Přejít na obsah

Poraďte jakou trekovou obuv ?

Doporučené příspěvky

Tvrdé to není a prodysnost samozřejmě neni jako u plátěných tenisek, to si musí každý rozhodnout sám v sobě (proto jsem ani nechtěl GTX). Samozřejmě jsou na městskou džungli předimenzované....asi jako submarinery do sprchy :-) Ale vydrží zase déle než tenisky. Ja si je do města urcite nekupoval, ale teď je nosím,protože jsou nové a to se musí ponosit :-))

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Salewy jsou nejvíc pohodlné boty ze všech, dobrá volba. Jenom se rychle rozsypou, ale za to pohodlí to stojí. Nevím jak tento model samozřejmě, ale měl jsem již tři modely a něco málo pod dva roky a šli do popelnice...

Odkaz ke komentáři

Ono je pravda, že když mi nějaká bota sedne, tak ji nesundám z nohy a Salewa je upřímně za mě to nejlepší co jsem kdy nosil. Kamarád v prodejně mi to vysvětlil jasně, pokud udělají botu která bude držet pět let, tak už nebude tak pohodlná. Už přemýšlím o dalších, neboj se nic, budeš spokojený a kdo chce dnes mít doma jedny boty pět let že ano :-)

Odkaz ke komentáři

Mám TERREX SCOPE GTX a sžívání s nimy byl celkem boj, pořídil jsem je k Salomonům XA 3D GTX, jako boty do těžšího terénu. Vzal jsem si je před rokem na Šumavu na rozšlápnutí a po prvním treku jsem odchodil zbytek pobytu v Crocsech, protože krvavá pata nic jiného nedovolila. Po návratu domů jsem je zahodil do garáže a nechtěl je ani vidět, podrážka mi přišla hrozně tvrdá, trochu jako prkno. Minulý týden jsme šli Sněžku nahoru a dolů, tak jsem se připravil na nejhorší a boty vytáhl. Dvě lehčí procházky a ono to šlo, také jsem zvolil pevnější ponožky se zesílenou patou a pak teda ta Sněžka a tam na těch šutrech/Růžohorky,schody,obřák/ jsem teprve ocenil tu tvrdou podrážku. Prostě jsem pochopil o čem ty boty jsou a že to nejsou kecky od Solomonu, na které jsem zvyklý a že je potřeba si je pořádně zavázat a vzít si slušné fusky... 

Pro vás chodiče asi normální zjištění, ale já jsem prostě průkopník slepých uliček :lol2:

adidas-Outdoor-Terrex-Scope-GTX-.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...