Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 11 minutami, Prochy68 napsal:

Dorazila zasilka

IMG_2622.jpeg

Mám je jako "psí boty" na celoroční šmatlání se psem a takové to chození po menších kopečkách. Naprostá spokojenost.

Odesláno
před 1 minutou, vzduch napsal:

Mám je jako "psí boty" na celoroční šmatlání se psem a takové to chození po menších kopečkách. Naprostá spokojenost.

Ja je mam taky, dvoje nizky s gtx i bez a k tomu jedny mid s gtx. Chtel jsem jeste mid bez gtx at to mam komplet 🙂

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Zítra teda beru teda asi nízký Speedgoaty 5, přesně 2roky a 8dní šmatlání v létě v zimě. Zajímavý, že ty Speedgoaty 4ky, drží už tak od roku 2020 pořád😆A 5ky MID, to vzdaly těsně po záruce.

IMG_20250620_230823.jpg

Odesláno

Na hory vždy s úsměvem se sloganem - Do tanečních na hory jenom boty Pohory. 🙂

Životnost 20 let žádný problém. Všechny túry ani už nespočítám, ale byly to hory u nás v létě v zimě, Alpy, Dolomity a ještě v tom kluk po těch létech prochodil celou Šumavu. 🤠

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Spíše trochu běžecká, ale prověřená, Ultra Raptor II 👍 Stará čtyři roky se stovkami nachozenými a naběhanými km. S podivem i ta podrážka vydrží hafo a kožený vnitřek pátý to nejlepší za mě co bota může mít.

20250701_123341690.JPG

20250701_123521704.JPG

Upraveno uživatelem African
  • Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

jo, kdyžtak sleva s Sportovna.cz 30 % s kódem WPP

je to na: Under Armour, HOKA, ON, ASICS, SALOMON

Odesláno
před 43 minutami, vanderB. napsal:

jo, kdyžtak sleva s Sportovna.cz 30 % s kódem WPP

je to na: Under Armour, HOKA, ON, ASICS, SALOMON

No tak jsem zkusil, jen pro upozorneni, sleva neni z jejich aktualni ceny, ale z doporucene ceny.

• Like 1
Odesláno

Borci, jsem na vážkách, jako zarytý zastánce Hoka, bych zvážil nějakou alternativu, ideálně lehká trailová botaska, membrána, minimálně výška MID, kvůli opoře kotníku, nějaké tipy? Viděl jsem tu dobré reference na ty La Sportivy, ale v nabídce konkrétních modelů se neorientuji. Celoroční nošení... Předem díky za tipy! J.

Odesláno

La Sportivy s membránou nosím, sedí dobře na noze, ale potí se v nich moc nohy. Dolomity jsem teď polítal v nízkých trekových Salomonech a bylo to lepší.

Odesláno

Mně kamarád doporučil Prabos a asi dobré. Já tedy boty strašně zničím, zrovna před pár dny jsem reklamoval boty, které jsem si koupil na běžné nošení do práce. Ne úplně šunt značka - Josef Seibl a vydržely mi lehce přes dva měsíce. Ano, já v botech chodím, denně nachodím i 10 km, o víkendu i dvojnásobek. Nemám boty, abych je měl ve vitríně.

U těch Prabosů už mám úplně uchozenou podrážku, prý nabízejí i výměnu, uvažuji, jestli do toho jít, životnost goretex membrány je omezená a už začínají ve vodě provlhat.

Jen otázka, máte někdo tip na boty an suchý zip? Ať už trekové nebo takové vhodné na nošení do práce (ne přímo k obleku, ale řekněme "kancelářské"). Já k smrti nerad zavazuji tkaničky :D. Právě ten Josef Seibel je celkem dost vyrábí.

Odesláno (upraveno)
před 12 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal:

Borci, jsem na vážkách, jako zarytý zastánce Hoka, bych zvážil nějakou alternativu, ideálně lehká trailová botaska, membrána, minimálně výška MID, kvůli opoře kotníku, nějaké tipy? Viděl jsem tu dobré reference na ty La Sportivy, ale v nabídce konkrétních modelů se neorientuji. Celoroční nošení... Předem díky za tipy! J.

