jovani Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 fuuuuha, dobry ulet, ale za pokus mozno stoji Syr máčaný v káve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 (upraveno) V 1. 12. 2020 v 19:11, ggrand napsal: Za me teda do zacatku raci obyc mokka konvicku. Dobrou zkusenost mam s hlinikackou od tescomy, protoze narozdil od Bialetty, tescoma pouziva silikonove tesneni, do ktereho se nezazere mlete kafe. Takove tesneni ma Bialetti az u Brikky a vyssich modelu. U klasiky ma gumove tesneni a to utrpeni cistit. Teda pokud to nezmenili-asi pul roku jsem se o to nezajimal. Edit: pokud bys preci jen sel di Brikky, pohlidej si zhotoveni sitka, nesmi mit prolisy skrz. Uz jsem to tu nekde ve vlakne ukazoval. Mám Bialetti Junior, na jedno malé espresso, vyše roka a má silikonové tesnenie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. prosince 2020 uživatelem noro.svk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Dokazete to tesneni nekdo vycistit tak aby nesmrdelo? Pripadne jak a cim? Ja diky tomu prestal pouzivat tu aeroscape dozu na kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 před 53 minutami, noro.svk napsal: Mám Bialetti Junior, na jedno malé espresso, vyše roka a má silikonové tesnenie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3x hura. Tak by mohli prodavat nahradni. To bych si koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 nevím jak gumičku od kafe ale na zašlý věci od čaje funguje soda bicarbona a horká voda. A gumičku do konvičky, teda do laciné z obchoďáku, jsem koupil v domácích potřebách, takovém obchodě kde mají všechno od háčku na ručník až po soupravu nádobí. Ukázal jsem starou, prodavačka vytáhla šuplík plný všelijakých gumiček a byla tam, asi za 10 korun. Bílá guma, jestli je to silikon nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 před 2 hodinami, ggrand napsal: 3x hura. Tak by mohli prodavat nahradni. To bych si koupil. Ja som kupoval Mokka kavovar tu a maju tu aj tesnenia. https://www.cafepoint.sk/cs/kavovary/prislusenstvo/mokka-kavovary/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Kupil som kavu a sacky sa strasne nafukli, asi je moc cerstva a nenechali ju vydychnut. Hrozi je sacky prasknu? Nemaju ventil. Mam ich prepichnut? Nechcem aby zvetrala, kavy mam momentalne vela takze na rad sa dostane az o par tyzdnov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Kdyz kupuju kafe, tak vzdy dostanu sacek bez ventilu, jen propichnuty spendlikem a na delsi dobu skladuju v lednici.... Zatim vzdy ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Skladovat v lednici urcite ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 To radši do mrazáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Mrazak je plny. Prepichnut, vypustit, prelepit paskou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Asi tak, ale nechat venku z lednice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Proc se nema davat do lednice? Kdysi mi bylo receno, ze je to ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 před 52 minutami, redd napsal: Skladovat v lednici urcite ne O tomhle bych si rád podiskutoval. před 47 minutami, filltos napsal: To radši do mrazáku. Neeeee ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 před 11 minutami, Pepino777 napsal: Proc se nema davat do lednice? Kdysi mi bylo receno, ze je to ok. Vlhkost, a nebo do ty lednice nesmis chodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Já taky věřím v mrazák (i když od doby, co pražím, ho nevyužívám). Lednice ne-e.Proběhlo na to tuším pár více či méně sofistikovaných studií, kde mrazák jednoznačně vítězil (zejména průmyslový s teplotou pod -20). Lednice vycházela nejhůře.Odesláno z mého M2003J15SC pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 před 10 minutami, zceyee napsal: Vlhkost, a nebo do ty lednice nesmis chodit. Tady se ale přece bavíme o originálně uzavřeném balení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 před 10 minutami, RedAce666 napsal: Já taky věřím v mrazák (i když od doby, co pražím, ho nevyužívám). Lednice ne-e. Proběhlo na to tuším pár více či méně sofistikovaných studií, kde mrazák jednoznačně vítězil (zejména průmyslový s teplotou pod -20). Lednice vycházela nejhůře. Odesláno z mého M2003J15SC pomocí Tapatalk Já zkrátka nemám dobré zkušenosti s jakýmkoliv přemraženým olejem. Změna chuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Tak na jednom baleni uz pustil zvar, takze pockam kym prdnu aj ostatne... :) Chladnicka a mraznicka bola sice pre original balenie ale prepichnute. Asi to proste budem musiet vypit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 to mas odkial kavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se