Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Aku Conero GTX Air 8000, aneb nesmrtelný, po dlouhá desetiletí vyráběný model na který je značka patřičně hrdá 🤙 První mám hodně moc dlouho, druhé hodně dlouho, oboje nositelné a stále voděodolné...no a třetí? No nechte je tam za trojku, už jsem jak Prochy🤣

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
.... z práce chodíš bos?🫣
Do práce si nechává poslat balík s novými - přece.

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

• Dát hlas 1
Odesláno

Zdravím,

Dnes jsem se bavil s kolegou a přišla řeč i na boty. Zrovna jsem měl na noze své oblíbené pohorky, na které nedám dopustit a tak mu říkám, že jsem před časem vychytal na e-shopu ty stejné boty za super cenu a tak jsem si jedny koupil do zásoby. On mi ale odvětil, že pokud se boty skladují dlouhou dobu, že to také není dobře, protože pak povolí lepidlo. Údajně lepidlo potřebuje pracovat, aby si udrželo svoje vlastnosti a nedegradovalo. Něco takového jsem ještě nikdy neslyšel a tak bych se rád zeptal na váš názor, co si o tom myslíte. Mě se to dvakrát moc nezdá, ale kolega úplnej hňup není a tak mě to trochu vrtá. 🤔

Odesláno

Spiš zdegraduje ta polyuretanová mezivrstva mezi podrážkou a svrškem a zkrátka ti " upadnou" podrážky . Nejčastěji to dělají Vibram podrážky. 

Odesláno
před 18 hodinami, African napsal:

Aku Conero GTX Air 8000, aneb nesmrtelný, po dlouhá desetiletí vyráběný model na který je značka patřičně hrdá 🤙 První mám hodně moc dlouho, druhé hodně dlouho, oboje nositelné a stále voděodolné...no a třetí? No nechte je tam za trojku, už jsem jak Prochy🤣

Ty jsou krásný, přesně můj vkus, ostatně i ty 20 let staré Columbie jsou podobné. Kde se dají koupit?

Odesláno
před 26 minutami, Harwey napsal:

ano je to tak, casom zdegraduju aj podrazky, aj lepidlo...

To s tým časom degradovaným lepidlom je nejaká známa vec? Ja sa priznám, že som o tom včera počul prvýkrát. Počul a videl som lepidlo zdegradované cyklickými teplotnými zmenami – zahriate, ochladené atď., ale že by zdegradovalo v bežných podmienkach bez zahrievania tak, aby pustili komplet celú podrážku, to nie. Niektoré lacné lepidlá niekedy dokážu povoliť už pri nejakých 60+ °C, čo sa dokáže udiať aj na priamom slnku, ale tie sa nepoužívajú na podrážky, skôr na zvršky.

Btw, @Ivan Lelák, mohol by si, prosím, tú topánku zospodu plus podrážku zvrchu odfotiť?

Odesláno
1 hour ago, Ivan Lelák said:

Ty jsou krásný, přesně můj vkus, ostatně i ty 20 let staré Columbie jsou podobné. Kde se dají koupit?

Musíš mít kliku na velikost a pak se dají dobře, já je bral se slevovým kódem na 9B sport, ale tam koukám že mají poslední šestky. Tak třeba tady je mají dobře, ale poslední číslo taky, takže nezbývá než hledat. 

https://www.bez.cz/outdoorova-turisticka/aku-conero-gtx-panska-cerna/?variantId=101361&gad_source=1&gad_campaignid=19815601387&gbraid=0AAAAApKawjnWBxzElwN65WTmT17NJhP9I&gclid=Cj0KCQiApfjKBhC0ARIsAMiR_IumRPlzApd_Y0nEK1r7HmSzXclwilW5uQVeCen_kdrzdrNHRlY5D1MaAoAfEALw_wcB

Odesláno
1 hour ago, Harwey said:

jaj Afri ale ked ty mas damsku nozku:)

A navíc se každým rokem zmenšuje, takže když stojím a fouká, tak už přepadávám 😆

• Haha 2
Odesláno
před 3 hodinami, Ivan Lelák napsal:

A ještě hezčí byly pár let zpátky ve výroční edici. Koupil jsem si žlutý a pár kolemjdoucích lidí mi je už v Aplách pochválilo. AKU-Conero-GTX-30_COLORI-scaled-1-1024x1024.jpg

Odesláno
Právě teď, Harwey napsal:

Afri ich kupuje, ci niekto iny? ja som spokojny s Bridgedale

Používam roky, ale na SK a na bežné nosenie. Na vážnejšie túry mám heavyweight merino, také som u DT nenašiel.

Btw, k tomu lepidlu by si niečo nemal?

Odesláno
před 2 minutami, wawrik napsal:

Používam roky, ale na SK a na bežné nosenie. Na vážnejšie túry mám heavyweight merino, také som u DT nenašiel.

A ty bereš od koho? Díky. 

Odesláno
38 minutes ago, Pandera said:

A ještě hezčí byly pár let zpátky ve výroční edici. Koupil jsem si žlutý a pár kolemjdoucích lidí mi je už v Aplách pochválilo. 

Ty mede, tak ty jsou boží 👍 To mě úplně nějak minulo, jinak už by byli v botníku 🙈

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...