Ondrej71 Odesláno 8. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Zpracování spony, dýnka, kombinace leštěných a broušených ploch - paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Hele co to je na vrchu te korunky? Ja ji mam jinou, proto se ptam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Je tam vložený kabošon s logem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Je tam vložený kabošon s logemLogo tam mam take, ale co to kaboson? Vim, blbe se ptam:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 (upraveno) Kámen (drahokam, polodrahokam) vybroušený dokulata s rovnou dolní plochou, čočkovec Upraveno 8. ledna 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Normálně je to zalitý diamantovou gumou. Jó, tydle Eterny jsem měl moc rád.. byť moje XXL ještě neměly ten vzor uprostřed cifru. Nicméně, furt jsem čuměl na to bombírování. A tah se sponou supr, viď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Teda ty stále překvapuješ, člověk už vážně neví co u tebe ještě čekat Ovšem dobrá volba, ty Eterny jsou povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Teda ty stále překvapuješ, člověk už vážně neví co u tebe ještě čekat Ovšem dobrá volba, ty Eterny jsou povedené.Ještě je spousta zajímavých hodinek, které jsem neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Wristshoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Parádní fotky...samo i hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Dokonalost pane, asi fota na rozlucku, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Asi jo,taky me vrta hlavou,za cos to mohl vymenit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Tak přišly Moony, Colty a ma cestě jsou jeste jedny moc zajimave časoměřiče. Eterny jsou super, ale je čas na změnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Tak přišly Moony, Colty a ma cestě jsou jeste jedny moc zajimave časoměřiče. Eterny jsou super, ale je čas na změnu Tak to chapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Notypytcho ty se s tím tedy nemažeš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Není čas, lámat si hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Colty - mám je podruhé, černá verze poprvé. Moc fajn hodinky, za mě vedle Rybek asi nej Béčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
včelka Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Moc krásné fotky,sem budu chodit na návštěvy častěji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se