pekl76 Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Pěkný shaffky máš, jen co je pravda Vytknul bych Ti jen špatný načasování, měl jsi je mít už ve čtrtek. Ale to už tady psal rolas...No a kdybys to časem chtěl zredukovat o ty LLD....
Quido Morava Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 pekne...!taky jsem si uz nekolikrat rikal, ze prodam svou starou hondu* a poridim si za to dreamwatche, ale jsem zbabelec * (a mozna by to ani nestacilo)
Dee Odesláno 28. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Díky všem, podobně jako na srazu vždycky potěší vědět, že v tom člověk není sám Gratulujem. Pribeh by mal vacsie grady, keby si predal auto, kupil hodinky a do prace jazdicky sockou. V konecnom vysledku mas hodinky a aj auto. Ano, odhalil jsi mě auto jsem neprodával přímo kvůli hodinkám, byla to spíš kombinace volného keše a příležitosti. I tak ale solidní diagnóza. Pěkný shaffky máš, jen co je pravda Vytknul bych Ti jen špatný načasování, měl jsi je mít už ve čtrtek. Ale to už tady psal rolas...No a kdybys to časem chtěl zredukovat o ty LLD.... To spíš půjdou IWC, než LLD
tmoris Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Ja bych na dreamwatche musel dat to co mam na auto plus karavan, coz uz je ale daleko za hranici toho kam jsem ochoten jit. To uz bych si ani nepripadal primerene racionalni..
tombed Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Čili, když se to dobře sejde, můžou z toho být i sedmidenní portuguesky
Jony Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Bláznivý příběh se šťastným koncem:-) Je prostě paráda, když si člověk dokáže udělat tak velkou radost. Gratuluji a tleskam za odvahu při vysvětlování manželce či přítelkyni. Super
jiricek Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 zenska radost trvá zhruba 20 sekund a to vzdy, když si ty boty da na sebe, nebo když se podívá do zrcadla na šaty. Když si muz koupi jedine povolene sperky typu auto (bohuzel casem starne) nebo hodinky, tak radost a pocit štěstí jdou s muzem po cely život co mu slouží. Moc pěkná sbírka, moc pěkný vkus!
Sphinxx Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Krásná IWCčka. Mimochodem i ty Archimedy jsou moc pěkné. No tak si jich užívej plnými doušky.
ceslko Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Gratulace... luxusní... a ta story k tomu.. WOOOW
IWClover Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 Gratuluju k portugalům a hlavně taky k služebnímu autu, je to skvělá věc
Tondaa73 Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 Gratuluji k IWC i odvaze.Teď mne napadá, že cena mého auta je nápadně podobná ceně mých dream watch.......Sakra... ;-)
gougy Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 Na tohle vlákno jsem se těšil (na mé staré herce mobilu nešlo otevřít...) a gratuluji k nádheře od IWC !! (zároveň +1 k názoru Sibiře akorát bych tam viděl jiné potápky..)
ondralbc Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 Vítám Te do klubu, hod víc detailních fotek cifru. Černý jsou magický, já je mám v bílé.
jonas1 Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 Tyhle schaffky za to stoji, jsou skvely! Gratuluju!
wizard-ov Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 Gratulace a klobouk dolů - na tohle nemám koule...
StanoBare Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 Páči sa mi tá cesta, ktorou si prešiel, aj s výsledkom od IWC, No, a že definitívne sú tými skutočne definitívnymi
Lou Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Rozhodně velmi moudré! Auto by za tři roky bylo na půlce ceny, Portugaly moc klesat nebudou asi. Paráda! Jsou nádherný!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se