mrakodrap Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Ahojky děcka, udělal jsem pár fotek těchto "drsných" hodinek. Pěkné pokoukání . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
volfda Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Hezké a stylové fotky, takhle při dopoledni
MJ. Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 asi takle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
IzTaPa Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 nadherny fotky na ctvrtecni dopoledne... slzu jsem zamackl
misoo Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Niet co dodat, parada! PS: keby tam boli este nejake kvapky vody, bolo by to uplne ze dokonale
Daemonultimate Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 To IzTaPa:pozdě slzy ronit :-)Krásný fotky super hodinek.
bandicoot Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Vždycky jsem koukal po Navy Seals Alarm, tam mě ale neseděl ten titan. Tohle nemá chybu.Budu se opakovat, ale JLC umí udělat hodinky jak podle jak tradičních vzorů (Reverso, Master), tak i moderní (Reverso Squadra, Compressor) a všechno je to špica. Úctyhodné...
sashator Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Fotky parádní jako vždy...compressory se mi moc líbí už od doby co je měl IzTaPa a takovéto fotky jejich krásu jenom podtrhují!
Altruista Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Pěkné fotky perfektních hodinek. I přes mou akutní alergii na datumovky. S "trojkou" místo data by to byla ještě větší pecka.
kloubik Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Ta origo guma jim sedi fakt paradne, 100% tool watch. Nadherne hodinky, pro me jedny z TOP potapek co znam. A fotky samozrejme taky TOP, diky moc. Chvalil jsem je uz IzTaPovi a budu je chvalit dal kazdemu.
relativ Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Krásne hodinky. Okrem tej ochrany korunky mi na nich nič nevadí, dokonca by som si ich vedel predstaviť na ruke.
mrakodrap Odesláno 19. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Stejné téma v chronoverzi . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MJ. Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 (upraveno) fotky parádní Upraveno 19. srpna 2014 uživatelem the MJ
pavel23 Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Nechrona jsou o moc hezčí. Ty chrona mi nějak připomínají poljoty.
Tomak Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Nechrona jsou o moc hezčí. Ty chrona mi nějak připomínají poljoty. +1 chrona nebrat. Nechrona namají chybu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se