Přejít na obsah

Ondrovy foto experimenty

Ondrej71

Doporučené příspěvky

Ondrej, 

Longines - keby som si nepozrel fotky z predošlej strany, popviem, že si si ich nacapil na zápästie vo photoshope :) . Inak samozrejme, krásny model.

Seiko Marinemaster - strašne mi vadí prepálené pozadie, pri druhom zábere dokonca máš tmavý obrys okolo ruky. To sú také omalovánky vzhľadom k možnostaim foťáku. Nefoť tak do protisvetla a nepridávaj tak nasýtenie a kontrast v postprocese. Myslím to v dobrom, lebo u týchto fotiek mi úplne stači spodná tretina záberu = len Marinemaster :) Foť ďalej, tieto hodinky to potrebujú a vlastne aj my, pokochať sa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stano, diky za zpětnou vazbu. Vím, ze se mam jeste hodne co učit, jsem stále fotografický učeň :)

Konkrétně tyhle dve fotky s MM jsou takto prepalene schválně, líbí se mi kontrast "normálně " vyfocenych hodinek a takto hodne zvýrazněneho a hodne kontrastního pozadí, dávám to tak schválně, líbí se mi to :)

Odkaz ke komentáři

Mě se to líbí a hlavně ty dvě s krajinou.Zde je to přeci o hodinkách a jejich chlubení.Pokud budu chtít profi foto,tak budu navštěvovat jiné stránky,hlavně týkajícího se fotografování.

Snad se nebudeš zlobit Ondřeji,ale toto je Tvá fotka a pro mne je nej.Nechal jsem si ji u fotografa zvětšit a mám ji v kanclu pod sklem.

post-6190-0-39758000-1419603029_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Mě se to líbí a hlavně ty dvě s krajinou.Zde je to přeci o hodinkách a jejich chlubení.Pokud budu chtít profi foto,tak budu navštěvovat jiné stránky,hlavně týkajícího se fotografování.

Snad se nebudeš zlobit Ondřeji,ale toto je Tvá fotka a pro mne je nej.Nechal jsem si ji u fotografa zvětšit a mám ji v kanclu pod sklem.

Marceli, toho si moc vážím, díky :).

Odkaz ke komentáři

To sú základné chyby aj amatérskeho hobby fotografovania, nejde o to koľko ľudí toľko chuti. Sám som rád ak mi niekto aj v trochu kritickom tóne reaguje na prezentáciu, lebo toto tu robíme = fotogaléria, pričom nemusí ísť o nejaké profi fotky. Ondro to pochopil, verím že aj ostatní, že rozhodne nechcem odradiť od ďalších foto pokusov, ale skôr pomôcť, tak ako iní mne. :cheers:

Len čo dopíšem, už tu máme krásne Omegy - Ondrej, rozhodne máš čo fotitť!

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři

Urcite pekne, diky za ne.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...