danycz Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 (upraveno) Ano, ty se mi libi. Kolik je dobra cena z druhe ruky? Jen tak pro zajimavost jen tak pro zajimavost mrkni na ebay Upraveno 4. června 2007 uživatelem danycz
VS Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 a co kapesni hodinky? kdyz mam v kapse neco 80-100 let stare a porad to jde, tak uz to o kvalite neco vypovida omegy v pohode do limitu, s troskou stesti treba i IWC v tom ale zustanu nejspis sam, co? Nezůstaneš. Taky se mi víc líbí kapesní, i když nosím náramkové.
danycz Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 Teď jsem si vzmomněl, že monstry má v nabídce kubson a určitě by dal dobrou cenu.
sibirnaya Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 Ano, ty se mi libi. Kolik je dobra cena z druhe ruky? Jen tak pro zajimavost pod 2600usd se nedostanes, aalespon ne u modelu 16610....
Pachollini Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 Spíše sportovní, které 100% přesahují svou cenovou kategorii a vejdou se do 10 kkč jsou jednoznačně nová Seika s kalibrem 6R15 ? jenom se ještě nestihla stát legendou. Samuraie už ano, ale mě osobně vadí použité kalibry, které sice asi dost vydrží, ale jinak nevynikají. Nebo bych sáhnul po Prim Sport I. Dostatečně legendární v této ceně by také mohly být nějaké starší Omegy: http://cgi.ebay.de/OMEGA-SEAMASTER-EXKLUSI...1QQcmdZViewItem
eM. Odesláno 4. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2007 jen tak pro zajimavost mrkni na ebay Hmm, ebay samozrejme znam. Nevim - zda bych si koupil hodinky z druhe ruky ktere jsem si neprohledl osobne. Treba nazor zmenim ... Myslel jsem spise dobre ceny u nas. Neco ve stylu napr.: 80.000 Kc nove 50.000 Kc drahe 35.000 Kc OK cena 10.000 Kc podezrele Ale je to jedno. Byla to cista zvedavost. ;-) A taky abych si udelal predstavu - za kolik se tento skvost prodava.
afrikab Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 Málem bych zapoměl - vintage Seiko automatické chronografy s kalibrem 6138. Souhlas, popripade nejake potapecske. Asi nejlepsi pomer historicka hodnota/cena maji Seika s kalibrem 6105.
mechano Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Hmm, ebay samozrejme znam. Nevim - zda bych si koupil hodinky z druhe ruky ktere jsem si neprohledl osobne. Treba nazor zmenim ... Myslel jsem spise dobre ceny u nas. Neco ve stylu napr.: 80.000 Kc nove 50.000 Kc drahe 35.000 Kc OK cena 10.000 Kc podezrele Ale je to jedno. Byla to cista zvedavost. ;-) A taky abych si udelal predstavu - za kolik se tento skvost prodava. Opravdu upřímně ti závidím ten optimismus. Jen poznámečka : za 10000 nebudou podezřelé ale přejeté vlakem.
eM. Odesláno 5. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Souhlas, popripade nejake potapecske. Asi nejlepsi pomer historicka hodnota/cena maji Seika s kalibrem 6105. Dekuji za tip. Dival jsem se na Seika s kalibrem 6105 na webu a jsou opravdu krasne.
Ciferník Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 a co kapesni hodinky? kdyz mam v kapse neco 80-100 let stare a porad to jde, tak uz to o kvalite neco vypovida omegy v pohode do limitu, s troskou stesti treba i IWC v tom ale zustanu nejspis sam, co? Určitě ne, ale dostáváme se tím k zajímavé otázce, co z kapesních hodinek by bylo možné označit za legendární modely...
spiderer Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Hmm, ebay samozrejme znam. Nevim - zda bych si koupil hodinky z druhe ruky ktere jsem si neprohledl osobne. Treba nazor zmenim ... Myslel jsem spise dobre ceny u nas. Neco ve stylu napr.: 80.000 Kc nove 50.000 Kc drahe 35.000 Kc OK cena 10.000 Kc podezrele Ale je to jedno. Byla to cista zvedavost. ;-) A taky abych si udelal predstavu - za kolik se tento skvost prodava. Opravdu upřímně ti závidím ten optimismus. Jen poznámečka : za 10000 nebudou podezřelé ale přejeté vlakem. Za 10.000,- to bude nejakej fake, maximalne se Svycarskou etou. Za 35.000,- to bude hodne podezrely a neverim tomu, ze by na tech hodinkach melo neco alespon tuhle cenu Za 60.000,- pokud budou v poradku tak to bude dobrej kup A snad okolo 100.000,- nove Ale jako legendarni kus do sbirky sis podle me nevybral spatne, jenom se to necha zaplatit
abcdddd Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 To je krasa ako sa na tomto fore stava z nudze cnost.....Keby automaticke hodinky boli len swiss made tak asi 80% clenov tohto fora by malo digitalky alebo maximalne nejake lacne quartzky......
uns Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Súhlasím s tebou abcddd. Veľa ľudí na tomto fóre úplne zatracuje quartz hodinky. Pokiaľ ide o mňa, radšej budem nosiť kvalitné quartz hodinky od firmy, ktorá naozaj niečo znamená, ako napríklad Longines, Maurice Lacroix, ... ako nejaké automatic hodinky za 25 dolárov (viď: http://cgi.ebay.com/SEIKO-5-MEN-AUTOMATIC-...QQcmdZViewItem) Rád by som vlastnil automatic hodinky, kúpim si ich ale až vtedy, keď budem mať na nejaké, ktoré stoja za to.
