skalis Odesláno 28. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Zkusim poptat.Jaké by byly předpokládané náklady na tu kovovou? Cca ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Cena v pripade cerne hlinikove lunety je 1500 Kc kus + fixni naklady na matrici 3000 Kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Uvidím kolik lidí bude a podle toho se rozhodnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 1. skalis2. financ3. martar (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)4. Flipik5. t.p.6. Honza.manta7. MaraThon8. Straspol9. MiroslavekZajemci o GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, kovová s lumi bodem):1. Honza.manta2. Jata3. MaraThon4. Straspol5. Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Jaké by byly předpokládané náklady na tu kovovou? Cca ...Pokusím se zjistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Honzo, pisu to o tri posty vyse, je to 1500 Kc za kus + 3000 Kc fixni naklady...Pokusím se zjistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Fandím vám chlapi eltoňácký, to jistě víte, ale není to trochu moc?Dalším krokem bude "obal na anténu jako u Brajtlí Emergency", nebo snad něco jiného bez funkce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Nazdar rejpale . Podle me je to moc v pripade hliniku. O plastove vlozce jsem ochotny za tu cenu uvazovat. GMT/dualtime bohuzel Elton nenabizi a pouziti lunety v 12 h rezimu jako nahrazku GMT jsem si v praxi vyzokusel a funguje (byl jsem oproti CR posunuty o -9 h). Jen nebylo moc prehledne "prepocitavat" si geometrii lunety na 12 h skalu a proto me napadlo nechat si udelat tu 12 h vlozku. Jo, v hlave nosim myslenku na Igeny s 24 hodinovou ruckou - ETA kalibr v konfiguraci minutova rucka + GMT rucka pouzita jako hodinova (standardni hodinova neosazena) + vterinovka. Zakladni cas (24 h) na cifru, druhy cas na lunete (24 h). Jenze nevim, jestli ten stroj jde do Igen pouzdra nacpat, a pokud jo, tak bude cena urcite takova, ze bude lepsi jit do novych Airmanu . Takze nohama na zemi mi pripada ta plastova vlozka jako nejrozumnejsi scenar .Fandím vám chlapi eltoňácký, to jistě víte, ale není to trochu moc?Dalším krokem bude "obal na anténu jako u Brajtlí Emergency", nebo snad něco jiného bez funkce? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 ale tak já vím, jak se dá GMT luneta použít, vlastně stejně jako "hodinová ručička minus něco" - ovšem smysl to dává až s tou Tvou myšlenkou na Etu s nástavbou a hodinky by to věru nebyly zlé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 bych sel do ctyrruckovejch GMT Igenu ND s 24h lunetou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Mne by se taky mrte libily (3 i 4 rucky), ale mam obavu aby nevypadaly jako klon Glycina Airman, protoze pouzdrem a celkovym pojetim jsou hodne podobne...bych sel do ctyrruckovejch GMT Igenu ND s 24h lunetou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Nazdar rejpale . Podle me je to moc v pripade hliniku. O plastove vlozce jsem ochotny za tu cenu uvazovat. GMT/dualtime bohuzel Elton nenabizi a pouziti lunety v 12 h rezimu jako nahrazku GMT jsem si v praxi vyzokusel a funguje (byl jsem oproti CR posunuty o -9 h). Jen nebylo moc prehledne "prepocitavat" si geometrii lunety na 12 h skalu a proto me napadlo nechat si udelat tu 12 h vlozku. Jo, v hlave nosim myslenku na Igeny s 24 hodinovou ruckou - ETA kalibr v konfiguraci minutova rucka + GMT rucka pouzita jako hodinova (standardni hodinova neosazena) + vterinovka. Zakladni cas (24 h) na cifru, druhy cas na lunete (24 h). Jenze nevim, jestli ten stroj jde do Igen pouzdra nacpat, a pokud jo, tak bude cena urcite takova, ze bude lepsi jit do novych Airmanu . Takze nohama na zemi mi pripada ta plastova vlozka jako nejrozumnejsi scenar . Nešel by na toto modifikovat standardní kalibr 68.3 změnou převodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 O tom jsem taky premyslel, ale nekdo mi myslim rikal, ze je to pomerne velky zasah do stroje, nejen zmena poctu zubu hodinoveho kola (jak jsem si myslel). Mozna by to chtelo znovu tu myslenku ozivit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 uz sem napsal financovi a uz me pohotove poslal do pr* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Takže bude limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Jako Glycine Airman ne, spíš jako vintážní Zodiacy Zde upravený seznam. 1. skalis2. financ3. martar (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)4. Flipik5. Honza.manta6. MaraThon7. Straspol8. MiroslavekZajemci o GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, kovová s lumi bodem):1. Honza.manta2. Jata3. MaraThon4. Straspol5. Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Takže bude limitka Nebude.Aspon ne letos. Ted jsou nodate, pak hned nastupuji ftaci a hned na to Igeny na samopohon.Nastesti mi Elton zariznul Diplomaty v 38, jsem to nechal nacenit a uz me to preslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Nebude.Aspon ne letos. Ted jsou nodate, pak hned nastupuji ftaci a hned na to Igeny na samopohon.Nastesti mi Elton zariznul Diplomaty v 38, jsem to nechal nacenit a uz me to preslo.Delas dobre, vsichni potencionalni zucastneni to velmi ocenuji... Na pres rok to bude lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Delas dobre, vsichni potencionalni zucastneni to velmi ocenuji... Na pres rok to bude lepsi Příští ro už se taky solidně plní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Když se toho nikdo nechytil, napíšu to natvrdo.Prďácká by byla pepsi luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se