Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Houpe to jak čert a jsem bledší, než ty hodinky. Holt nejsem za úplňku a jasné bavorské zimní noci v ledové tříšti z alpského pramene kalený.

c041ce81af7172af119445d94be72e66.jpg

00d95264e95768e70343a311003927e4.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Tento druh fotek mne hodne bere, hodinky a more, parada Hasno.

Odesláno

Bylo mi blbě z toho houpání, takže jsem se moc nekochal. Ale někdy, když klapne počasí, je to úžasné, to jo.

Jj, to houpani je pro nekoho neprijemne. Bych se primlouval za vice techto fotek, pokud budes mit prilezitost.

Odesláno

:photo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jsou mega paradni, diky za fota.

Odesláno

Děkuji, jsou opravdu peckovní, kdo si je neosahá neví. :smile_anim:

Odesláno

Jako hezky sou. Osobne bych mel trochu rozkol, jestli jit do zelenejch nebo jenom bilejch.

Bílé jsem si prohlédl naživo, jsou trochu nudné bez barvy.

Odesláno

Fešné GMT, gratulace :-) Damasko může být zaslouženě hrdé na svůj první GMT inhouse, jen tak dál. Jak vyřešili nastavení prosím tě, je nezávislá hodinová ručka nebo GMT ručka?

Odesláno

Ja jim fandím,ale inspirace se u tohodle modelu bohužel nezapře,strojovna je jasná,o tom žádná,to je paráda,dobrá práce,ale Eterna tam bude strašit,minimálně toho,kdo ví,která bije.Za odvahu palec nahoru. 

Odesláno

Fešné GMT, gratulace :-) Damasko může být zaslouženě hrdé na svůj první GMT inhouse, jen tak dál. Jak vyřešili nastavení prosím tě, je nezávislá hodinová ručka nebo GMT ručka?

GMT se nastavuje nezávisle.

Odesláno

Ja jim fandím,ale inspirace se u tohodle modelu bohužel nezapře,strojovna je jasná,o tom žádná,to je paráda,dobrá práce,ale Eterna tam bude strašit,minimálně toho,kdo ví,která bije.Za odvahu palec nahoru. 

po Eterne ani pes nestekne :goof:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...