kuncák7 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Ja taky nosim lehoucke sandaly, to jo...ale myslel jsem to tak, ze nekdo nosi nizke kotnikove bez membrany, a k tomu - protoze bude 2 dny ve snehu - taha vysoke s membranou - tam vidim tu mrtvou vahu - bych dal radsi ty nepromokave ponozky do tech nizkych a mam usetrene > 2kg Jo jasny, ja nosil nizke sandalky salomon, ale ty uz jsou bohuzel po poslednim treku v Durmitoru pohrbeny s kalhotama v podhuri :-(.Takze vlastne budu shanet i sandale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Na chození kolem stanu stačí bohatě obyčejné zabky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) Na chození kolem stanu stačí bohatě obyčejné zabky.Tak zase jak kde, zrovna v Australské buši např. se to moc nedoporučuje :-) Kluci pak dejte vědět osobní zkušenosti s těmi Goretex fuseklemi, docela mě to zajímá. Můj názor je, že v suchu a teple se v tom bude potit noha a naopak v dešti mít sice nepromokavé ponožky ale promáčené kecky bude dost nepříjemná záležitost, ale možná se pletu. Stále se bavíme o treku doufám a ne o chození do Penny :-) Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Afri:jasný, do buše bych si je nebral.Bavíme se o horách ? GTX ponožky přece není potřeba mít na noze celý den.Ja na vicedenni pochody tahám aspoň troje plus jedny na spaní. Zatím jsem si vystacil s obyc a to ze bylo občas v bote mokro (vlhko)jsem neresil.Když člověk jde,tak mu stejně zima není. Plánuju je koupit teď do Skotska, protože tam jedeme brzo (bude zima)a protože dost často půjdeme vresovistem. Kombinace promokovana bota/neprom.ponozka,ac to zní možná nelogicky, je právě ta úspora váhy. Věř mi,ze je obrovský rozdíl jit celý den v celokozenych Meindlech nebo o 800gramů lehcich nízkých botách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 No nevím, žabky- viděl jsem pár ukoplejch palců v horách a nebyl to hezkej pohled ( vylejzání v noci ze stanu, protože prostě potřebuješ,.... ) a to v sandálích.Ponožky mám v plánu otestovat za 3 týdny v Jesu ( při přechodu hřebene ), pak písnu pocity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Malá radost v úterní podvečer :-) Neskutečně dobrá bota o které se to ví, tak cena nehorázně roste, před šesti lety 3.100,- dnes 4.900,- oficiální distribuce, ale vyplatí se to, věřte mi :-) Až teď jsem zjistil, že my chybí pár mm podrážky, ale stále 100% voděodolnost a stovky km za námi, a snad i před námi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Tak tech si vaz. A koukam, ze jeste neco vydrzej ( kdyby neco, tak ty se pripadne vyplati i nechat opravit ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 A to je jeste "trekova" obuv? :-P.Tady uz je jen kucek k mym Lowa Tibet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 A to je jeste "trekova" obuv? :-P.Tady uz je jen kucek k mym Lowa Tibet Kdepak, to se ti jen zdá. Je to lehká, pohodlná záležitost, někde si ji omakej. Celoroční obuv, air8000 funguje na jedničku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Safra, to si mi nasadil brouka...Diky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Cece Afri, Ti AKU poslalo ty nove gratis, ze o nich tak basnis ne? Ja je mam od r. 2006, gumova spicka se na obou zacala odlepovat asi po dvou letech, spravil to vterinak a drzi to fest, obsazka se taky zacala odlepovat a zase oprava vterinakem a super. Jsem smajda, ale podrazka drzi dobre. Ne na snehu, ale to je klasika u vibramu. Akorat ta vodeodolnost u me prestala fungovat asi po trech letech. Gorac je uvnitr nepotrhanej, ale durch jsou rychle. Je fakt, ze zase strasne rychle schnou. Zerou tkanicky:). Nikdy jsem je nejak neosetroval, kdyz jsem je zadelal, dest/snih je zase umyl:) Tahal jsem je casto se psama, 2x za den, takze dostal co proto. Na velky hory super, na 80% meho pouziti nevhodna bota-zbytecne tvrda. Jinak hodne dobre udelana bota. Ted mam cosmic 4d 2 gtx od salomonu a pro me ucely uplne super bota. Lehoucka,vodu nepusti, pekne drzi na kazdem povrchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Africane, co to je presne za model, pls? Ja shanim asi neexistujici botu. Mam v planu vylet po zapade USA, chci jet co nejvic nalehko, batoh, stan, spacak a par zakladnich veci, co se jeste vejdou do batohu. Bude to asi na tri tydny, ale nejen priroda, ale i mesta. Takze shanim takovy nejaky univerzalky, se kterejma muzu v Las Vegas do kasina a druhej den na turu do Grand kanonu. Chtel bych vzit jedny pevne boty a jedny sandale s krytou spickou od Keenu. Sandale jsou jasne, ale ty pevne univerzalne sportovne elegantni (trosku cestopisny a trosku eroticky) boty vubec nevim. Zatim mi z toho vychazi bud lehke trekovky od Merrelu co mam, a nebo vyrazit na nakupy. Tak uvitam kazdy napad a zkusenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Andy, tak tyhle boty urco nejsou na to, co pozadujes. Tohle je na vysokohorskej trek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Nevim, ale na vysokohorskej trek bych asi volil jine boty...Ale kazdy to ma jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Každopádně na Vegas a Grand canyon spolu s prilehlými parky stačí ty Keeny.A jel bych v únoru, tou dobou tam krásně kvetou kaktusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Upresnim - v podobne obuvy chodim Kavkaz a nizsi pohori, takze to beru jako vysokohorske boty ( vys beru jine ), niz ( Tatry, Fagaras, Durmitor,.... ) na to stacej nizky- aspon mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 (upraveno) To TLD: Tak to máš jiný model, ne všechny AKU modely jsou povedené :-) U Conera se ti nic neodlupuje a tkaničky většinou přežijí boty, já je mám taky původní, anebo jsi chytil noční Italskou směnu den po Silvestru, to se také stává. Jinak ta moje bota v životě neviděla pračku, pouze kvalitní impregnace, to dělá taky dost. To AndyAron: Nevím, jestli tě v ní pustí do Kasína v LV, ale nebál bych se ji. Já je nosím všude, do města, na kolo, na motorku, pod Everest, do Afriky, do kina a stovky dalších zajímavých míst. A právě že Kuncák7, ba naopak myslím, že to je univerzální bota pro každou srandu, stačí si jen vzít tu správnou ponožku :-) Opravdu to není brutál, nebojte se ji zašlápnout a po šesti, sedmi letech si půjdete pro tu samou jako 90% uživatelů. Má první bota v životě, kterou jsem si koupil dvakrát, jako že to nemám moc rád :-) Radši zkoušíme nové věci, že.... Upraveno 24. ledna 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Hm, tak to bych necekal. Tak to se omlouvam, myslel jsem, ze je to fakt spis na vysokohorskou turistiku ( osobne bych s tim do kasina nesel :-)). Ale ok, ukecali jste mne :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Afri, tak asi patecni Conero:) Jinak ja si na ne nestezuji, ty ,,drobnosti´´ jsem si opravil a je rok 2017 a porad je pouzivam ,,kolem domu´´ a ne a ne je znicit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Diky vsem za odpovedi, jeste si to nejak v hlave schrastim a uvidime. Do kasina pres tu pohorku muzu hodit psi decky Jinak v unoru to nedavam, jedu v pulce kvetna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se