nickolas Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Taky jsem pred par dny ?probehl? Krkonose. Tradicne ve svych Meindl Island. Boty dobry, zadne prekvapeni, zadne otlaky, nic. Jen mi uz na ty nase kopecky prijdou zbytecne bytelne... Chtelo by to neco lehciho, mekciho, nizsiho. Kotnikove, kozene, nejakou light verzi Islandu. Islandy jsou super univerzaly, ale univerzaly se vsemi plusy i minusy - na nase kopecky zbytecne robustni, do Tater na sutry a skaly je bota jako takova fajn, ale podrazku by to sneslo tvrdsi. Mival jsem ?C? (nebo C/D) Meindly a ty byly do Tater genialni. Podrazka ?beton?, na spicce podrazky tzv. climbing area - parmilimetrovy skalni vystupek a bota drzela jak kdybych stal na schodu celou plochou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Taky jsem pred par dny ?probehl? Krkonose. Tradicne ve svych Meindl Island. Boty dobry, zadne prekvapeni, zadne otlaky, nic. Jen mi uz na ty nase kopecky prijdou zbytecne bytelne... Chtelo by to neco lehciho, mekciho, nizsiho. Kotnikove, kozene, nejakou light verzi Islandu. Islandy jsou super univerzaly, ale univerzaly se vsemi plusy i minusy - na nase kopecky zbytecne robustni, do Tater na sutry a skaly je bota jako takova fajn, ale podrazku by to sneslo tvrdsi. Mival jsem ?C? (nebo C/D) Meindly a ty byly do Tater genialni. Podrazka ?beton?, na spicce podrazky tzv. climbing area - parmilimetrovy skalni vystupek a bota drzela jak kdybych stal na schodu celou plochou.Tyhle Lowa Zephyre jsou super, dělají se ve třech výškách a několika odstínech (většinou army) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 No, v tomhle provedeni nevypada uplne debilne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Mám Lowa Renegade a spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Mám Lowa Renegade a spokojenost Taktéž, už sem je tu kdysi doporučoval. Mám v nich nášlapáno okolo 4 tisíc km v různém terénu a stále drží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Lowa vypadá moc dobře a slyšel jsem taky jen to dobré. Nikdy jsem od nich nic neměl tak děkuji za tip :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Lowa Zephyre nosí hodně vojáci, minimálně po celé Evropě. Dá se s nimi i výsadek z vrtulníku/letadla na padáku. Jsou pohodlné jako tenisky a zároveň pevné. Já používám už 2 roky Mid size a lepší ?kanady? jsme na noze neměl. Široké nárty možná budou mít problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Lowa Zephyre nosí hodně vojáci, minimálně po celé Evropě. Dá se s nimi i výsadek z vrtulníku/letadla na padáku. Jsou pohodlné jako tenisky a zároveň pevné. Já používám už 2 roky Mid size a lepší ?kanady? jsme na noze neměl. Široké nárty možná budou mít problémTy woe :-)))), ty uz sem nic nepis :-)). Na zaklade tve rady mam uz ty Sportivy ( a super ) a uvazuju o necem vyssim a tohle asi musim mit taky :-). Lezes radama do penez ( ve ctvrtek se na ne dojdu podivat a vzhledem ke stejnemu cislu nohy se bojim nakupu ihned :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Löwa je proste kvalita ověřena na misích. I téma Soldato je vychvaluje, já šel trosku jinou cestou kanad, ale řešit to znova a hrozit mi mise tak Löwa jasná volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Vite co, ja se taky muzu odhlasit a zapomenout heslo!Chtel jsem ?radu? ze nemam vymejslet a zustat u Islandu. Ale vy neee, vy mi tady prsknete botky, ktere se mi na prvni dobrou libi a jeste si prihrejete polivcicku s ?tisici dekovnych dopisu?. Takove rady si prcte do strdele vazeni! Kdo se vas prosil?! Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 (upraveno) Uz bych taky nekoupil jinou botu nez od Lowy. Vice nez 10 let osobnich zkusenosti je nenahraditelnych. A kdyz ne Zephyr, tak pak Z8EDIT: No a do tezsiho terenu uz mam druhy model Tibet GTX Pro. Prvni vydrzel 8000 km v narocnych podminkach. I kdyz je fakt, ze tak po 5000 km uz to nebylo uplne prave orechove. Ale jeste je porad pouzivam jako pracovni. Upraveno 8. května 2018 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Ty woe :-)))), ty uz sem nic nepis :-)). Na zaklade tve rady mam uz ty Sportivy ( a super ) a uvazuju o necem vyssim a tohle asi musim mit taky :-). Lezes radama do penez ( ve ctvrtek se na ne dojdu podivat a vzhledem ke stejnemu cislu nohy se bojim nakupu ihned :-).Ptej se na EU47 :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 (upraveno) Boty by měly odpovídat terénu a zátěži. Výsledkem jsou použité materiály, komfort, konstrukce a v neposlední řadě cena. Univerzální je jen bosá noha. edit: Moje prarodiče chodili jako děti od jara do podzimu bez bot. Upraveno 8. května 2018 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Připojím se ke chvále německých bot. Kupuju Lowy vlastně už bez zkoušení, léta beru Renegate ? v low na krátké výlety, mid pak rodinná dovolená na horách. Neskutečně pohodlná bota. Na tvrdší povrchy mám pak (také Xenomorphem zmíněné) Tibety. Vyšší Lowa modely mají výhodu v možnosti nové podešve po prošlapání vibramu (asi za 2k). Svršek zpravidla vydrží více. Abych byl objektivní, Renegate trochu kloužou na ledu (ale to je spíš problém vibram směsi?)Ale podívám se taky na ty Zephyry, díky za referenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Se mi poprvé rozsypali Adidas terex, po 4 měsících praskla pata :-( Měl jsem je jako volnočasové už asi po třetí, vždycky tak dva, tři roky dali, ale tentokrát udělal číňan někde chybu. Čas na změnu, objednal jsem na zkoušku Mammuty, značku mám velmi rád ale botu jsem od nich nikdy neměl. Údajně koupili Raichle, takže jen doufám že tam pár lidí okamžitě dostalo padáka protože ty jejich výtvory se sypali už v krabici. Měl jsem dvoje, super pohodlné, fešné, to ano, ale do roka a do dne byli na vyhození...kvalita ubohá. Uvidíme jak si Mammut poradil..... https://www.hudy.cz/outdoor_obuv_panska/mammut-t-aenergy-low-gtx-men,100057316-black-dark-lava.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Drzim palce, s timhle typem obuvy mam spatne zkusenosti - ta sitovina se mi do 2-3 mesicu protrhava a bylo jedno, jakou znacku jsem mel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 S tím se v dnešní době počítá, takže už nejsem jako dříve že jsem boty po půl roce hodil do popelnice, prostě je reklamuji. Mě zpravidla vydrží boty maximálně dva roky, ale aby odešli po pár měsících, to už je zu viel i na mě. A docela si ty reklamace užívám, ty hlášky prodavačů jsou prostě excelentní Kluk boty v Goretexu, se mnou deset minut venku, úplně prodojené ponožky a prodavač že prý se dětem nadměrně potí nožičky Cha, anebo prý jestli si boty pokaždé rozvazuji a zavazuji, když mě praskla pata. Říkám ne, ne, neumím to, boty mě zavazuje manželka Kašpaři, ale je pravda, že mi zatím vrátili prachy všichni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Já jsem hroznej, ale fakt, vyjdu před obchod a kamarád na noze tyhle Salewy. Říkám ty vole, ty jsou ale fešný, kde jsi je koupil a bude ti vadit když se budu opičit :-) V Rakousku budeme vypadat jak dva teplý bratři, protože máme spolu v plánu nějaké výstupy, ale máme se rádi tak copak :-) Salewa mě nikdy nějak moc nevydržela, ale na druhou stranu asi to nejpohodlnější co jsem kdy měl a jsou moc pěkné. No jo no, v Hudy jsem Mammuty zrušil a Salewy jsou na cestě, jak píšu jsem hroznej. Jinak obchod jsem ani neznal, super výběr veškerých velikostí. http://www.matum.cz/panske-trekove-boty-ms-wildfire-pro-gtx-7000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 U mě dobrá volba, vypadaj bytelnějc. A teplej bratr? Až si koupíte stejnou bundu a kalhoty s batohem, tak pak možná ( i když i těch bot si hodně lidí všimne :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Prosim vas, merrell je ok znacka ? Trebars taketo ? Je to nejake lacne https://www.a3sport.sk/merrell-moab-vent-j39187/pJ39187-1 Budem v tom kosit a prejdem 1-2km po polnej ceste so psom a mozno vyjdem na nejaky maly kopec. Alebo ani nevyjdem len sa pomotam po nejakych turistickych cestach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se