Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 924
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vím, že pseudokrokouš je na potápkách mimo, ale celkem se mi to líbí:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vit: tenhle model Certin je k sežrání. Nemusím čísla na cifru, jsem zarytej indexář, ale tyhle jsou krásně vyvážený. Přijde mi, že pokud potápky nejsou příliš vysoké a mají elegantní ochranu korunky navazující v jedné křivce na linii pouzdra, sluší jim i silnější krokouš nebo jiný "společenský" řemen. Máš to moc pěkný :)

Odkaz ke komentáři

Seiko SKX007 a první pokusy s kožkami. Pořádné tool  řemeny ještě nepřišly, tak jsem koupil u Frýdla dva Eichmüllery. Ohebné, dlouhé, cca 3,2 mm silné. Dneska jsem nasadil černý a zkusil fotit. Ta délka je zajímavá, na ruce to působí trochu jako zulu. Bohužel k těmhle hodinkám s nízko položenými stěžejkami je tenhle typ řemenu příliš tenký, chtělo by to tloušťku minimálně 4 až 5 mm u stěžejek :sad01_anim: Takže tudy asi ne, přátelé...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

V 21. 5. 2014 v 14:33, martar napsal:

Seiko SKX007 a první pokusy s kožkami. Pořádné tool  řemeny ještě nepřišly, tak jsem koupil u Frýdla dva Eichmüllery. Ohebné, dlouhé, cca 3,2 mm silné. Dneska jsem nasadil černý a zkusil fotit. Ta délka je zajímavá, na ruce to působí trochu jako zulu. Bohužel k těmhle hodinkám s nízko položenými stěžejkami je tenhle typ řemenu příliš tenký, chtělo by to tloušťku minimálně 4 až 5 mm u stěžejek :sad01_anim: Takže tudy asi ne, přátelé...

Nemyslím si, že to vypadá zle. Na druhé fotce žádnou mezeru nevidím.

V 21. 5. 2014 v 14:24, martar napsal:

Vit: tenhle model Certin je k sežrání. Nemusím čísla na cifru, jsem zarytej indexář, ale tyhle jsou krásně vyvážený. Přijde mi, že pokud potápky nejsou příliš vysoké a mají elegantní ochranu korunky navazující v jedné křivce na linii pouzdra, sluší jim i silnější krokouš nebo jiný "společenský" řemen. Máš to moc pěkný :)

Děkuju. Vlastně jsem se k nim dostal náhodou. Chtěll jsem Certina DS Pilot.

Teď jsem rád, že je neměli.

Odkaz ke komentáři

Nelíbí se mi příliš odhalený bok pouzdra mezi nožkami. Kdyby byl řemen silnější, schová se alespoň to kónické vybrání ve spodní části pouzdra... Nevadí, použiju ho na jiné potápky, mám dlouhý seznam hodinek, které musím vyzkoušet :-)

Odkaz ke komentáři

V 21. 5. 2014 v 21:35, martar napsal:

Nelíbí se mi příliš odhalený bok pouzdra mezi nožkami. Kdyby byl řemen silnější, schová se alespoň to kónické vybrání ve spodní části pouzdra... Nevadí, použiju ho na jiné potápky, mám dlouhý seznam hodinek, které musím vyzkoušet :-)

Rozumím.

Odkaz ke komentáři

V 23. 5. 2014 v 21:45, Chosef76 napsal:

emef, já stará konzerva, si na ty Tvoje korále snad zvyknu...už mě přestaly sejřit a jsem ve fázi tolerance. ;-)

Ajaj. Tim jsem si taky prošel. Není ti pomoci, do měsíce máš na ruce korále taky. :D Kdybys chtěl poradit, tak dřevěný, neškrábou hodinky. ;)

Odkaz ke komentáři

To je fakt brutální nástroj :-) Mám tyhle Promastery už nějakou dobu jako položku v itineráři chrono-trasy pro blízkou budoucnost a díky Tvým fotkám se na ně vyloženě těším.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...