Ondrej71 Odesláno 12. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 (upraveno) Tudor Upraveno 12. prosince 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Tudor R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Včera ode mně odešly moje Black baye aby byly nahrazeny hodinkami, které jsem nikdy neplánoval pořídit. Ale, člověk míní, chronomag mění a na ruce se mi ocitly Seiko MM 300. První hodina byla zvykací, jsou to přece jen o něco větší a těžší hodinky než Black baye, ale zvykl jsem si rychle. Teď jsou na ruce už skoro den a už o nich ani nevím. Tedy koukám na ně furt , je na co se dívat.. Zpracování je perfektní, indexy, ručičky, luneta, kombinace leštěných a broušených ploch - hodně povedené. Jedny z nejzajímavějších hodinek, které jsem kdy měl.. Jak dlouho mi vydrží nevím. Tipl bych si něco mezi týdnem a měsícem, jsem holt hodinkový promiskuita Následuje pár indoor fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Indoor fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Na ruce sedí skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 A svítí skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Jsou to prostě nádherný hodinky. no ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 O Tudorech si uvažoval jako o definitivních a vydržely pár měsíců... o těchhle víš, že půjdou... dávám jim týden :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 O Tudorech si uvažoval jako o definitivních a vydržely pár měsíců... o těchhle víš, že půjdou... dávám jim týden :-DNedá se než souhlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Dnes bylo krásně tak i pár outdoorových Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Kdybych jako toolwatch nemel ty Eterna1973 LE, tak bych mel asi tohle! Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Kurnik jak to že u tebe na fotkách ty MM vypadají líp, než když jsem je měl já naživo? Skvělé fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Kurnik jak to že u tebe na fotkách ty MM vypadají líp, než když jsem je měl já naživo? Skvělé fotky... Možno si si ich iba nestihol pozrieť, keď si ich mal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Kdybych jako toolwatch nemel ty Eterna1973 LE, tak bych mel asi tohle! Gratulace! Díky Karle. Co mě překvapilo pozitivně asi nejvíc, že po pár hodinách na ruce o nich vůbec nevim. Sedí jak ulité Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Kurnik jak to že u tebe na fotkách ty MM vypadají líp, než když jsem je měl já naživo? Skvělé fotky...Diky , asi jsem měl dneska dobré světlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Možno si si ich iba nestihol pozrieť, keď si ich mal.Myslím, že si je zase někdy koupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 pekne fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 pekne fotkyDiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Jako vždy perfektní Ondřeji Na ty fotky jsem se doslova a do písmene těšil,jen tak dál kámo Už se těším na další kousky,které ozdobí Tvoji stáj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Možná, že budou pouze na týden, ale to nic nemění na tom, že jsou to skvělé hodinky, tak trošku doufám, že mi jednou také přistanou na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se