Locky Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Tak přeci jen ND! Těším se pak na pocity po výměně, zda ten čistý cifr bez kyklopa hraje opravdu tak značný rozdíl při nošení. Mno a pak do března ještě sehnat opět Moony...
wizard-ov Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Ondro přeji Ti ať Ti to s ND vyjde! V lednu se pak pro ně zastavím :-)
Ondrej71 Odesláno 7. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Tak přeci jen ND! Těším se pak na pocity po výměně, zda ten čistý cifr bez kyklopa hraje opravdu tak značný rozdíl při nošení. Mno a pak do března ještě sehnat opět Moony... Moony už nee , leda Snoopy Ondro přeji Ti ať Ti to s ND vyjde! V lednu se pak pro ně zastavím :-)Už to vyšlo, díky . Stav se v lednu, dáme pivo a muzes se pokochat , ale nedám
Ondrej71 Odesláno 7. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 A jsou doma ... Krásky ve fóliích Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Hezký .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratulka Ondro.
LovecK Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Congratz, tak je odpaň párátkem... (Vím, zní to hrozně...)
Roland Sands Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Gratuluji. Už se těším na spoustu úžasných fotografií.
Locky Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Tak rovnou funglovky! Gratulace a užij si odlepování!
Ondrej71 Odesláno 8. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Congratz, tak je odpaň párátkem... (Vím, zní to hrozně...) To teda jo Zatím jsem se k tomu neodhodlal, je to jak příprava na první sex . Ale ráno se mi podařilo si zkrátit tah, což mě potěšilo. Gratuluji. Už se těším na spoustu úžasných fotografií.Tak rovnou funglovky! Gratulace a užij si odlepování! Díky pánové
Michal444 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Takto podla foto ked pozeram.... dobre, ze si sa zbavil tych s datumom :)
Ondrej71 Odesláno 8. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Takto podla foto ked pozeram.... dobre, ze si sa zbavil tych s datumom :) šly do dobrých rukou a možná si je někdy zas koupím
semi001 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Stejně to byl jasný plán od začátku, ne Ale gratulace, jsou parádní..
kuncák7 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Taky se pridam s gratulaci. A budu se tesit na dalsi fotky.
Ondoni Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 (upraveno) Simtě, ty s tím Unitasem podrž co nejdýl, na ty bych jako někdy u pivka mrk' ! Gratuluju, pánko! Jo a ty ND nebudu komentovat, to bylo přece jasný, no ni? Upraveno 8. prosince 2015 uživatelem Ondoni
Ondrej71 Odesláno 10. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Stejně to byl jasný plán od začátku, ne Ale gratulace, jsou parádní.. Taky se pridam s gratulaci. A budu se tesit na dalsi fotky. Simtě, ty s tím Unitasem podrž co nejdýl, na ty bych jako někdy u pivka mrk' ! Gratuluju, pánko! Jo a ty ND nebudu komentovat, to bylo přece jasný, no ni? Díky pánové
Ondrej71 Odesláno 11. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Jsou dokonalé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 11. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Seděl jsem ve středu ve Wroclawi v České hospodě. Moc pěkné, tanková Plze? jako křen, příjemné prostředí, dobrá obsluha. A když jsem se kouknul doleva tak jsem si všiml malého okýnka ve kterém končilo špinavé nádobí. Zaujalo mě to, zajímavý kontrast k rozsvícené hospodě plné lidí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Ondro, dobre ich mas Na ruke sedia dobre? Na foto vyzeraju tak akurat. Uz sem az tak casto nepachnem, ale do tvojho vlakna juknem vzdy rad
Ondrej71 Odesláno 12. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Ondro, dobre ich mas Na ruke sedia dobre? Na foto vyzeraju tak akurat. Uz sem az tak casto nepachnem, ale do tvojho vlakna juknem vzdy rad Díky Janko. Na ruce sedí skvěle, ten tah je super a spona s glidelockem fakt luxus
bobi Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Glidelock clasp nemá chybu, to máš pravdu.Obzvlášť mně tedy vyhovuje,jelikož mám snad 4x za den jiný obvod zápěstí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se