Karlos Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Už mnohokrát jsme se tady podivovali nad stavem, že Elton paralelně ke svým výrobkům za desítky tisíc nabízí i renovační program, čili v podstatě totéž za zlomek částky. Možná to byl dobrý způsob jak se s novou firmou znovu dostat do povědomí zákazníků, ale podle mě je to už překonané a nejspíš i nerentabilní a neživotaschopné. A já pochopím, že se to budou snažit omezovat.
straspol Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Já to docela chápu, taky by se mi nechtělo zabít celý den kvůli nějakému víčku za pár korun. Takhle bych fabriku a deset majitelů neuživil.To je divný, spousta fabrik se živí právě výrobou a prodejem náhradních dílů...
Návštěvník Mitak Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Asi jsou schopní to zabalit, vyfakturovat a odeslat :-)
Karlos Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 (upraveno) Proč ne, každý ať si dělá co chce. Ale snažit se kromě svého hlavního výrobního programu provozovat i jakýsi druhotný za sníženou cenu, to si neumím představit jak může fungovat. Ale podle mnoha názorů je to evidentní mezera na trhu a opomíjení až přehlížení skvělého zisku, což by měl někdo využít A možná to nový majitel ještě neví, že mu tady utíká takový byznys. Jestli se smím zeptat, kolik si Elton účtoval za prosklené dýnko na sporty 2? Kdesi to tu jistě je, ale nedaří se mi to najít.Zatím jsem našel, že na jaře bylo komplet pouzdro s průhledem za 7300, ale samotné víčko nevím. Je tu nabídka tisíc korun, ale to asi stačit nebude Upraveno 7. listopadu 2016 uživatelem Karlos
Jeronimo Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Funkčně a pěkně ho umí udělat Valis. Poslal jsem mu před lety to nejdorasovanější dýnko co jsem měl a udělal mi z něho prosklené. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 (upraveno) Valis te v současné době taky posle do háje. Má pozastaveny příjemo objednávek a na sz z fóra ani neodpovídá. nechci Elton srovnávat s nějakými jiným výrobcem, ale náhradní díly vám dneska neproda snad nikdo. Někteří mají dokonce podmínku ze vám nejdřív odservisuji strojek a az k tomu dodají nějaký dil. Elton vám díly prodá, ale hodinky musí k nim. Upraveno 8. listopadu 2016 uživatelem financ
Jeronimo Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 (upraveno) Já mu taky nic posílat nechci. Je mi jasné, že se dnes nebude zdržovat nějakou kovářskou prací za pár korun. Upraveno 8. listopadu 2016 uživatelem Jeronimo
lukasb Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Mi z eltonu odepsali ze pokud k nim hodinky poslu, vymeni mi to za 1500Kc dynko a 70Kc tesneni.To mi neprijde uplne mimo, popremyslim.
Karlos Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Ještě včera jsi nabízel do litru
JR_2010 Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Ještě včera jsi nabízel do litru Ale to nabízel on jim, teď přišel protinávrh, je to hra nervů, tvrdej business (a určitě mu to napsali bez DéPéHá)
zekon7302 Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Já bral letos na diplomaty za 3k, buď rád, za tu cenu.
lukasb Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Ja sem jim nic nenabizel, jen sem to placnul od boku tady na foru.
JR_2010 Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 No dyť, tohle fórum je jako takový obchodní "předoddělení"
straspol Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 No dyť, tohle fórum je jako takový obchodní "předoddělení"Teď jsi mě fakt rozsekal
feltharg Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 no jeste ze si sem nenapsal ze das trojku by te treba zmackli vic jinak teda gratuluju k tomu, ze se ozvali s kladnou odpovedi a docela dost rozumnou cenou nezapomen se pak pochlubit s fotkou (za tech cca 8 mesicu, az to budes mit v poradku hotove doma...)
Jiří9 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Ahoj Chlapi.Našel jsem jedno staré ne moc hezké víko na Prim sport 2. Říkal jsem si, že taky skusím vyrobit průsvitné, ale není to zase taková sranda, jak jsem si původně myslel. I můj nejtvrdší nůž z RADEKA se tupil jako nic. Ale nakonec se nějak podařilo. Není podle fotky tak pěkné, jako má Valis, ale kdyby měl někdo zájem je volné a další už dělat nebudu.. Jirka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se