Ondrej71 Odesláno 20. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Dlouho jsem neměl žádné GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Te zas nak zacinaj chytat roupy . Ale gratuluju, tohle je super kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Te zas nak zacinaj chytat roupy . Ale gratuluju, tohle je super kousek. Né, já jsem v klidu, jen jsem doplnil sbírku Díky, tenhle model od Seamasteru se mi líbí moc, a když se naskytla možnost, neváhal jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) Dlouho jsem neměl žádné GMT No nene Po jednom srazu s Afričanem jsem po nich strašně toužil a myslím, že ještě dlouho budu, ale v dobrém stavu jich už moc není. Kde jsi je sehnal, jestli to není tajné? A moc prosím o více fotek, tyto SMP jsou vážně úžasné! Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 No nene Po jednom srazu s Afričanem jsem po nich strašně toužil a myslím, že ještě dlouho budu, ale v dobrém stavu jich už moc není. Kde jsi je sehnal, jestli to není tajné? A moc prosím o více fotek, tyto SMP jsou vážně úžasné! To je fakt, shání se docela blbě a ceny taky nejsou nejnižší.. Já na ně narazil úplně náhodou u jednoho nejmenovaného hodináře, slovo dalo slovo a jsou doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) Přesně jak říkáš, když jsem je hledal na chrono24 apod., tak většina byla v dost zuboženém stavu byť za slušné ceny, ale k čemu to je a těch pár kousků, které na tom byli se stavem lépe, to už je zase jiná cenovka.No máš pořádné štěstí, že jsi je sehnal ve výsledku takle snadno a i stav vypadá z té jedné fotky celkem dobře, jsem zvědavý na další foto a doufám, že jich bude hodně, na toto se opravdu těším A samozřejmě gratuluji, na to jsem úplně zapomněl. Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Pane, gratulace! Vidim, ze tobe to uz klaplo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Taky gratuluju. Mně se jeden čas líbily ve stejném provedení bez GMT. Někdo je tu asi před rokem měl. A jinak o fotky se nebojím. Ondra jich určitě udělá spoustu, dokud je zas nepošle dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Přesně jak říkáš, když jsem je hledal na chrono24 apod., tak většina byla v dost zuboženém stavu byť za slušné ceny, ale k čemu to je a těch pár kousků, které na tom byli se stavem lépe, to už je zase jiná cenovka.No máš pořádné štěstí, že jsi je sehnal ve výsledku takle snadno a i stav vypadá z té jedné fotky celkem dobře, jsem zvědavý na další foto a doufám, že jich bude hodně, na toto se opravdu těším A samozřejmě gratuluji, na to jsem úplně zapomněl. Díky . stav se zda docela ok, i kdyz stopy po nošení se nejake najdou, ale na 8 let mladé hodinky to je ok. Pane, gratulace! Vidim, ze tobe to uz klaplo! Díkec . Germánie jeste nedorazila? Taky gratuluju. Mně se jeden čas líbily ve stejném provedení bez GMT. Někdo je tu asi před rokem měl. A jinak o fotky se nebojím. Ondra jich určitě udělá spoustu, dokud je zas nepošle dál Díky za důvěru Vojto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Zátiší s Hrabalem v maďarštině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 A nějaké to makro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 pekne, pekne Ondro ..jak foto tak hodinky.ackoliv sice prochazim metamorfozou v seikocvoka ..neda mi to a musim ti je pochvalit..to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 pekne, pekne Ondro ..jak foto tak hodinky.ackoliv sice prochazim metamorfozou v seikocvoka ..neda mi to a musim ti je pochvalit..to jo Díky Pavle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Moonwatch to Ondro sice nejsou, ale sluší Ti ne že ne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Jsou prostě skvělé, co k nim říct. Děkuju za fotky, kochám se stále dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Ondro moc pekne hodinky a super fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Hodinky dobry Ondro, ale za Hrabala v madartine mas sto bodov! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Moonwatch to Ondro sice nejsou, ale sluší Ti ne že ne ;-) Tak Moony už mám, tak at rozšíříme řady Omega Jsou prostě skvělé, co k nim říct. Děkuju za fotky, kochám se stále dokola. Já děkuju za Tvá slova Ondro moc pekne hodinky a super fotky. Díky Hodinky dobry Ondro, ale za Hrabala v madartine mas sto bodov! Köszönöm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 V Szegedu mají skvělý nejen salám a Halászlé, ale i capuccino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Moje oblíbené vintážky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se