Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kup si, co se ti libi a co ti bude delat radost. Chtel bych jen rici, ze hlasky 36mm nebrat, je to malo, jsou sracka nejvetsi. Ja sam 36mm nosim a vypadaji na me lip, nez na spouste lidi jejich nafoukly PAM. Neni to JEN o velikosti hodinek, ale o velikosti hodinek v pomeru s tvym zapestim a celkovou telesnou konstituci. Na zapesti nad 18cm bych uz 36ky nedal. Podle Tvych wristshotu to nedokazu presne posoudit, ale skoro bych rekl, ze IWC lepsi. Tak to by bylo k velikosti,.... Zbytek si preber sam. Inhouse, super tah, vodotesnost, celkova iniverzalnost atd.

s těma Pam opatrně  :) ...

Dlubix, stejně jako já, závidí, že je nemůže nosit. :)

• Odpovědi 123
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dlubix
Odesláno

s těma Pam opatrně  :) ...

Mám na mysli PAM na párátku, což tvůj případ rozhodně není ;)

Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

sibiř-na fotce to vypadá dobře,ale v reálu to je přece úplně něco jinýho,dyť to je fakt prťavý...

Radsi nic

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno

sibiř-na fotce to vypadá dobře,ale v reálu to je přece úplně něco jinýho,dyť to je fakt prťavý...

Hele, ja DJ fakt vonbcas nosim, vintazni modely mam hodne rad, blbec sem vsechny prodal a zbyly mi jen ojstrkvarcy.. Maly to je, prtavy ne, prtavy jsou az 34mm precision, nicmene jestli myslis, ze ty spitfiry na kuzi jsou prerostly, tak to taky ne. pocitove jsou mensi, nez 36mm rolex na tahu.. ja musel nosit marky na tahu, na kuzi je to fakt maly..

Odesláno

Komu není rady,...

Má je manželka,jsou dokonalý,nádherný,design kterej funguje spoustu let.Když je dám na ruku,je to spíš vtip,ven bych s nima radši ani nevylejzal...je fakt,že nejsem útlej.

Návštěvník dlubix
Odesláno

říkals "nafouklý pam",to nemáme rádi :)

Ja nemam rad vase naprosto "objektivny" posuzovani velikosti 36mm.

Návštěvník dlubix
Odesláno

Má je manželka,jsou dokonalý,nádherný,design kterej funguje spoustu let.Když je dám na ruku,je to spíš vtip,ven bych s nima radši ani nevylejzal...je fakt,že nejsem útlej.

Dej si kafe a precti si jeste jednou muj prvni post v tomhle vlakne.

Odesláno

no nevim, me se marky na tahu nelibej, pilotky proste patrej na kuzi. Co se tyka tech 36 mm u Rolexu s tim neni problem, stridal jsem speedy a expy (42 vs 36), osobne bych ale volil nejaky sportovni model .

Odesláno

Asi tak pane - mé DJ vs Marky.. 

O velikosti to v tomto případě není, jdi do toho co se Ti libí, nicméně aby Ti nakonec marky nechyběli, pokud by jsi šel do R :)  

post-19492-0-57151000-1403335221_thumb.jpg

Odesláno

...prtavy jsou az 34mm ...

Co blbnes, 34mm je akorat. :D

post-3194-0-07870600-1403335403_thumb.jpg

post-3194-0-59766300-1403335405_thumb.jpg

post-3194-0-36448300-1403335409_thumb.jpg

Jak to tak sleduju, o DJ premyslis jen proto, ze mas dobrou nabidku a to je asi spatne, to bys z nich dlouho radost nemel. Inhouse neinhouse, materialy, to je tady myslim jedno, jde o pocity a radost pri pohledu na zapesti. Idealni by bylo prikoupit, jak uz jsi psal. Pokud to nepujde, zustan u IWC.

Odesláno

Nevím, jestli už není pozdě, nicméně též připojím svůj názor. V žádném případě bych neměnil. To válečné tažení proti ETA strojků nota bene u IWC nechápu. ETA není ETA, u IWC je na ní zapracováno a i kdyby nebylo, je to nějaký podřadný zmetek ??? 

Spitfire s tímto krásným číselníkem, s precizním pouzdrem, s WR, která se směle vyrovná 100m standardně, žádný problém, dokonalé hodinky.

Rolex, tuctovka, s nic moc in-house, žádná pecka, navíc s průměrem na hraně. 

Když už, tak se skřípěním zubů bych dal do kupy $ na ocelový náramek a IWC jsou hodinky tzv. na furt  :) .

Líp bych to nenapsal. 100% souhlas.

Odesláno (upraveno)

ja bych se 36 zas tak nebal.

...ak tu bol niekto (okrem Janka and co.) kto sa ich doteraz nebal, tak tie tvoje fotky ho definitivne vystrasili a odradili. Sak to je hruza a des na pohlad. :)

Edit: ale mozno s nohavicami kusok nad kotniky a sakom s rukavmi lahko nad zapastie by to mohlo byt zladene.

Upraveno uživatelem ivan_989
Odesláno

Hoši, řešil se tady i tah na ty IWCčka, jak to přesně vypadá na tom tahu? Nenašel jsem tenhle konkrétní model na oceli kromě fejků :) .

sibirnaya: hele ta první fotka je fakt s velikostí na hraně až bych řekl - tohle je fakt malý :) . Ten zbytek dejme tomu. Já si před třemi měsíci jen pro můj obrázek zkoušel DJ (116234) a byla to totální parodie. Vůbec si nedokážu představit, že bych je nosil. Jooo, mojí ženě byly perfektně, ale ta má zápěstí cca 15cm :D . Ale na druhou stranu krásné hodinky, provedením i zpracováním.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...