Přejít na obsah

Poraďte jakou trekovou obuv ?

Doporučené příspěvky

Pánové, máte již někdo zkušenost s Hoka One One M Tor (https://www.rockpoint.cz/m-tor-ultra-hi-wp)? Mám takovou tu klasiku jako Lowa Zephyr, Adidas Terrex a nějaké Mammut. Všechno jsou to docela pohodlné boty, ale při jednodenní tůře s malým batohem (30-40 kilometrů, Krkonoše nebo Šumava) si umím představit něco lehčího a rychlejšího na zpevněné cesty. Děkuji Vám :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za reakci. Kdybyste někdo věděl o něčem podobném těm Hoka, klidně mi sem hoďte odkaz :-). Já zase takový přehled nemám.

Já na léto budu pořizovat inov8 roclite 325. Je i nízká verze

post-23865-0-35321200-1544376112_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Pěkný. Akorát bych teda asi zrovna takovýhle boty neobjednával na eshopu. 

Jinak mám Meindl Lhasa a maximální spokojenost - noha je jak v bačkůrkách.  

mne akurat kurier doniensol tieto Meindl. Mam jedny starsie Island a nedam na Meindl dopustit.

Tieto mi pridu take civilnejsie aj na normalne nosenie

948978-n0.jpg

010647_1.JPG

Odkaz ke komentáři

kdyz uz mas ozkousenou velikost, tak zrovna u meindlu se pres net objednat boty nebojim

nekdo nejaky tip, cim nahradit dosluhujici meindl lhotse ?:(

rad bych aby mi zase vydrzeli 8 let :)))

i v nich ridim...

diky za tipy :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak pánové dnes sem pořídil toto https://www.rockpoint.cz/ws-mtn-trainer-mid-gtx sice dámské, ale mám úzkou nohu a sedí na pohodu.

Za 2,7k dobra koupě . Co vy na to?

Dobrá koupě, salewa je pohodlná a dámské barevné kombinace se mi taky líbí. Ať slouží....snad nebudou až moc úzké po delším treku :) Já LS boulder prodal, protože mě po delším chození už tlačili malíčky a to nemám široký nárt.
Odkaz ke komentáři

Quest987, myslím, že před něčím, co se dá nazvat "tvrdým testem", je lepší, aby proběhl test alespoň základní. To znamená párkrát se v těch botkách projít třeba jen půl hodinky denně kdekoliv. Není příjemné dojít k zjištění, že jsi 10 km od civilizace a máš nohy samý puchýř. :)

Odkaz ke komentáři

Quest987, myslím, že před něčím, co se dá nazvat "tvrdým testem", je lepší, aby proběhl test alespoň základní. To znamená párkrát se v těch botkách projít třeba jen půl hodinky denně kdekoliv. Není příjemné dojít k zjištění, že jsi 10 km od civilizace a máš nohy samý puchýř. :)

já vim ja vím, nákup na poslední chvíli :( po zjistění, že staré boty co jsem měl na hory na zimu tlačí :( Už v nih doma tak hodinu pochoduji a zítra to bude také lehká procházka, pocouráme kolem Štrbského plesa, aby jsme se trochu protáhli po skoro 7hodinách ve vlaku. :) V neděli zkusíme něco delšího. pro jisotu si do batohu budu na tůru  brát i boty co mám do pražské zimy ( kdyby bylo nejhůř) :)

Odkaz ke komentáři

já vim ja vím, nákup na poslední chvíli :( po zjistění, že staré boty co jsem měl na hory na zimu tlačí :( Už v nih doma tak hodinu pochoduji a zítra to bude také lehká procházka, pocouráme kolem Štrbského plesa, aby jsme se trochu protáhli po skoro 7hodinách ve vlaku. :) V neděli zkusíme něco delšího. pro jisotu si do batohu budu na tůru brát i boty co mám do pražské zimy ( kdyby bylo nejhůř) :)

Vem si tejpovací pásku a víc neřeš, pokud tě začne někde tlačit noha, dělat se puchýře, přelep to. Ty tvé Salewy bych se ale vůbec nebál, je to lehká pohodlná bota, jako většina bot od Salewy které nejsou mířené do extrému. Jediný blbý že ti vydrží při trocha chození tak dva roky max, ale za ty prachy bych to neřešil :-)

Odkaz ke komentáři

To bych byl docela nasranej kdybych je kupoval za full price. To mají tak krátkou životnost ? No uvidíme :) je to spotřebka jako každá jiná bota :)

Salewa má jednu z nejmenších životností z bot, ale je to za cenu extrémního pohodlí a výborné funkčnosti. Jsem měl už asi pět modelů a všechny dva roky max....ale je pravda že jim dávám céres. Kupuji je také ve vyprodejich a v zahraničí, třeba v Itálii je Salewa levná. Full price v ČR je nesmysl....Budeš spokojený, neboj se nic.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...