Leviathan Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) Oris Big Crown ProPilot Chronograph GMTOris Big Crown ProPilot Day Dateje aj totozny model bez datumu.. Chrono diameter 44mm,nechrono 45mm Tie chrona sa mi moc pacia... zdroj Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem Leviathan
Kid_A Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 budou mit super citelnost i ve tme. fajn model.Oris Big Crown ProPilot Day Date
instant Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) vsetky su dobre. Konrade Konrade, takto sa robia kreslia pekne pilotky.. Ale tie chrona su ze hej.. ZDROJ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem instant
Kid_A Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 krasny fotky. ta vroubkovana luneta ma neco do sebe.
Chumpus Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Daydate jsou pecka, ty bych si dokázal představit. Chrona by byla ještě lepší, ale pouze s datumovkou na správném místě nebo nejlépe ještě bez ní. Bohužel dneska má málokdo koule udělat hodinky bez data.
instant Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 tak veru, bez datumky by boli prvotriedne
instant Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 krasny fotky. ta vroubkovana luneta ma neco do sebe. hlavne jak ten motiv opakuju na korunke aj na dynku. parada. ale bude sa v tom drzat sajrajt, enonuno..
cali Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 ta verzia bez chrona by zasluzila GMT rucku potom by som im aj priehlad odpustil.
Povidláček Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Tahle verze jen s datumovkou a s tímto páskem... to jsou pro mě naprosto ideálně vypadající hodinky, krásné... nic co bych jim vytknul. Ví někdo jak se říká nebo nazývá tento typ řemínku? Koukám na stránky Oris a tam píší jen "textile"... jasný, že to je textil, ale jestli se tomu třeba nějak v hodinářském žargonu neříká.... já jen že se mi tento typ pásku hrozně líbí tak abych vědel, co třeba napsat do vyhledávače... jde o tu texturu, podobně jako to je např. u LLD (i když z toho co jsem četl, u LLD si lidi ztěžovali na kvalitu...) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 canvas watch strap. to je textil. potom moze byt synteticky, to je skor nylon watch strap. potom to moze byt nejaky kompozit co sa tvari ako textil v style Maratac - composite watch strap. Pripadne daco luxusne - Schofield robi asi najdrahsie handry na hodinky. Alebo na mieru - zacni u gas gas bones,
Povidláček Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Instant: Díky za odpověď! Prohnal jsem to googlem a nejblíž tomu co jsem myslel odpovídá ten Maratac, tak už budu teď vědět Dík
Chumpus Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) canvasů jsou tři p*dele v různých cenových hladinách. třeba tenhle přijde na 105 usd. nicméně sibirnaya tu dával nějaké fotky jednoho od zrna a nevypadalo to vůbec špatně. Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem Chumpus
Kluk jako buk Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Jejich potápky se mi hodně líbí, ale tohle mě vůbec nenadchlo.
Kid_A Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 pravda, moc peknej detail:) hlavne jak ten motiv opakuju na korunke aj na dynku. parada. ale bude sa v tom drzat sajrajt, enonuno..
Kraff Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Chrona super, vroubky super, datumovka na blbým místě..
Altruista Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) Projeď googlem ještě termín cordura watch strap a jsi doma. A abych nezapomněl, hodinky nevypadají věru zle. 42mm, nodate a budou ještě lepší. Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem Altruista
Leviathan Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 NO na WUS je info o cenach...MOC ma nepotesili MSRP is $4100 on the chrono on strap, ~$1,750 for the day/date on strap, and ~$1,600 for the Date on strap
nickolas Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 za nechrona to není úplně málo, ale když přimhouřím oko...kdežto za chrona to už je docela slušná palba
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se