Jump to content

Recommended Posts

Posted

Několikaletý clen s minimem prispevku, nicméně jako kupující výborná komunikace po telefonu i emailech, rychlá domluva, za mne palec nahoru!

S radosti doporucuji!

• 1 year later...
  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potvrzuji slova výše napsaná.  :)  Perfektní komunikace, rychlá domluva. Mohu jedině doporučit. Děkuji.

• 1 month later...
Posted

Tak, tak - pohodář, perfektní domluva, super pokec na půli cesty. Bylo mi ctí a rozhodně doporučuji !  :smile_anim:

Posted

I mé osobní zkušenosti potvrzují, že na tohoto člena je možné se spolehnout.  Rychlá domluva a rychlá akce. Moc děkuji za obchod a ostatním členům doporučuji :-)

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Nerad jsem se zbavoval svých VIS1935.2 ale myslím, že jsou v dobrých rukou. Jako kupujícího jednoznačně doporučuji a děkuji za obchod. 

• 2 weeks later...
Posted

Příjemně strávený večer, super pokec a vstřícnost. Takže jednahvězda  :) .

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Super obchod komunikácia prebehla na jedničku vrelé odporúčam rýchle dodanie a parádne zabalenie :)

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Vše za 1* !!! Wizard rozhodně doporučuje ! Orius je stejný magor jako já a navíc plave mimo hlavní hodinkový proud - a to chce pořádné koule !

• 2 weeks later...
Posted

Chtel bych Jikrkovi podekovat za naprosto perfektni a ferový pristup pri reseni problemu, ktery vznikl pri nasem jednom obchodu prevysujici castku 100k. 

Cloveka poznate nejen  podle toho ze s nim udelate mraky bezproblemovych obchodu, ale hlavne v situacich, kdy je nutne nejkay problem resit. Jirko diky za perfektni pristup,  mas mou plnou duveru.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Perfektní jednání, rychlé dodání a balení do kterého se nedalo skoro dostat :D

Díky a směle doporučuji.

• 4 weeks later...