1KeNnY1 Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Musim porobit lepsie fotky za slnecneho svetla Ecozilla na Kain Heritage Veteran series Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1KeNnY1 Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 V 18. 4. 2014 v 19:52, Jeronimo napsal: V 18. 4. 2014 v 19:52, Jeronimo napsal: A ještě pár ukradených fotek Apollonů. dakujem za tuto foto, teraz ich chcem aj ja :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gio Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Borealis a Pirate's Straps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 (upraveno) Vím, že pseudokrokouš je na potápkách mimo, ale celkem se mi to líbí: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. května 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Ještě jedna z foťáku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Vit: tenhle model Certin je k sežrání. Nemusím čísla na cifru, jsem zarytej indexář, ale tyhle jsou krásně vyvážený. Přijde mi, že pokud potápky nejsou příliš vysoké a mají elegantní ochranu korunky navazující v jedné křivce na linii pouzdra, sluší jim i silnější krokouš nebo jiný "společenský" řemen. Máš to moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Seiko SKX007 a první pokusy s kožkami. Pořádné tool řemeny ještě nepřišly, tak jsem koupil u Frýdla dva Eichmüllery. Ohebné, dlouhé, cca 3,2 mm silné. Dneska jsem nasadil černý a zkusil fotit. Ta délka je zajímavá, na ruce to působí trochu jako zulu. Bohužel k těmhle hodinkám s nízko položenými stěžejkami je tenhle typ řemenu příliš tenký, chtělo by to tloušťku minimálně 4 až 5 mm u stěžejek Takže tudy asi ne, přátelé... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 V 21. 5. 2014 v 14:33, martar napsal: Seiko SKX007 a první pokusy s kožkami. Pořádné tool řemeny ještě nepřišly, tak jsem koupil u Frýdla dva Eichmüllery. Ohebné, dlouhé, cca 3,2 mm silné. Dneska jsem nasadil černý a zkusil fotit. Ta délka je zajímavá, na ruce to působí trochu jako zulu. Bohužel k těmhle hodinkám s nízko položenými stěžejkami je tenhle typ řemenu příliš tenký, chtělo by to tloušťku minimálně 4 až 5 mm u stěžejek Takže tudy asi ne, přátelé... Nemyslím si, že to vypadá zle. Na druhé fotce žádnou mezeru nevidím. V 21. 5. 2014 v 14:24, martar napsal: Vit: tenhle model Certin je k sežrání. Nemusím čísla na cifru, jsem zarytej indexář, ale tyhle jsou krásně vyvážený. Přijde mi, že pokud potápky nejsou příliš vysoké a mají elegantní ochranu korunky navazující v jedné křivce na linii pouzdra, sluší jim i silnější krokouš nebo jiný "společenský" řemen. Máš to moc pěkný Děkuju. Vlastně jsem se k nim dostal náhodou. Chtěll jsem Certina DS Pilot.Teď jsem rád, že je neměli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Nelíbí se mi příliš odhalený bok pouzdra mezi nožkami. Kdyby byl řemen silnější, schová se alespoň to kónické vybrání ve spodní části pouzdra... Nevadí, použiju ho na jiné potápky, mám dlouhý seznam hodinek, které musím vyzkoušet :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 V 21. 5. 2014 v 21:35, martar napsal: Nelíbí se mi příliš odhalený bok pouzdra mezi nožkami. Kdyby byl řemen silnější, schová se alespoň to kónické vybrání ve spodní části pouzdra... Nevadí, použiju ho na jiné potápky, mám dlouhý seznam hodinek, které musím vyzkoušet :-) Rozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Na přání přidávám i sem. Hydroconquest + kožený NATO 22mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 tenhle jim fakt sedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 emef, já stará konzerva, si na ty Tvoje korále snad zvyknu...už mě přestaly sejřit a jsem ve fázi tolerance. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 V 23. 5. 2014 v 21:45, Chosef76 napsal: emef, já stará konzerva, si na ty Tvoje korále snad zvyknu...už mě přestaly sejřit a jsem ve fázi tolerance. ;-) Ajaj. Tim jsem si taky prošel. Není ti pomoci, do měsíce máš na ruce korále taky. Kdybys chtěl poradit, tak dřevěný, neškrábou hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Tak v tom jsem klidnej...mám jen 2 ozdoby...manželku a hodinky, s tím vystačím. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 V 23. 5. 2014 v 18:44, emef napsal: Na přání přidávám i sem. Hydroconquest + kožený NATO 22mm. Fakt pěkný.Na těchto hodinách se mi řemeny moc nelíbí,ale tento nemá chybu.Co to je prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2014 V 24. 5. 2014 v 12:23, mlsoun1 napsal: Co to je prosím? Kožený NATO 22 mm, nevim, co víc bys chtěl vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2014 Možná měl Mlsoun na mysli spíš typ materiálu nebo výrobce řemenu, pro případ, že by takový chtěl pořídit. Taky se mi líbí. Nebo je to vlastní výroba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1KeNnY1 Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 este pridam tiez 2 fotky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 (upraveno) To je fakt brutální nástroj :-) Mám tyhle Promastery už nějakou dobu jako položku v itineráři chrono-trasy pro blízkou budoucnost a díky Tvým fotkám se na ně vyloženě těším. Upraveno 26. května 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se