Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkný shaffky máš, jen co je pravda :) Vytknul bych Ti jen špatný načasování, měl jsi je mít už ve čtrtek. Ale to už tady psal rolas...

No a  kdybys to časem chtěl zredukovat o ty LLD.... :whistling:

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky všem, podobně jako na srazu vždycky potěší vědět, že v tom člověk není sám :D

Gratulujem. Pribeh by mal vacsie grady, keby si predal auto, kupil hodinky a do prace jazdicky sockou. V konecnom vysledku mas hodinky a aj auto.

Ano, odhalil jsi mě :) auto jsem neprodával přímo kvůli hodinkám, byla to spíš kombinace volného keše a příležitosti. I tak ale solidní diagnóza.

Pěkný shaffky máš, jen co je pravda  :) Vytknul bych Ti jen špatný načasování, měl jsi je mít už ve čtrtek. Ale to už tady psal rolas...

No a  kdybys to časem chtěl zredukovat o ty LLD....  :whistling:

To spíš půjdou IWC, než LLD :)

Odesláno

Ja bych na dreamwatche musel dat to co mam na auto plus karavan, coz uz je ale daleko za hranici toho kam jsem ochoten jit. To uz bych si ani nepripadal primerene racionalni..

Odesláno

Bláznivý příběh se šťastným koncem:-) Je prostě paráda, když si člověk dokáže udělat tak velkou radost. Gratuluji a tleskam za odvahu při vysvětlování manželce či přítelkyni. Super

Odesláno

zenska radost trvá zhruba 20 sekund a to vzdy, když si ty boty da na sebe, nebo když se podívá do zrcadla na šaty. Když si muz koupi jedine povolene sperky typu auto (bohuzel casem starne) nebo hodinky, tak radost a pocit štěstí jdou s muzem po cely život co mu slouží. Moc pěkná sbírka, moc pěkný vkus!

Odesláno

Na tohle vlákno jsem se těšil (na mé staré herce mobilu nešlo otevřít...) a gratuluji k nádheře od IWC !! :clap:

(zároveň +1 k názoru Sibiře :D akorát bych tam viděl jiné potápky..) 

Odesláno

Rozhodně velmi moudré! Auto by za tři roky bylo na půlce ceny, Portugaly moc klesat nebudou asi. Paráda! Jsou nádherný!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...