Přejít na obsah

HAMILTON RailRoad Auto Chrono

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zajímavý tlačítka i korunka.Hamilton se mi líbí,dokáže udělat komplikovaný hodinky ještě stále za slušný ceny.Častější používání vnitřního antireflexu by byla paráda.Ještě zamakat na potápkách.To je hrůza.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Vadí mě na nich pro mě rušivá datumovka na 4 ( uvítal bych "klasiku" na 3 či 6- u mě ohraná písnička ). Jinak vypadaj dobře.

Odesláno

Jak chrono tak i nechrono verze se mi líbí, sice bych tu datumovku taky radši viděl na 3.hodině ale na druhou stranu kam by narvali logo, naopak u klasiky se mi moc zamlouvá trochu neobvykle vteřinovka na 8. Co se mi ale nelíbí je světlá verze, ta černá ji tentokrát převálcuje

• po měsících...
Odesláno

Nechce se mi zakládat nový vlákno, tak to přilepim sem. Mám velký přemejšlení o tý nechrono verzi, krásný pouzdro, 80 hodin rezerva.. a teďka otázka. Černej, nebo stříbrnej cifr? U toho stříbrnýho si nejsem úplně jistej tou modrou..

h40515731.png?itok=IpMbknfT

hamilton_railroad-small-second_4.jpg

Odesláno

Za mne stribrna.

• Po letech...
Odesláno

Ve stříbrné barvě na tahu, jasný vítěz. Ale proboha proč 44 mm? To ještě není nějaké nařízení Evropské Unie, že alespoň 40 % hodinek musí být do 42 mm a že slunce má svítit nejméně každý druhý den?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...