Hasňa Odesláno 2. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 LOL Norway introduced border control in ports in order to stop the migrants from coming. The controls are, however, ineffective, because of drunk Norwegians, who are often so drunk that they are unable to answer questions asked by the police. http://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2015/12/02/195184222/fulle-batpassasjerer-gjor-grensekontrollen-vanskelig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 (upraveno) Dneska první christmas play našeho juniora. Naštěstí ne nativity, ale o ztracené Santově čepici. Hodinky to daly bez ztráty kytičky, jsou prostě fakt hodně odolné, já byl dojatej. Upraveno 9. prosince 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Hezký to mají děcka, nás to čeká také, úplně s toho mám hrůzu když si představím to naše torpédo v nějáké skupinové akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Neboj, tiha verejneho vystoupeni na nej dolehne. Nas malej je spise plachy a nesmely, po me, takze se projevoval spise mene, nez bylo ve scenari, nez vice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Polévka s karbanatkama. Člověk se pořad učí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Snímek jak z Burdy. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 To sis pořídil DA36 nebo to je Alda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Ne, mě by byly malé. Je to Aldova fotka. Ale kdyby tohle existovalo v 42 mm a s inhauzem, tak už je mám doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Ale nebyly by Ti male:), jsou akorat. S inhausem souhlas;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 (upraveno) Mě jsou akorát 101, které jsou velké většině lidí. Mám velkou ruku. Nosim někdy Igeny a je tu disproporci prostě vidět. Vzhledu 36 ale nejde vytknout nic. Dokonale vyvážený EDC. A mimochodem, ty hodinky mají za sebou 7 let každodenního boje na baraku v Beskydech a nemají na povrchu absolutně nic, co by tomu nasvědčovalo. Vypadají, jako by je někdo koupil minulý týden. Vzpomněl jsem si jen na ty dojebané AP. Upraveno 10. prosince 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabik Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Ahoj Hasňo, pozdrav z Dusseldorfu. Kdo by to byl řek, že teplo přichází ze severu. Obří bilboard je jedna velká TV, tak to foťák ztmavil, v odletový hale je normálně světlo. Alimtuma kwa kutumia simu yangu juu ya hewa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Ha ha, díkes. 4 roky jsem tu žil v baráku, který stál 10 metrů od trubky co to lifruje na jih z K?rst? do Dornumu přes moře a dělá nejakých 15 % německé spotřeby. Celkové pokryvame Německo skoro ze 30 %. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Dobra kosile a hodinky samozrejme take:). Nemas modrou variantu te kosile? Ta by byla bozi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Nemám. Je to Cottonfield a je ji už tak deset roku. V té době jsem tam nakupoval. Teď už siju jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Cottonfield jsem taky hodne kupoval, ale je to uz dyl, co jsem v Praze na kram nenarazil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Cottonfield mám taky rád, ovšem pokud nemám milné informace, tak v ČR je jim úplný konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Děcka, jak mám jet dom? Hamburg, Drážďany, Praha, Brno, Těšín, nebo vrchem Hamburg, Berlin, Wroclaw, Kraków, Těšín. Vrchem to je o hodinu a půl méně spodem je to pres Cesko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Děcka, jak mám jet dom? Hamburg, Drážďany, Praha, Brno, Těšín, nebo vrchem Hamburg, Berlin, Wroclaw, Kraków, Těšín. Vrchem to je o hodinu a půl méně spodem je to pres Cesko.Spodem a v nemecku na to slapnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se