moco Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Dnes jsem zkoušel dva NATO řemeny a jeden kožený (retro hnědý fango se světlím prošitím) s překlápěcí sponou. Ale za mě má mesh největší šmrnc.
Daemonultimate Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) Pamatuju si tvoje dilema a když je vidim na tvojí ruce,tak si říkám jaká šílenost by byly ty 46.Seděj perfektně.A na mesh padnou jistě nejlíp. Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem Daemonultimate
misoo Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Mesh je samozrejme TOP, no velmi sa mi paci aj ta tmavohneda kozka! Este origo gumka, cierna/antracit kozka a mas komplet obutie
Kid_A Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) nadherna klasika. sedej ti krasne. premyslim, jestli by jim slusel cernej zralok (s bilym prositim), protoze ten hnedej remen s bilym prositim jim sedi jak pXdel na hrnci..a stejne tak bon nato.....proste fantazie...zamiloval jsem se!!!! Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem Kid_A
walter10 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Podle fotek je velikost tak akorát, jakkoliv větší si v Tvém případě moc nedovedu představit (respektive dovedu, ale...). Každopádně se přidám s názorem, že se jedná - v rámci nabídky "Béček" - o jedny z těch opravdu hezkých (vlastně se mi hodně líbily i nedávno zde od Kaspera nabízené Breitling Colt Quartz).
brnakp Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Dnes jsem zkoušel dva NATO řemeny a jeden kožený (retro hnědý fango se světlím prošitím) s překlápěcí sponou. Ale za mě má mesh největší šmrnc. Jednoznačně souhlasím - mesh je k těmto hodinkám naprosto dokonalý, cokoli jiného jim ubírá jejich kouzlo :-)
Flashman Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Velmi dobrý výběr, nejhezčí Béčka, nějak mi nesedí ten styl samý chrom, z většiny Béček čiší dojem laciných pouťovek, nechci nikoho urazit, možná jsem ještě k tomu nedospěl.
stapal Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Moc pěkné, gratuluji. Na meshi jsou nejlepší.
jiricek Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 ten mesh jsou opravdu nejlepší! Jinak ta 42 byla jendou a pro vždy dobrá volba pane!
MJ. Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 já pudu proti proudu.meš mě vůbec nebere. Na těch dvou kůžích to ale bylo moc fajn.
martin151 Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Velká gratulace jediné hezké Béčka , mám SOH 46 a přemýšlím že je prodám , zdají se mi moc velké (začátečnická chyba : -) ) .
Oťas Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 dobře zvolené hodinky.mě se dle fotek nejvíc líbí na tom tmavě hnědém řemenu s origo sponou. mesh není pro mě. každopádně tyhle breitlingy a ještě steelfisch jsou jediné dvoje,které se mi líbí...
moco Odesláno 21. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Velká gratulace jediné hezké Béčka , mám SOH 46 a přemýšlím že je prodám , zdají se mi moc velké (začátečnická chyba : -) ) .To je mi lito. Me to stalo hodne nervu a promerovani, ale nakonec jsem zvolil spravne. (nemel jsem moznost si je vyzkouset nazivo)Ale ty 46ky si chci urcite vyzkouset na ruce jak mi budou, ale jak jsem jiz nekde tady psal,nebude to rozmer na me kazdodenni noseni.
moco Odesláno 21. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Jinak ten hnedy remen ma neco do sebe...
moco Odesláno 14. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Tak vcera jsem vzal SOHáčka na bike
Ondoni Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Tak vcera jsem vzal SOHáčka na bike Jako, nechci Ti do toho kecat, jsou to Tvoje hodinky...ale vzít je na bike je jako leštit auto drátěnkou
x.man Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Pekny, SOH jsou jedny z mala Bcek co se mi libi, ale na bike bych si vzal nejaky slupky
moco Odesláno 14. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 (upraveno) Byla to jednorazova akce, na kolo mam jine hodinky. A musim je testovat,jsou jeste v zaruce ;-) Upraveno 14. listopadu 2014 uživatelem moco
Sarka Farka Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 asi jediny Bcka co bych unosil, ale i tech 42 je na me moc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se