vzduch Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna před 11 minutami, Prochy68 napsal: Dorazila zasilka Mám je jako "psí boty" na celoroční šmatlání se psem a takové to chození po menších kopečkách. Naprostá spokojenost.
Prochy68 Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna před 1 minutou, vzduch napsal: Mám je jako "psí boty" na celoroční šmatlání se psem a takové to chození po menších kopečkách. Naprostá spokojenost. Ja je mam taky, dvoje nizky s gtx i bez a k tomu jedny mid s gtx. Chtel jsem jeste mid bez gtx at to mam komplet
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června Zítra teda beru teda asi nízký Speedgoaty 5, přesně 2roky a 8dní šmatlání v létě v zimě. Zajímavý, že ty Speedgoaty 4ky, drží už tak od roku 2020 pořádA 5ky MID, to vzdaly těsně po záruce.
eloga Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června Na hory vždy s úsměvem se sloganem - Do tanečních na hory jenom boty Pohory. Životnost 20 let žádný problém. Všechny túry ani už nespočítám, ale byly to hory u nás v létě v zimě, Alpy, Dolomity a ještě v tom kluk po těch létech prochodil celou Šumavu.
African Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července (upraveno) Spíše trochu běžecká, ale prověřená, Ultra Raptor II Stará čtyři roky se stovkami nachozenými a naběhanými km. S podivem i ta podrážka vydrží hafo a kožený vnitřek pátý to nejlepší za mě co bota může mít. Upraveno 1. července uživatelem African 2 1
vanderB. Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července jo, kdyžtak sleva s Sportovna.cz 30 % s kódem WPP je to na: Under Armour, HOKA, ON, ASICS, SALOMON
Prochy68 Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července před 43 minutami, vanderB. napsal: jo, kdyžtak sleva s Sportovna.cz 30 % s kódem WPP je to na: Under Armour, HOKA, ON, ASICS, SALOMON No tak jsem zkusil, jen pro upozorneni, sleva neni z jejich aktualni ceny, ale z doporucene ceny. 1
nizkotucnytvaroh Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Borci, jsem na vážkách, jako zarytý zastánce Hoka, bych zvážil nějakou alternativu, ideálně lehká trailová botaska, membrána, minimálně výška MID, kvůli opoře kotníku, nějaké tipy? Viděl jsem tu dobré reference na ty La Sportivy, ale v nabídce konkrétních modelů se neorientuji. Celoroční nošení... Předem díky za tipy! J.
TomTomTom Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července La Sportivy s membránou nosím, sedí dobře na noze, ale potí se v nich moc nohy. Dolomity jsem teď polítal v nízkých trekových Salomonech a bylo to lepší.
Patrik Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Mně kamarád doporučil Prabos a asi dobré. Já tedy boty strašně zničím, zrovna před pár dny jsem reklamoval boty, které jsem si koupil na běžné nošení do práce. Ne úplně šunt značka - Josef Seibl a vydržely mi lehce přes dva měsíce. Ano, já v botech chodím, denně nachodím i 10 km, o víkendu i dvojnásobek. Nemám boty, abych je měl ve vitríně. U těch Prabosů už mám úplně uchozenou podrážku, prý nabízejí i výměnu, uvažuji, jestli do toho jít, životnost goretex membrány je omezená a už začínají ve vodě provlhat. Jen otázka, máte někdo tip na boty an suchý zip? Ať už trekové nebo takové vhodné na nošení do práce (ne přímo k obleku, ale řekněme "kancelářské"). Já k smrti nerad zavazuji tkaničky :D. Právě ten Josef Seibel je celkem dost vyrábí.
African Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července (upraveno) před 12 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Borci, jsem na vážkách, jako zarytý zastánce Hoka, bych zvážil nějakou alternativu, ideálně lehká trailová botaska, membrána, minimálně výška MID, kvůli opoře kotníku, nějaké tipy? Viděl jsem tu dobré reference na ty La Sportivy, ale v nabídce konkrétních modelů se neorientuji. Celoroční nošení... Předem díky za tipy! J. Mám už chvíli nízkou variantu a bota pohodlná, a kvalita mid verze vypadá také fajn Samozřejmě je to bota na lehký batoh, žádný hardcore, asi přesně to co píšeš. Upraveno 2. července uživatelem African 1
Prochy68 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Co se tyce podrazky, za me Hoka lip drzi na ceste, jinak asi srovnatelny. Ale vsechny modely jsem taky nevyzkousel ze jo
nizkotucnytvaroh Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 25 minutami, Prochy68 napsal: Co se tyce podrazky, za me Hoka lip drzi na ceste, jinak asi srovnatelny. Ale vsechny modely jsem taky nevyzkousel ze jo Já mám právě už tak 7mý model, z toho 4tý Speedgoaty, a záhadné ty první, nejstarší pořád drží, a čím novější, tím mě to přijde horší, co se kvality zpracování týče. Na cestě to drží perfektně, neklouže prakticky na žádném povrchu, ale nechci ať se po sezoně rozpadnou
Prochy68 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července (upraveno) před 16 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Já mám právě už tak 7mý model, z toho 4tý Speedgoaty, a záhadné ty první, nejstarší pořád drží, a čím novější, tím mě to přijde horší, co se kvality zpracování týče. Na cestě to drží perfektně, neklouže prakticky na žádném povrchu, ale nechci ať se po sezoně rozpadnou Mne se zatim rozpadly jen Challengery a to po x letech. Ted aktualne tocim 6 paru, takze to poznam az za delsi dobu . Jen po tydnu v Dolomitech mi docela ubyla podrazka u Anacapa Breeze, ale to spis prikladam tomu povrchu. Nebo je to mozna taky modelem Anacapa, ja to moc nesleduju, ale tech variant a rad je vic. Upraveno 2. července uživatelem Prochy68
Mko Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 15 hodinami, Patrik napsal: Mně kamarád doporučil Prabos a asi dobré. Já tedy boty strašně zničím, zrovna před pár dny jsem reklamoval boty, které jsem si koupil na běžné nošení do práce. Ne úplně šunt značka - Josef Seibl a vydržely mi lehce přes dva měsíce. Ano, já v botech chodím, denně nachodím i 10 km, o víkendu i dvojnásobek. Nemám boty, abych je měl ve vitríně. U těch Prabosů už mám úplně uchozenou podrážku, prý nabízejí i výměnu, uvažuji, jestli do toho jít, životnost goretex membrány je omezená a už začínají ve vodě provlhat. Jen otázka, máte někdo tip na boty an suchý zip? Ať už trekové nebo takové vhodné na nošení do práce (ne přímo k obleku, ale řekněme "kancelářské"). Já k smrti nerad zavazuji tkaničky :D. Právě ten Josef Seibel je celkem dost vyrábí. S Prabosom skúsenosť len s modelom Predátor, na zimné obdobie fajn, šnurovanie rýchle a pohodlné. Podrážka raz menená za 40 eur. Pohodlná široká a teplá topánka.
Mko Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Dlhodobo Salewa Mtn Trainer, asi ich mám už od 2018, stále dezén, bez odlepkov, bolo treba dať spraviť päty z vnútra po rokoch aj to asi hlavne na jednej, ktorú som kus pokašľal bez obuváka v prvy týžden a nešlo to vrátiť celkom. Nové 2ky model sa mi zdá byť o pol čísla menší, tak sú v škatuli.
Mko Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Lowa Zephyr som mal len 1ky, šmykľavá tvrdá podrážka, ktorá sa odštrbovala po prvej vychádzke. Letné Mammut vydržali celkom pár rokov.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se