Přejít na obsah

Ondrovy foto experimenty

Ondrej71

Doporučené příspěvky

Te zas nak zacinaj chytat roupy :). Ale gratuluju, tohle je super kousek.

Né, já jsem v klidu, jen jsem doplnil sbírku ;)  Díky, tenhle model od Seamasteru se mi líbí moc, a když se naskytla možnost, neváhal jsem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dlouho jsem neměl žádné GMT

No nene  :eek:  Po jednom srazu s Afričanem jsem po nich strašně toužil a myslím, že ještě dlouho budu, ale v dobrém stavu jich už moc není. Kde jsi je sehnal, jestli to není tajné? A moc prosím o více fotek, tyto SMP jsou vážně úžasné!

Upraveno uživatelem Bells
Odkaz ke komentáři

No nene  :eek:  Po jednom srazu s Afričanem jsem po nich strašně toužil a myslím, že ještě dlouho budu, ale v dobrém stavu jich už moc není. Kde jsi je sehnal, jestli to není tajné? A moc prosím o více fotek, tyto SMP jsou vážně úžasné!

To je fakt, shání se docela blbě a ceny taky nejsou nejnižší.. Já na ně narazil úplně náhodou u jednoho nejmenovaného hodináře, slovo dalo slovo a jsou doma :)

Odkaz ke komentáři

Přesně jak říkáš, když jsem je hledal na chrono24 apod., tak většina byla v dost zuboženém stavu byť za slušné ceny, ale k čemu to je a těch pár kousků, které na tom byli se stavem lépe, to už je zase jiná cenovka.

No máš pořádné štěstí, že jsi je sehnal ve výsledku takle snadno a i stav vypadá z té jedné fotky celkem dobře, jsem zvědavý na další foto a doufám, že jich bude hodně, na toto se opravdu těším :)

A samozřejmě gratuluji, na to jsem úplně zapomněl.

Upraveno uživatelem Bells
Odkaz ke komentáři

Přesně jak říkáš, když jsem je hledal na chrono24 apod., tak většina byla v dost zuboženém stavu byť za slušné ceny, ale k čemu to je a těch pár kousků, které na tom byli se stavem lépe, to už je zase jiná cenovka.

No máš pořádné štěstí, že jsi je sehnal ve výsledku takle snadno a i stav vypadá z té jedné fotky celkem dobře, jsem zvědavý na další foto a doufám, že jich bude hodně, na toto se opravdu těším :)

A samozřejmě gratuluji, na to jsem úplně zapomněl.

Díky :). stav se zda docela ok, i kdyz stopy po nošení se nejake najdou, ale na 8 let mladé hodinky to je ok.

Pane, gratulace! Vidim, ze tobe to uz klaplo! ;)

Díkec :). Germánie jeste nedorazila?

Taky gratuluju. Mně se jeden čas líbily ve stejném provedení bez GMT. Někdo je tu asi před rokem měl. A jinak o fotky se nebojím. Ondra jich určitě udělá spoustu, dokud je zas nepošle dál :D

Díky za důvěru Vojto :)

Odkaz ke komentáři

Moonwatch to Ondro sice nejsou, ale sluší Ti ne že ne ;-)

Tak Moony už mám, tak at rozšíříme řady Omega :)

Jsou prostě skvělé, co k nim říct. Děkuju za fotky, kochám se stále dokola.

Já děkuju za Tvá slova :)

Ondro moc pekne hodinky a super fotky.

Díky :)

Hodinky dobry Ondro, ale za Hrabala v madartine mas sto bodov! :)

Köszönöm :)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...