falkkon Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 Máte nějakého favorita v hodinkách,kterého nosíte nejvíc? Já kromě pracovních seiko 5 mám vždycky hrozný dilema,který si zrovna vzít. Horší než když žena řekne, že neví co na sebe. Snažím se vyvenčit všechny ale je to těžký.
Pták Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 falkkon napsal: Máte nějakého favorita v hodinkách,kterého nosíte nejvíc? Já kromě pracovních seiko 5 mám vždycky hrozný dilema,který si zrovna vzít. Horší než když žena řekne, že neví co na sebe. Snažím se vyvenčit všechny ale je to těžký. V poslední době kulaté Prim automat (bohužel nemohu hýřit Mbity, takže bez obrázku), ovšem jen k obleku, když nemá pršet (nejsou vodotěsné) a když nemá být moc vedro (aby pot nesežral pouzdro). Takže i ostatní mají šanci :-)
body3 Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 Teď momentálně nejvíc střídám VE K3 submarine modré a Seiko Orange Monster
chose Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 (upraveno) Vedou Trasery, hlavně je často nosím, aby se nezastavily, uvidíme, co s tím nadělají Samuraje a watchwinder. Edit: hrubka Upraveno 4. června 2007 uživatelem chose
vor Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 Momentálně ve volným čase Seiko Black Monster and NATO strap.
kubson Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 sumo samurai spirit ve "sbírce" mám samé favority
Pege1012 Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 U mně jednoduše Oris BC3 + Day Date. Sbírkové hodinky leží pěkně v temnotě.
ludvik Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 (upraveno) Teraz v lete: kraťasy, bledé tričká - strieborné Tissot Seastar 1000 tmavé oblečenie, kožené sako - Seiko Black Monster+ čierny gumený strap V zime-svetre,kabáty- Seiko kinetic SNA -sú menšie ako divery a netrhajú košele Upraveno 5. června 2007 uživatelem ludvik
X-Bob Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 obvykle: Prim Linea 40 víkend, motorka: Vostok Europe/Vostok I asi tak 1x za 2 měsíce Prim Sport ("Divers")Quartz, kdybych měl zmoknout
peca Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 hodne zalezi na programu a nalade, ale nejcasteji ChLE, Samuraje pripadne neco z klasiky tj. PRIM Igen a nebo TV a kdyz se opravdu zadari tak kazdy den v jine barve
mrakodrap Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Pro bežný den Tissot Alltitanium, nebo Tissot T-touch. Pro svátek pak Omega Seamaster nebo Tag Heuer Link...
Godin Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Já na běžné nošení Seiko Spirit, na sport Seiko 5 Sport, k obleku vintage Omega Seamaster nebo Longines Suiza.
sauce Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 (upraveno) Momentálně vedou méně než měsíc staré, modré TAG Heuer Aquaracer Upraveno 5. června 2007 uživatelem sauce
roon Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Poslední dobou jsou favoritem jednoznačně King Seiko a na volný čas Vintage Seiko Chronograph 6138
Onisan Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Já nosím všechny co mám sepsaný dole... Střídám to podle nálady a nebo častěji podle obleku (barevně se to snažím sladit) ... Samozřejmě, že v šuplíku mám ještě nějaké další kousky IWC cal. 89, dvoje Diplomaty, SportII a pod. ale ani se nepovažuju za sběratele... prostě je tak nějak mám...
Frantik Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Vzdy nosim nejdele ten nejnovejsi model. Nosil jsem nejdrive porad letecke Prim, potom jsem si poridil Aviator a nosil jsem pouze je. Potom Laco a ty jsem nedal z ruky a potom Seamastery. Ale najednou se to ustalilo a par kousku jsem prodal a zustaly mi Laco pro volny cas, Seamaster do prace a nekdy Diplomat ke kosili a zlatym manzetovym knoflickum
withnail Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Seiko Divers SKX 007, ty prostě nejčastěji, do klubů pak oranžové Ruhla digital
roon Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 ¨safi napsal: King Seiko chronometer koukám, že máš stejného favorita jako já
Návštěvník Ondra Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Moje nejmilejší hodinky jsou ty, které právě nosím... titanové Seiko Samurai - Dark Blue Dial
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se