Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dneska první christmas play našeho juniora. Naštěstí ne nativity, ale o ztracené Santově čepici. Hodinky to daly bez ztráty kytičky, jsou prostě fakt hodně odolné, já byl dojatej.

eaa04722695663197227cd648586012f.jpg

b7dabb9f50f4f596ccf8ab92191c203f.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Hezký to mají děcka, nás to čeká také, úplně s toho mám hrůzu když si představím to naše torpédo v nějáké skupinové akci  :devil:  

Odesláno

Ale nebyly by Ti male:), jsou akorat. S inhausem souhlas;).

Odesláno (upraveno)

Mě jsou akorát 101, které jsou velké většině lidí. Mám velkou ruku. Nosim někdy Igeny a je tu disproporci prostě vidět. Vzhledu 36 ale nejde vytknout nic. Dokonale vyvážený EDC. A mimochodem, ty hodinky mají za sebou 7 let každodenního boje na baraku v Beskydech a nemají na povrchu absolutně nic, co by tomu nasvědčovalo. Vypadají, jako by je někdo koupil minulý týden. Vzpomněl jsem si jen na ty dojebané AP.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Ahoj Hasňo, pozdrav z Dusseldorfu. Kdo by to byl řek, že teplo přichází ze severu. Obří bilboard je jedna velká TV, tak to foťák ztmavil, v odletový hale je normálně světlo.

post-37089-1449857805,83.jpg

Alimtuma kwa kutumia simu yangu juu ya hewa.

Odesláno

Ha ha, díkes. 4 roky jsem tu žil v baráku, který stál 10 metrů od trubky co to lifruje na jih z K?rst? do Dornumu přes moře a dělá nejakých 15 % německé spotřeby. Celkové pokryvame Německo skoro ze 30 %.

Odesláno

Dobra kosile a hodinky samozrejme take:). Nemas modrou variantu te kosile? Ta by byla bozi!

Odesláno

Děcka, jak mám jet dom? Hamburg, Drážďany, Praha, Brno, Těšín, nebo vrchem Hamburg, Berlin, Wroclaw, Kraków, Těšín. Vrchem to je o hodinu a půl méně spodem je to pres Cesko.

Odesláno

Děcka, jak mám jet dom? Hamburg, Drážďany, Praha, Brno, Těšín, nebo vrchem Hamburg, Berlin, Wroclaw, Kraków, Těšín. Vrchem to je o hodinu a půl méně spodem je to pres Cesko.

Spodem a v nemecku na to slapnout.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...