zdravím pánové! Omlouvám se za zpožděnou reakci, ale mám toho teď hodně. Hodinky jsou v ateliéru a zatím nic nového nevím. Nicméně už se také těším. Pak to tady zasypu fotkami .
Sphinxx Odesláno 20. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2014 Misut: prosímTě hodinky se ke mě dostanou snad kolem příštího týdne, doteď jsou ještě u KN, ale příští týden, co mám informaci budou k vyzvednutí . 1
Sphinxx Odesláno 25. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Tak IWC jsou doma i když s velmi hořkou příchutí a o měsíc později než bylo předem dohodnuto, co výrazně komplikuje situaci, protože hodinky měly jít darem otci, ale to už je teď jedno. Tady postuji čtyři mobilovky ... s kombinací řemínků - ještěrka/pštros. Docela by mě zajímal názor na toho pštrose, protože ten se mi velmi líbil, ale neshodli jsme se s bratrancem na jeho pořízení. Skutečně jde hodinkám více ještěrka ? Jinak na hodinkách je vyměněno sklo a ručičky a vypadají, že jsou i poštelované ... .
Micey Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 (upraveno) Pštrosa nebrat! Upraveno 25. července 2014 uživatelem Micey 1
michalval Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 K těmhle hodinkám patří ještěrka nebo velká ještěrka.
Sphinxx Odesláno 26. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Tak jsem se zmýlil , i to se stane, naštěstí díky poměrně atypické šíři řemenu - 17mm se tam musí nakombinovat Hirsch na objednávku. A navíc jak jsem psal, hodinky půjdou darem, takže je vhodnější "usedlejší řemen".
siwi Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 No, tak ses konečně Dočkal, Davide. Vypadají moc dobře. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Sphinxx Odesláno 27. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Dobře vypadají, což o to, ale už řešíme jen řemen, jelikož půjdou k dalšímu členovi rodiny darem .
Misut Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Pštros mi na ně taky nesedí. Ale jinak super práce. Pěkně to nakonec dopadlo... ;-)
Sphinxx Odesláno 7. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Nakonec to dopadlo jinak, ale ještě se musí doladit usazení řemenu, fotky budou .
Sphinxx Odesláno 10. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Tak první wristshot na ruce, fotky jsem dal obě, jsou to jen mobilovky, ale konečně na řemeni.
Daemonultimate Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 a to parádní písmo, to je dílo, velká paráda, už jenom na ten nápis bych vydržel čučet celej den, děda byl zlatník a takhle psal i dopisy. Moc se mi líběj. Je fajn slyšet, že jsou v kondici.
Sphinxx Odesláno 10. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Nakonec foto zrcadlem, bohužel není makro objektiv, takže omluvte kvalitu fotek, ale lepší než tím mobilem . A nakonec "vintage combo with Rolex" . 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se