Jump to content

HAMILTON RailRoad Auto Chrono

Recommended Posts

Posted (edited)

Zajímavý tlačítka i korunka.Hamilton se mi líbí,dokáže udělat komplikovaný hodinky ještě stále za slušný ceny.Častější používání vnitřního antireflexu by byla paráda.Ještě zamakat na potápkách.To je hrůza.

Edited by Daemonultimate
Posted

Vadí mě na nich pro mě rušivá datumovka na 4 ( uvítal bych "klasiku" na 3 či 6- u mě ohraná písnička ). Jinak vypadaj dobře.

Posted

Jak chrono tak i nechrono verze se mi líbí, sice bych tu datumovku taky radši viděl na 3.hodině ale na druhou stranu kam by narvali logo, naopak u klasiky se mi moc zamlouvá trochu neobvykle vteřinovka na 8. Co se mi ale nelíbí je světlá verze, ta černá ji tentokrát převálcuje

• 9 months later...
Posted

Nechce se mi zakládat nový vlákno, tak to přilepim sem. Mám velký přemejšlení o tý nechrono verzi, krásný pouzdro, 80 hodin rezerva.. a teďka otázka. Černej, nebo stříbrnej cifr? U toho stříbrnýho si nejsem úplně jistej tou modrou..

h40515731.png?itok=IpMbknfT

hamilton_railroad-small-second_4.jpg

Posted

za me stribrnej, oba pekny, ale tento jeste lepsi. Co je to presne za model?

Posted

Za mne stribrna.

Posted

Za me cerna. Jdu dnes k Altmanovi na paneurope a tak se kouknu i na tyhle :-))).

Posted

Kuncáku, oni je tam želbohu nemaj, teda ještě minulej tejden tam nebyly.. Byl jsem se podivat na nechrono Pan Europe. Nebejt tam ten zpropadenej day.:)

• 2 years later...
Posted

Ve stříbrné barvě na tahu, jasný vítěz. Ale proboha proč 44 mm? To ještě není nějaké nařízení Evropské Unie, že alespoň 40 % hodinek musí být do 42 mm a že slunce má svítit nejméně každý druhý den?