Pedros Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Zdravím, rád bych se zeptal jaká je vhodná velikost hodinek. Rád bych si koupil Hamilton Khaki Auto a jsou v rozměrech 38 a 42 mm a nevím, které lze považovat za standardní pánskou velikost a které již za velké. Neměl jsem možnost hodinky vidět, takže proto se ptám. Díky za radu, příp. zkušenosti.
Mike. Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Kazdy nosi rad neco jineho, nekteri vetsi, jini mensi hodinky, ale taky zalezi jaky mas prumer zapesti...
sibirnaya Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 kazdemu, co jeho jest. jinak zadas li do vyhledavace "prumer", uvidis sam, kolik relevantnich i irelevantnich diskuzi ti vypadne...
Viktor Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Býval tu člen, který by ti poradil, ale dostal banána, musím to udělat za něj. Obvod ruky vynásob magickým číslem 2,22 a výsledek je optimální velikost cibulí pro tvoji ruku . Nebo vezmi kružítko, udělej si dvě kolečka o příslušném průměru a ozkoušej na ruce. Nejlíp, zajdi do obchodu s Hamiltonama - myslím, že je mají například v Kotvě a ozkoušej si je na ruce, který se ti budou víc líbit a líp sedět na ruce (v tomto pořadí ), ty si kup.
Návštěvník tolja Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Velikost hodinek je věcí individuálního vkusu. V tomhle každý sám za sebe =)
gas Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 já mám ruku 17-18 a nosím 42mm, jsou tu střelci co nosí při stejném objemu 45-47 prostě to chce vyzkoušet live
Mech Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Moje rada je: ber ty větší. Já mám průměr 39 mm a celkem hubenou ruku a teď se mi zdají malé a chtěl bych větší.
rur Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Mech napsal: Moje rada je: ber ty větší. Já mám průměr 39 mm a celkem hubenou ruku a teď se mi zdají malé a chtěl bych větší. To to je přesně ten můj případ teď. Jako společenské hodinky které koukají z rukávu saka mě zas až tak nevadí.
Mech Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 rur napsal: Mech napsal: Moje rada je: ber ty větší. Já mám průměr 39 mm a celkem hubenou ruku a teď se mi zdají malé a chtěl bych větší. To to je přesně ten můj případ teď. Jako společenské hodinky které koukají z rukávu saka mě zas až tak nevadí. Nedávno jsem byl na jednání s naším německým partnerem a tomu vykukovaly z rukávu krásné obrovské chronografy Lange und Sohne. Celou dobu jsem nemohl od těch hodinek odtrhnout oči. Ale je to opravdu individuální a chce to vyzkoušet. Mně se prostě čím dál tím víc líbí velké a navíc těch 42 mm není až zas tak moc.
Cabos Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 tolja napsal: Velikost hodinek je věcí individuálního vkusu. V tomhle každý sám za sebe =) Jenom velikost ????? :-))
Conrad Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Velikost hodinek je parametr relativní záleží na typu,a ne jen na onom zde jedním členem propagovaném magickém čísle 2.22. Mám Longinesky chronograf Flagship které mají průměr 38 mm,ale protože kolem sklíčka je poměrně široký rantl / nebo chcete li česky obruba/ působí na ruce téměř gracilně a oproti tomu Revue thommen airspeed 40 mm kde sklíčko je velké obruba téměř žádná a celký dojem díky prosklené ploše je masivní daleko více než by odpovídalo těm 2 mm rozdílu A co se týče výběru inu každému co jeho jest.
safi Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 většinou se nosí od cca 38mm až po 44mm. Pokud máš tenkou ruku tak můžeš jít i na 35mm nebo pokud se jedná o hodinky, které se ti opravdu moc líbí. Průměry nad 45mm vyžadují většinou větší obvod zápěstí.
vor Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 ¨safi napsal: většinou se nosí od cca 38mm až po 44mm. Pokud máš tenkou ruku tak můžeš jít i na 35mm nebo pokud se jedná o hodinky, které se ti opravdu moc líbí. Průměry nad 45mm vyžadují většinou větší obvod zápěstí. Bílá barva ciferníku také opticky hodinky zvětšuje.
sibirnaya Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 ja mam 17,5cm obvod a nosil sem i 49,2mm... ale optimalni je tech 45 az 47 rekl bych...
Honza49 Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Nemůžeš si ten konkrétní typ hodinek vyzkoušet? Já mám zápěstí 22,5 a nosil jsem k obleku i 36. Záleží více na tom , jak hodinky vypadají, než na průměru hodinek. Zkoušel jsem Omegy 45 a zdály se mi malé.
Pedros Odesláno 31. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Díky za Vaše názory. Jasno jsem si neudělal, ale vypadá to tedy na těch 42. Jasno mám však v tom, že tohle fórum mě docela chytlo a objevilo se něco, o čem jsem neměl ani potuchu... Začínám bejt do hodinek docela magorek )
Mike. Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Pedros napsal: Díky za Vaše názory. Jasno jsem si neudělal, ale vypadá to tedy na těch 42. Jasno mám však v tom, že tohle fórum mě docela chytlo a objevilo se něco, o čem jsem neměl ani potuchu... Začínám bejt do hodinek docela magorek ) Vsak pockej, za chvili bude hur...
Pedros Odesláno 31. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Mno, to nevím, jestli z toho mám mít radost nebo strach, protože každá legrace něco stojí, že Ale mimo ty Hamiltonky mám ještě jednu lásku. Ani nevím jak to přišlo, ale dostaly mě dokonale. Pro mě jsou ale cenově nedostupné - pakliže bych se tedy nechtěl rozvádět- Longines Avigation L2.628.4.73.2 A ne a ne je dostat z hlavy pryč...
gas Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Pedros: tak za ty Longines rozvod nestojí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se