Effe Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 myslím , že to bude Nuova Simonelli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 takové domácí pražení v Popíku .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 co to mas za kavovar?Vyzera to ako Oscar II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Je to tak , je to NS Oscar II;-) a fresh mlejn NS MCI s mikroregulací, mám to půl roku a jsem moc spokojenej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 takové domácí pražení v Popíku .... coffee.jpg popik.jpgNějakej odkaz na Popíka? Nemůžu ho najít.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Nějakej odkaz na Popíka? Nemůžu ho najít.Díkyto nevím , já to vzal před delším časem na Aukru , je to popkornovač ETA Poppík ,ale stejně jsem ho "odstrojil" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Aha popcornovač :-) To sem nečekal, a to jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Jde dokonce relativne dobre. A kdyz za cca 150,- pridas regulaci vykonu a pripadne teplomer, tak jde uprazit velmi dobra kava. Ta moje puvodni prazicka byl vlastne takovy obri (a hodne sofistikovany) popkornovac :-) Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 docela jo , ale doma to nezkoušejte :-)jednak především z arabik lítá na začátku pražení takové "blanky" , myslím že se tomu říká papyrus a vůně taky nemá moc společného s kávovou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Začíná mě to zajímat. Zkusím si o tom něco zjistit. Přece jenom klasická pražička není levná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 docela jo , ale doma to nezkoušejte :-)jednak především z arabik lítá na začátku pražení takové "blanky" , myslím že se tomu říká papyrus a vůně taky nemá moc společného s kávovou ...A výsledek je aspoň použitelnej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Nepoustej se do toho, je to cerna dira. Koukni, jak jsem dopad ja :-) Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 je to tak jak píše RedAce666,regulátor výkonu jsem zatím použil na preinfuzi kávovaru ,PID regulátor mám připravený ,nicméně Popkornovač taky opustím ,tenhle je tak na max.60gramů zelené kávy v jedné várce a má to nějaké další ale..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 A výsledek je aspoň použitelnej?úplně v klidu, primárně jsem to zkusil z důvodu , že jsem nebyl schopný udělat espresso z arabik , aby nebylo kyselénení na tom nic složitého , co se týče popkornovače ,ten můj má 1400W , mám ještě jeden 900W , ale s tím by to mohlo jít hůř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Nepoustej se do toho, je to cerna dira. Koukni, jak jsem dopad ja :-) Odesláno z mého SM-J530F pomocí TapatalkNo takhle bych snad nedopad :-)Ale známe to, že? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 RedAce666 původně sem Ti chtěl napsat mail, ale třeba by to zajímalo víc lidí tady. Nemáš v plánu (pokud se tak už nestalo a já to bídně nenašel) založit třeba fb stránky nebo tak něco, kde by byl seznam aktuálně dostupnejch druhů kafe + třeba datum pražení? Nebo zatím pražíš jen podle objednávek? Se mi nějak tenčí zásoba... Nikaragua už nejni a Kolumbie padne tak v půlce příštího tejdne nejpozdějc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 tak to jsem žabař koukám, Kolumbie mám tak půlku a Rwandu jsem sotva ochutnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Tak čekám na novou hračku. Sem zvědavej http://www.staresso.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 RedAce666 původně sem Ti chtěl napsat mail, ale třeba by to zajímalo víc lidí tady. Nemáš v plánu (pokud se tak už nestalo a já to bídně nenašel) založit třeba fb stránky nebo tak něco, kde by byl seznam aktuálně dostupnejch druhů kafe + třeba datum pražení? Nebo zatím pražíš jen podle objednávek? Se mi nějak tenčí zásoba... Nikaragua už nejni a Kolumbie padne tak v půlce příštího tejdne nejpozdějc Odpovim na otazky od konce - zatim prazim vzdy podle poptavky. Takze kdykoli mate zajem o kavu, staci napsat a ja to co nejrychleji vyridim.S par lidmi mam dohodu, ze jim jednou mesicne pripravim domluvene mnozstvi kavy, ktere jim sam vyberu dle jejich preferenci (takove kavove predplatne). To mi dost vyhovuje, protoze si proste jednou mesicne udelam vetsi prazici seanci a je to casove efektivni. Pokud by o tohle mel nekdo zajem, ozvete se a zaradim vas do "programu" :-)Nakonec nejtezsi otazka - stranky, eshop, FB nebo proste nejaka oficialni nabidka. Strasne rad bych neco takoveho spustil a dokonce jsem s tim uz diky zajmu a reakcim tady zacal (za coz moc dekuju). Problem je ten, ze se bojim cokoli otevrene nabizet dokud si k tomu nevyridim povoleni a to je bohuzel v CR dost komplikovane. Ale dal jsem si zavazek to do poloviny roku nejak spustit. Takze mini eshop je pripraveny ke spusteni a potrebuju jen vyresit urady. Pokud by to trvalo moc dlouho vyresim to nejakym prehledem nabizenym kav dokud nebude eshop. Ten FB zvazim - nejaka skupina s aktualitami by mohla byt fajn. Martin Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Odpovim na otazky od konce - zatim prazim vzdy podle poptavky. Takze kdykoli mate zajem o kavu, staci napsat a ja to co nejrychleji vyridim.S par lidmi mam dohodu, ze jim jednou mesicne pripravim domluvene mnozstvi kavy, ktere jim sam vyberu dle jejich preferenci (takove kavove predplatne). To mi dost vyhovuje, protoze si proste jednou mesicne udelam vetsi prazici seanci a je to casove efektivni. Pokud by o tohle mel nekdo zajem, ozvete se a zaradim vas do "programu" :-)Nakonec nejtezsi otazka - stranky, eshop, FB nebo proste nejaka oficialni nabidka. Strasne rad bych neco takoveho spustil a dokonce jsem s tim uz diky zajmu a reakcim tady zacal (za coz moc dekuju). Problem je ten, ze se bojim cokoli otevrene nabizet dokud si k tomu nevyridim povoleni a to je bohuzel v CR dost komplikovane. Ale dal jsem si zavazek to do poloviny roku nejak spustit. Takze mini eshop je pripraveny ke spusteni a potrebuju jen vyresit urady. Pokud by to trvalo moc dlouho vyresim to nejakym prehledem nabizenym kav dokud nebude eshop. Ten FB zvazim - nejaka skupina s aktualitami by mohla byt fajn. Martin Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk já teda na FB nejsem, ale být tebou tak si založim profil i na Instagramu, tam bys taky pár případných klientů nasbíral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se