Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tyhle divery Zeno mají v Havířově v Elánu dole v hodinářství.Ty červené.Dělají se taky v té zelené.

Je to quartz a mají pořádný průměr odhadem okolo 45-47. smile.gif

Dělají se ještě oranžové a především, není to quartz, ale ETA 2824-2. Viz třeba ebay 230104415255.

Taky jsem o nich uvažoval.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Hodinky jsou doma a začínám první úpravou, výměna ruček. Posuďte sami jak moc jim to prospělo. Podle mého názoru jsou to hned jiné hodinky, dokonce ani to logo s letadýlkem už tak nevadí. Hodinky jsem proměřil a naprosto odpovídají rozměrům Longines.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Hodinky jsou doma a začínám první úpravou, výměna ruček. Posuďte sami jak moc jim to prospělo. Podle mého názoru jsou to hned jiné hodinky, dokonce ani to logo s letadýlkem už tak nevadí. Hodinky jsem proměřil a naprosto odpovídají rozměrům Longines.

Ahoj Luku,

Tvoje upravené hodinky se mi taky libí a přeju Ti, abys měl z nich velkou radost. A skutečně jen pro usmání dodávám: a až si předěláš ciferník nezapomeň doplnit i ten jazýček na roztočenou lunetu :smile_anim:

Odesláno

S tím ciferníkem to nebude tak jednoduché. Dnes jsem zjistil některé skutečnosti, které tuto akci o něco posouvají. Není jednoduché nanést Luminiscenční vrstvu. Pátrám dál.

Jazýček tam už dávat nebudu :)

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno
Neviem či ste zaregistrovali, že ZWB predstavilo niekoľko vlastných kalibrov a dokonca aj s Tourbillonom?

Tak to je musím zkouknout. Zena se mi líbí. To jsem zvědav, co budou chtít za tourbillon.

Odesláno
Neviem či ste zaregistrovali, že ZWB predstavilo niekoľko vlastných kalibrov a dokonca aj s Tourbillonom?

Zopár fotiek, Ten Tourbillon som lepšie foto nenašiel, ale je v novom Watch Magazine.

Odesláno
vlastni kalibr je upravena Eta nebo jde opravdu o vlasni vyvoj?

Nové kalibre vraj vyvíjali 8 rokov, viac neviem, ale kedysi mali vlastné kalibre a osádzali len zlaté puzdrá. Neskoršie, v druhej polovici 20. stor. prešli takmer výhradne na letecké modely hodiniek.

Odesláno
Zopár fotiek, Ten Tourbillon som lepšie foto nenašiel, ale je v novom Watch Magazine.

Tie nové modely sa mi páčia, hlavne ten druhý v poradí, s čiernym ciferníkom... :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...