Ondrej71 Odesláno 25. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Ondro,jsi fakt dobrej.Ty fotky jsou perfektní.Díky Marceli snažím se , pořád jsem začátečník .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Na štědrovečerní večeři Heritage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 (upraveno) Shazování nabraných dekagramů procházkou s MM Upraveno 25. prosince 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Ondrej, Longines - keby som si nepozrel fotky z predošlej strany, popviem, že si si ich nacapil na zápästie vo photoshope . Inak samozrejme, krásny model. Seiko Marinemaster - strašne mi vadí prepálené pozadie, pri druhom zábere dokonca máš tmavý obrys okolo ruky. To sú také omalovánky vzhľadom k možnostaim foťáku. Nefoť tak do protisvetla a nepridávaj tak nasýtenie a kontrast v postprocese. Myslím to v dobrom, lebo u týchto fotiek mi úplne stači spodná tretina záberu = len Marinemaster Foť ďalej, tieto hodinky to potrebujú a vlastne aj my, pokochať sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Stano, diky za zpětnou vazbu. Vím, ze se mam jeste hodne co učit, jsem stále fotografický učeň Konkrétně tyhle dve fotky s MM jsou takto prepalene schválně, líbí se mi kontrast "normálně " vyfocenych hodinek a takto hodne zvýrazněneho a hodne kontrastního pozadí, dávám to tak schválně, líbí se mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Jen tak dále, mě se takle ty tvé fotky líbí, je to prostě věc názoru, každému se líbí něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Jen tak dále, mě se takle ty tvé fotky líbí, je to prostě věc názoru, každému se líbí něco Přesně jak říkáš, sto lidí, sto chutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Nevydržely dlouho, ale stejně se k nim jednoho dne vrátím ... MM R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Mě se to líbí a hlavně ty dvě s krajinou.Zde je to přeci o hodinkách a jejich chlubení.Pokud budu chtít profi foto,tak budu navštěvovat jiné stránky,hlavně týkajícího se fotografování.Snad se nebudeš zlobit Ondřeji,ale toto je Tvá fotka a pro mne je nej.Nechal jsem si ji u fotografa zvětšit a mám ji v kanclu pod sklem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Mě se to líbí a hlavně ty dvě s krajinou.Zde je to přeci o hodinkách a jejich chlubení.Pokud budu chtít profi foto,tak budu navštěvovat jiné stránky,hlavně týkajícího se fotografování.Snad se nebudeš zlobit Ondřeji,ale toto je Tvá fotka a pro mne je nej.Nechal jsem si ji u fotografa zvětšit a mám ji v kanclu pod sklem.Marceli, toho si moc vážím, díky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Nová akvizice, letos poslední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 (upraveno) To sú základné chyby aj amatérskeho hobby fotografovania, nejde o to koľko ľudí toľko chuti. Sám som rád ak mi niekto aj v trochu kritickom tóne reaguje na prezentáciu, lebo toto tu robíme = fotogaléria, pričom nemusí ísť o nejaké profi fotky. Ondro to pochopil, verím že aj ostatní, že rozhodne nechcem odradiť od ďalších foto pokusov, ale skôr pomôcť, tak ako iní mne. Len čo dopíšem, už tu máme krásne Omegy - Ondrej, rozhodne máš čo fotitť! Upraveno 26. prosince 2014 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Nová akvizice, letos poslední Ondro, nepodcenuj se! :-) A mas to moc hezky, mne ty prehuleny fotky nevadi. Mas svuj styl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Fotky i hodinky jsou skvělý! Jinak to je Pálava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Urcite pekne, diky za ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Omegy,perfektní.Ty jedeš Ondřeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 tak moje MM jsou pryč... nicméně našel jsi si důstojnou náhradu. To jsou ty keramiky by Mr. Currant ?Já ty tvé Tudory zatím mám, ale je pravda, že chronočerv začíná hlodat jak cyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Ondro zacinas zrychlovat ... omegy parada... doufal jsem ve vice fotek mm ...ale co :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Kluci,díky Cesta k cíli je dlouhá a konec v nedohlednu .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se