safi Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2007 Seiko uvede pod značkou Orient novou řadu mechanických chronografů s automatickým nátahem. Cena 315 000 YEN cca 57 000 CZK. Nicméně na www.watch-tanaka.com mají uvedenou cenu po slevě 220 500 YEN. Použitý kalibr podle dostupných informací vychází ze Seiko kalibru 6S, který je například v řadě Flightmaster. Osobně se domnívám, že strojek bude více zdobnější než ten, který se dává do Seiko Flightmaster. Neznamená to, že by kalibr 6S neměl kvalitní povrchovou úpravu, jak se ostatně můžete přesvědčit z přiložených fotografií. Vše je pěkně leštěné, lehce vroubkované, ale nikoliv "zdobené". Za zajímavost stojí mezní odchylky kalibru +15 - -10 second za 24 hodin. V praxi lze očekávat, že odchylka se bude pohybovat pod +-5sec/den. Seiko Flightmaster a pohled na jeho "nezdobený" kalibr"http://forum.chronomag.cz/showimage.php?pid=44677&filename=mseikoff02_u.JPG Zdobený kalibr modelu Orient Star WZ0131FD (cena cca 7000 CZK) Zdroj: http://yeomanseiko.spaces.live.com/blog/cn...CD633!710.entry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2007 Seiko uvede pod značkou Orient novou řadu mechanických chronografů s automatickým nátahem. Rozumím Ti správně, že Orient je značkou společnosti Seiko? Pátral jsem na netu, ale všude vystupuje Orient jako samostatnej výrobce... tak koukám...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2007 Seiko Epson ovládá majoritní podíl (52%) v Orient Watch Co., Ltd. ke spojení došlo tuším v 80tých letech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2007 pokud vím tak Orient není značkou společnosti Seiko, ale firma Orient je touto značkou vpodstatě vlastněna, takže se to dá vlastně vykládat různě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2007 Našel jsem na: http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/info/h...hodinky-orient/ Japonské hodinky ORIENT jsou u nás velmi známé. Mají dlouhou tradici.Nyní se Značka Orient spojila se značkou Seiko.Současné kolekce čítají především řadu mechanických modelů s automatickým nátahem, ale také modely quartz osazené strojky SEIKO. V mnohých případech jsou hodinky ORIENT vybaveny zvláštními funkcemi jako je ukazatel rezervy chodu nebo různé kalendáře. Výrobce pohotově reaguje na módní trendy, ale v nabídce jsou také zcela klasické modely. Vysoká kvalita a příznivá cena je samozřejmostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 Orient je sice vlastněn Seiko/Epson, navenek se ale chová jako samostatný výrobce. Má vlastní vývoj i výrobu, do svých hodinek montuje vlastní strojky. Drží se víceméně klasických technologií, pokud vím, nevyrábí takové technické výstřelky jako Seiko Kinetic nebo Spring Drive. Dokonce Seiku přímo konkuruje, například Orient Star x Seiko Spirit Orinet Royal x Grand Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 Máme zde první pořádné fotky nového chronografu z řady ORIENT STAR: zdroj: www.watch-tanaka.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 Máme zde první pořádné fotky nového chronografu z řady ORIENT STAR: Hezký chrono! Ale levný asi nebude, čekal bych cenu na úrovni Seiko Flightmaster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 Hezký chrono! Ale levný asi nebude, čekal bych cenu na úrovni Seiko Flightmaster. Cena Orient Automatic Chronograph je ¥315,000, po slevě ¥220,500 Cena Seiko Flightmaster chronograph je ¥367,500, po slevě ¥253,575 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 barevne sladeni ciferniku mi prijde otresne, pouzdro naopak ukazkove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 barevne sladeni ciferniku mi prijde otresne, pouzdro naopak ukazkove naštěstí je dělají v jiných barevných variantách, které se mě osobně líbí více: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 safi, to uz je jina - hned ty hodinky vypadaji decentneji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 Nojo, s tím modrým ciferníkem vypadají jako nějaká pomůcka do kuchyně. Naopak s tím černým jsou moc hezký - jak by asi vypadaly naživo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 (upraveno) safi, to uz je jina - hned ty hodinky vypadaji decentneji Trochu mi připomínají filosofií Rolex - jednoduché střízlivé tvary. Upraveno 25. července 2007 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 (upraveno) Ty modré jsou bláznivé, ale nemůžu říct, že ošklivé. Jako sportovní hodinky, proč ne. Pouzdro je opravdu povedené, hodně se mi líbí i ta nenáslilná luneta, která není ani široká. Jen asi s průměrem to nebude žádná sláva. Nevíte někdo ? Upraveno 25. července 2007 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 Orient je sice vlastněn Seiko/Epson, navenek se ale chová jako samostatný výrobce. Má vlastní vývoj i výrobu, do svých hodinek montuje vlastní strojky. Drží se víceméně klasických technologií, pokud vím, nevyrábí takové technické výstřelky jako Seiko Kinetic nebo Spring Drive. Dokonce Seiku přímo konkuruje, například Orient Star x Seiko Spirit Orinet Royal x Grand Seiko Ono vytvorit si vlastni konkurenci je nekdy lepsi, ze se jen sam potykat se svycarskou provenienci. Navic, kdyz maji hodinky docela rozdilny design. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 Ty modré jsou bláznivé, ale nemůžu říct, že ošklivé. Jako sportovní hodinky, proč ne. Pouzdro je opravdu povedené, hodně se mi líbí i ta nenáslilná luneta, která není ani široká. Jen asi s průměrem to nebude žádná sláva. Nevíte někdo ? Průměr 41 mm, pásek 20mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
proto Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 nadhera, proc hezky veci stoji tolik penez.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2007 Vice se mi teda libi tyto Seiko Flightmaster Chronograph, kalibr 6S37. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2007 Me by zas tolik ta modra nevadila dulezite je , ze se mi libi , ale radsi bych bral ty cerne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se