Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Oris Big Crown ProPilot Chronograph GMT

13106_01_677_7699_4164-07_5_22_15_fc.png

Oris Big Crown ProPilot Day Date

je aj totozny model bez datumu..

13119_01_752_7698_4164-07_5_22_14_fc.png

Chrono diameter 44mm,

nechrono 45mm

Tie chrona sa mi moc pacia...

zdroj

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno (upraveno)

vsetky su dobre. Konrade Konrade, takto sa robia kreslia pekne pilotky.. Ale tie chrona su ze hej..

ZDROJ

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Daydate jsou pecka, ty bych si dokázal představit. 

Chrona by byla ještě lepší, ale pouze s datumovkou na správném místě nebo nejlépe ještě bez ní. Bohužel dneska má málokdo koule udělat hodinky bez data.

Odesláno

Tahle verze jen s datumovkou a s tímto páskem... to jsou pro mě naprosto ideálně vypadající hodinky, krásné... nic co bych jim vytknul. Ví někdo jak se říká nebo nazývá tento typ řemínku? Koukám na stránky Oris a tam píší jen "textile"... jasný, že to je textil, ale jestli se tomu třeba nějak v hodinářském žargonu neříká.... já jen že se mi tento typ pásku hrozně líbí tak abych vědel, co třeba napsat do vyhledávače... jde o tu texturu, podobně jako to je např. u LLD (i když z toho co jsem četl, u LLD si lidi ztěžovali na kvalitu...)

Odesláno

canvas watch strap. to je textil. potom moze byt synteticky, to je skor nylon watch strap. potom to moze byt nejaky kompozit co sa tvari ako textil v style Maratac - composite watch strap. 

Pripadne daco luxusne - Schofield robi asi najdrahsie handry na hodinky. Alebo na mieru -  zacni u gas gas bones, 

Odesláno (upraveno)

canvasů jsou tři p*dele v různých cenových hladinách. třeba tenhle přijde na 105 usd. nicméně sibirnaya tu dával nějaké fotky jednoho od zrna a nevypadalo to vůbec špatně.

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno

pravda, moc peknej detail:)

hlavne jak ten motiv opakuju na korunke aj na dynku. parada. ale bude sa v tom drzat sajrajt, enonuno.. :)

Odesláno (upraveno)

Projeď googlem ještě termín cordura watch strap a jsi doma. A abych nezapomněl, hodinky nevypadají věru zle. 42mm, nodate a budou ještě lepší.

Upraveno uživatelem Altruista

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...