krutor Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Nemel by nekdo zajem o boty Asolo Revert GV vel. 46? Byl jsem v nich jednou, asi jsem zvolil spatne velikost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 (upraveno) mne akurat kurier doniensol tieto Meindl. Mam jedny starsie Island a nedam na Meindl dopustit. Tieto mi pridu take civilnejsie aj na normalne nosenie Upraveno 5. prosince 2018 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Pánové, máte již někdo zkušenost s Hoka One One M Tor (https://www.rockpoint.cz/m-tor-ultra-hi-wp)? Mám takovou tu klasiku jako Lowa Zephyr, Adidas Terrex a nějaké Mammut. Všechno jsou to docela pohodlné boty, ale při jednodenní tůře s malým batohem (30-40 kilometrů, Krkonoše nebo Šumava) si umím představit něco lehčího a rychlejšího na zpevněné cesty. Děkuji Vám :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Myslim, ze vahove na tom budou podobne jako ty terrexy, ale hoka maji urcite lepsi tlumeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Díky za reakci. Kdybyste někdo věděl o něčem podobném těm Hoka, klidně mi sem hoďte odkaz :-). Já zase takový přehled nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 (upraveno) error Upraveno 9. prosince 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 (upraveno) Díky za reakci. Kdybyste někdo věděl o něčem podobném těm Hoka, klidně mi sem hoďte odkaz :-). Já zase takový přehled nemám.Já na léto budu pořizovat inov8 roclite 325. Je i nízká verze Upraveno 9. prosince 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
postul Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Pěkný. Akorát bych teda asi zrovna takovýhle boty neobjednával na eshopu. Jinak mám Meindl Lhasa a maximální spokojenost - noha je jak v bačkůrkách. mne akurat kurier doniensol tieto Meindl. Mam jedny starsie Island a nedam na Meindl dopustit. Tieto mi pridu take civilnejsie aj na normalne nosenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 kdyz uz mas ozkousenou velikost, tak zrovna u meindlu se pres net objednat boty nebojimnekdo nejaky tip, cim nahradit dosluhujici meindl lhotse ?rad bych aby mi zase vydrzeli 8 let ))i v nich ridim...diky za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tak pánové dnes sem pořídil toto https://www.rockpoint.cz/ws-mtn-trainer-mid-gtx sice dámské, ale mám úzkou nohu a sedí na pohodu.Za 2,7k dobra koupě . Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tak pánové dnes sem pořídil toto https://www.rockpoint.cz/ws-mtn-trainer-mid-gtx sice dámské, ale mám úzkou nohu a sedí na pohodu.Za 2,7k dobra koupě . Co vy na to?Dobrá koupě, salewa je pohodlná a dámské barevné kombinace se mi taky líbí. Ať slouží....snad nebudou až moc úzké po delším treku Já LS boulder prodal, protože mě po delším chození už tlačili malíčky a to nemám široký nárt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Snad budou OK . Přišlo mi, ze nohu nemám na těsno a obecně mi noha moc nenatyka. Tak snad to bude cajk. Od soboty je čeká hned tvrdý test v Tatrách . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Quest987, myslím, že před něčím, co se dá nazvat "tvrdým testem", je lepší, aby proběhl test alespoň základní. To znamená párkrát se v těch botkách projít třeba jen půl hodinky denně kdekoliv. Není příjemné dojít k zjištění, že jsi 10 km od civilizace a máš nohy samý puchýř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Kdyby jen 10... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tak pánové dnes sem pořídil toto https://www.rockpoint.cz/ws-mtn-trainer-mid-gtx sice dámské, ale mám úzkou nohu a sedí na pohodu.Za 2,7k dobra koupě . Co vy na to?Cena super a bota konec konců také, Salewu mám rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Quest987, myslím, že před něčím, co se dá nazvat "tvrdým testem", je lepší, aby proběhl test alespoň základní. To znamená párkrát se v těch botkách projít třeba jen půl hodinky denně kdekoliv. Není příjemné dojít k zjištění, že jsi 10 km od civilizace a máš nohy samý puchýř. já vim ja vím, nákup na poslední chvíli po zjistění, že staré boty co jsem měl na hory na zimu tlačí Už v nih doma tak hodinu pochoduji a zítra to bude také lehká procházka, pocouráme kolem Štrbského plesa, aby jsme se trochu protáhli po skoro 7hodinách ve vlaku. V neděli zkusíme něco delšího. pro jisotu si do batohu budu na tůru brát i boty co mám do pražské zimy ( kdyby bylo nejhůř) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 já vim ja vím, nákup na poslední chvíli po zjistění, že staré boty co jsem měl na hory na zimu tlačí Už v nih doma tak hodinu pochoduji a zítra to bude také lehká procházka, pocouráme kolem Štrbského plesa, aby jsme se trochu protáhli po skoro 7hodinách ve vlaku. V neděli zkusíme něco delšího. pro jisotu si do batohu budu na tůru brát i boty co mám do pražské zimy ( kdyby bylo nejhůř) Vem si tejpovací pásku a víc neřeš, pokud tě začne někde tlačit noha, dělat se puchýře, přelep to. Ty tvé Salewy bych se ale vůbec nebál, je to lehká pohodlná bota, jako většina bot od Salewy které nejsou mířené do extrému. Jediný blbý že ti vydrží při trocha chození tak dva roky max, ale za ty prachy bych to neřešil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 To bych byl docela nasranej kdybych je kupoval za full price. To mají tak krátkou životnost ? No uvidíme je to spotřebka jako každá jiná bota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 To bych byl docela nasranej kdybych je kupoval za full price. To mají tak krátkou životnost ? No uvidíme je to spotřebka jako každá jiná bota Salewa má jednu z nejmenších životností z bot, ale je to za cenu extrémního pohodlí a výborné funkčnosti. Jsem měl už asi pět modelů a všechny dva roky max....ale je pravda že jim dávám céres. Kupuji je také ve vyprodejich a v zahraničí, třeba v Itálii je Salewa levná. Full price v ČR je nesmysl....Budeš spokojený, neboj se nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Tak jsem si panove vzal dnes po par letech pohorky, neco pres 30km a mam dost, jak v tom muzete chodit? Odesláno z mého YOGA Tablet 2-1050L pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se