A@A Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Súhlasím s tebou abcddd. Veľa ľudí na tomto fóre úplne zatracuje quartz hodinky. Pokiaľ ide o mňa, radšej budem nosiť kvalitné quartz hodinky od firmy, ktorá naozaj niečo znamená, ako napríklad Longines, Maurice Lacroix, ... ako nejaké automatic hodinky za 25 dolárov (viď: http://cgi.ebay.com/SEIKO-5-MEN-AUTOMATIC-...QQcmdZViewItem) Rád by som vlastnil automatic hodinky, kúpim si ich ale až vtedy, keď budem mať na nejaké, ktoré stoja za to. Tak skus sa pozriet na ponuku SNOWa ten ma celkom pekne kusky
abcdddd Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 jj to mas pravdu.....radsej mat jedny poriadne quartz ako 10 ubohych automatic s rezervou chodu 4 hodiny.... Vela ludi na tomto fore bolo zotrocenych lacnymi automatic hodinkami....hodinky nesluzia im ale oni hodinkam.....Asi by ma porazilo keby som po kazdom dni musel nastavovat znova presny cas pretoze rezerva chodu nepotiahne ani jednodnovy vypadok.....
abcdddd Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 (upraveno) Tak skus sa pozriet na ponuku SNOWa ten ma celkom pekne kusky Ved ale tu nikto nehovori ze Seiko niesu pekne....Mne sa napr paci Premier rada s ukazatelom rezervy chodu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ..fakt dobry dizajn.... Co sa mi a predpokladam ze aj UNS-ovi nepaci je to ze tu povysujete nejake Seika pomaly nad ktorekolvek ine hodinky..... Podla mojho nazru akekolvek hodinky SWISS MADE rosekaju SEIKA na kusy.... Upraveno 8. června 2007 uživatelem abcdddd
roon Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Ved ale tu nikto nehovori ze Seiko niesu pekne....Mne sa napr paci Premier rada s ukazatelom rezervy chodu.....fakt dobry dizajn.... Co sa mi a predpokladam ze aj UNS-ovi nepaci je to ze tu povysujete nejake Seika pomaly nad ktorekolvek ine hodinky..... Podla mojho nazru akekolvek hodinky SWISS MADE rosekaju SEIKA na kusy.... A no tohle jsi přišel kde ? Zkus napsat konkrétnější argumenty, docela by mě to zajímalo.
uns Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Suhlasim, ze Seika maju niektore modely naozaj nadherne. Nemal by som preoblem si ich kupit, ale viac ako jedny by som asi vlastnit nemohol, presne kvoli tomu co hovoril abcdddd, to o tom neustalom nastavovani casu. Problem u tychto hodiniek je, ze ak vlastnis viac ako jedny musis bud nosit jedny , v tomto pripade ostatne stoja, alebo ich musis naozaj pravidelne striedat, aby nestali. Preto by som dal prednost kvalitnym quartzkam...okrem toho mam vztah asi iba k svajciarskym hodinkam (po pripade nemeckym). Japonske automaty ma nevzrusuju...
A@A Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 jj to mas pravdu.....radsej mat jedny poriadne quartz ako 10 ubohych automatic s rezervou chodu 4 hodiny.... Vela ludi na tomto fore bolo zotrocenych lacnymi automatic hodinkami....hodinky nesluzia im ale oni hodinkam.....Asi by ma porazilo keby som po kazdom dni musel nastavovat znova presny cas pretoze rezerva chodu nepotiahne ani jednodnovy vypadok..... Podla mna je to 50:50. Tak isto mozes najst dobry kaliber medzi Swiss a Japan hodinkami. Samozrejeme, ze swiss hodinarina je na vysokom stupni ale neskatulkoval by som to tak.
Frantik Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Koukam, ze jste sem vtrhli ve velkem stylu chlapci (tim myslim abcddd a A@A). Informace mate nulove, ale kritizujete ve velkem stylu. Kdybyste si prosli toto forum tak poznate, ze mechanicke hodinky jsou pro mnoho lidi zde konickem a laskou. Hodinky Seiko z rady Grand Seiko hrave strci do kapsy mnoho svycaru. Co to mate za kecy ohledne "ovladani"???? Klidne si kupte quartz, ale nehodnotte takto striktne nekoho, kdo si koupi mechanicke hodinky za par korun. Respect!!!! Az budete mit dostatek informaci, tak se poustejte do diskuze.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se