Mám už chvíli nízkou variantu a bota pohodlná, a kvalita mid verze vypadá také fajn 👍 Samozřejmě je to bota na lehký batoh, žádný hardcore, asi přesně to co píšeš.

Screenshot_20250702-123512~2.png

Upraveno uživatelem African
  • Like 1
Odesláno

Co se tyce podrazky, za me Hoka lip drzi na ceste, jinak asi srovnatelny. Ale vsechny modely jsem taky nevyzkousel ze jo 😆   

Odesláno
před 25 minutami, Prochy68 napsal:

Co se tyce podrazky, za me Hoka lip drzi na ceste, jinak asi srovnatelny. Ale vsechny modely jsem taky nevyzkousel ze jo 😆   

Já mám právě už tak 7mý model, z toho 4tý Speedgoaty, a záhadné ty první, nejstarší pořád drží, a čím novější, tím mě to přijde horší, co se kvality zpracování týče. Na cestě to drží perfektně, neklouže prakticky na žádném povrchu, ale nechci ať se po sezoně rozpadnou😆

Odesláno (upraveno)
před 16 minutami, nizkotucnytvaroh napsal:

Já mám právě už tak 7mý model, z toho 4tý Speedgoaty, a záhadné ty první, nejstarší pořád drží, a čím novější, tím mě to přijde horší, co se kvality zpracování týče. Na cestě to drží perfektně, neklouže prakticky na žádném povrchu, ale nechci ať se po sezoně rozpadnou😆

Mne se zatim rozpadly jen Challengery a to po x letech. Ted aktualne tocim 6 paru, takze to poznam az za delsi dobu 🙂. Jen po tydnu v Dolomitech mi docela ubyla podrazka u Anacapa Breeze, ale to spis prikladam tomu povrchu. Nebo je to mozna taky modelem Anacapa, ja to moc nesleduju, ale tech variant a rad je vic.

Upraveno uživatelem Prochy68
Odesláno
před 15 hodinami, Patrik napsal:

Mně kamarád doporučil Prabos a asi dobré. Já tedy boty strašně zničím, zrovna před pár dny jsem reklamoval boty, které jsem si koupil na běžné nošení do práce. Ne úplně šunt značka - Josef Seibl a vydržely mi lehce přes dva měsíce. Ano, já v botech chodím, denně nachodím i 10 km, o víkendu i dvojnásobek. Nemám boty, abych je měl ve vitríně.

U těch Prabosů už mám úplně uchozenou podrážku, prý nabízejí i výměnu, uvažuji, jestli do toho jít, životnost goretex membrány je omezená a už začínají ve vodě provlhat.

Jen otázka, máte někdo tip na boty an suchý zip? Ať už trekové nebo takové vhodné na nošení do práce (ne přímo k obleku, ale řekněme "kancelářské"). Já k smrti nerad zavazuji tkaničky :D. Právě ten Josef Seibel je celkem dost vyrábí.

S Prabosom skúsenosť len s modelom Predátor, na zimné obdobie fajn, šnurovanie rýchle a pohodlné. Podrážka raz menená za 40 eur. Pohodlná široká a teplá topánka.

Odesláno

Dlhodobo Salewa Mtn Trainer, asi ich mám už od 2018, stále dezén, bez odlepkov, bolo treba dať spraviť päty z vnútra po rokoch aj to asi hlavne na jednej, ktorú som kus pokašľal bez obuváka v prvy týžden a nešlo to vrátiť celkom. Nové 2ky model sa mi zdá byť o pol čísla menší, tak sú v škatuli.

Odesláno

Lowa Zephyr som mal len 1ky, šmykľavá tvrdá podrážka, ktorá sa odštrbovala po prvej vychádzke.

Letné Mammut vydržali celkom pár rokov.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...