OndraPod Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 A nechces radsi misto pokecu s prodavacem kavu kvalitne uprazenou a hlavne maximalne cerstvou?Za sebe muzu 100% doporucit Primacafe predevsim pokud jde o kvalitni espresso: http://shop.primacafe.cz/ S majitelem prazirny si pripadne muzes pokecat na foru, nebo i telefonem, je maximalne ochotny a vstriciny http://www.primacafe.cz/primafrm/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maker Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Ja pouzivam na espresso tuto zmes Trieste 70/30. Mlyncek Eureka a vysledny produkt je perfekt. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Díky za odkaz, o shopu jsem nevěděl. Chtěl jsem něco v Plzni, z netu beru normálně z doubleshotu a LaBoheme, holt v naší vesničce to ještě nedočkámeA nechces radsi misto pokecu s prodavacem kavu kvalitne uprazenou a hlavne maximalne cerstvou?Za sebe muzu 100% doporucit Primacafe predevsim pokud jde o kvalitni espresso: http://shop.primacafe.cz/ S majitelem prazirny si pripadne muzes pokecat na foru, nebo i telefonem, je maximalne ochotny a vstriciny http://www.primacafe.cz/primafrm/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 my jsme rozšířili možnosti přípravy kafe o aeropress... velice pohodlná a jednoduchá a čistá (téměř bezúdržbová) příprava. chuťově jako každý filtr, takže jaký si to připravíš, takový to máš.ale ta pohodlnost - vyklepnout puk do koše a natočit další várku nikdy nebylo snazší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 (upraveno) Vzal jsem narychlo od Oxalisu Etiopie Sidamo Shakisso a Brazílie Fazenda Paraiso a jsem hodně zklamaný ... Oba chutnalo jako obarvená voda, vůně skoro žádné po přípravě, zkusil jsem presovačem, překápavanou, frenchpressem a všechno nedopadlo dobře. Nevíte kde v Plzní pro dobrou kávu, radši bych nějakej menší krámek (nějaké to povídání s prodavačem) ?Musíš za Goranem Jozičem na náměstíCaffe Orient (najdeš na google)Prazirna s kavarnou od roku 2002.Pozdravuj ho!http://www.skolakavy.cz/web/default/LEKTORI_-_SKOLA_KAVY/Jozic_Goran;jsessionid=18464A2D4C41EFF0DEC5A30B725EF1E6 Upraveno 11. února 2015 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Čerstvě namletá z lokální pražírny v Poděbradech, jsem zvědavej na výslednou kávu, voní to jako blázen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 zajímavý počin http://coffeefest.cz/kniha-kavaren/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 vcera na CT2 mensia zasielka, kedze dnes som mal na poslednu davku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 (upraveno) Pánové jaký je Váš názor na pákový mašiny? Má někdo zkušenost? Já používám z pohodlnosti Juru Impresu, ale moje žena se zamilovala do níže uvedené krásy jménem La Pavoni Special Edition Expo 2015 a v souvislosti s letošní výměnou kuchyně trvá na jejím pořízení (za svoje ). Prý ji nebude zvýšená práce s tím vadit. Upraveno 3. března 2015 uživatelem midloch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pony Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Vzdy jsem tento kousek chtel mit doma, nicmene verzi v chromo bez zbytecnych okras.... Pouzivam pakovy rok espresso maker (takova jednoducha masinka), toto je vice sofistifikovane s opravdovym cilovym tlakem 15bar. nebal bych se toho, kdysi jsem mel kontakt na dovozce (prodaval jsem jeho kavu) a jedine co se u tohoto pristroje meni, jsou tesnici gumicky. Za mne bezva krasny pristroj a po mesicnim zapracovanim z neho poleze kvalitni tekutina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Díky za pozitivní info, žena je z toho unešená. Miluje vaření i pečení a má k tomu ráda všecky ty udělátka, tak snad vydrží i s tímto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Pánové jaký je Váš názor na pákový mašiny? Má někdo zkušenost? Já používám z pohodlnosti Juru Impresu, ale moje žena se zamilovala do níže uvedené krásy jménem La Pavoni Special Edition Expo 2015 a v souvislosti s letošní výměnou kuchyně trvá na jejím pořízení (za svoje ). Prý ji nebude zvýšená práce s tím vadit.Pokud máte rádi espresso, tak je pákovka jediné řešení bez kompromisů. U tohoto La Pavoni je potřeba trochu cviku, umu a trpělivosti aby se vytvořil správný tlak. Jinak bude samozřejmě ozdobou kuchyně! Ještě je potřeba myslet na dobrý mlýnek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Pánové jaký je Váš názor na pákový mašiny? Má někdo zkušenost? Já používám z pohodlnosti Juru Impresu, ale moje žena se zamilovala do níže uvedené krásy jménem La Pavoni Special Edition Expo 2015 a v souvislosti s letošní výměnou kuchyně trvá na jejím pořízení (za svoje ). Prý ji nebude zvýšená práce s tím vadit. Midlochu, za ty peníze bych si raději koupil Rocket Espresso Cellini Premium Plus PID V3Odkaz třeba tady: http://www.bunacafe.eu/prislusenstvi/detail/P4SVPR-rocket-espresso-cellini-premium-plus-pid-v3 Ti hoši, co to prodávají byli svého času levnější, než německá ebay. Teď nevím, jsem líný to komparovat. Já mám už více jak rok jejich vlajkovou loď Rocket Espresso R58 Blíže viz příspěvek 700 a následující v tomto vlákně. Celkově mazec a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Mně by taky stačilo něco "normálnějšího" ale žena o tom nechce ani slyšet a je fakt, že ta kráska s orlem tě uplně láká esoterickými slovy: "udělej mi pořádný presíčko", takže asi podlehneme estetice možná i dost na úkor rozumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 bota nás zachránil,zas bude co pít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Ja piju, kdyby to nekoho zajimalo, filtrovane kafe pres v60 zrno prevazne z doubleshotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Když mám frenchpress, má cenu kupovat Chemex a Dripper? Rád bych zas zkusil něco nového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Kup Gaggiu.pripadne Rancilio a uz nebudes mat chut skusat nieco nove))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Rancilio mám v plánu, ale momentálně si s kávou rád hraju, ručně melu atd. navíc mám kapslový kávovar, radši bych nějakou menší hračku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Když mám frenchpress, má cenu kupovat Chemex a Dripper? Rád bych zas zkusil něco nového.samozrejme, ze kazda nova "hracka" ma svoj zmysel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se