Hasňa Odesláno 16. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Při pondělní průtrži mračen to chce něco odolného.
Hasňa Odesláno 16. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 A zase domů. Hodinky vydržely šichtu i počasí bez úhony. Čitelnost stále perfektní, žádné znamky koroze.
Ohm-Aztec Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Blahopřeju! Moje Seiko pětky dnes zvládly to samý!
Hasňa Odesláno 16. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 (upraveno) Houpe to jak čert a jsem bledší, než ty hodinky. Holt nejsem za úplňku a jasné bavorské zimní noci v ledové tříšti z alpského pramene kalený. Upraveno 16. listopadu 2015 uživatelem Hasňa
tano Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Tento druh fotek mne hodne bere, hodinky a more, parada Hasno.
Hasňa Odesláno 16. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Bylo mi blbě z toho houpání, takže jsem se moc nekochal. Ale někdy, když klapne počasí, je to úžasné, to jo.
tano Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Bylo mi blbě z toho houpání, takže jsem se moc nekochal. Ale někdy, když klapne počasí, je to úžasné, to jo.Jj, to houpani je pro nekoho neprijemne. Bych se primlouval za vice techto fotek, pokud budes mit prilezitost.
lukin_ova Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lukin_ova Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Pořídit tyhle hodinky chce mít opravdové gule.A já su rád, že jeden takový, je mezi námi. Hodinky perfektní a nádherné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Jsou mega paradni, diky za fota.
zekon7302 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Děkuji, jsou opravdu peckovní, kdo si je neosahá neví. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Jako hezky sou. Osobne bych mel trochu rozkol, jestli jit do zelenejch nebo jenom bilejch.
zekon7302 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Jako hezky sou. Osobne bych mel trochu rozkol, jestli jit do zelenejch nebo jenom bilejch.Bílé jsem si prohlédl naživo, jsou trochu nudné bez barvy.
African Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Fešné GMT, gratulace :-) Damasko může být zaslouženě hrdé na svůj první GMT inhouse, jen tak dál. Jak vyřešili nastavení prosím tě, je nezávislá hodinová ručka nebo GMT ručka?
CEGY Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Bílé jsem si prohlédl naživo, jsou trochu nudné bez barvy.To je mozne. Snad se ta zelena neokouka.
villain83 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Ja jim fandím,ale inspirace se u tohodle modelu bohužel nezapře,strojovna je jasná,o tom žádná,to je paráda,dobrá práce,ale Eterna tam bude strašit,minimálně toho,kdo ví,která bije.Za odvahu palec nahoru.
zekon7302 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Fešné GMT, gratulace :-) Damasko může být zaslouženě hrdé na svůj první GMT inhouse, jen tak dál. Jak vyřešili nastavení prosím tě, je nezávislá hodinová ručka nebo GMT ručka?GMT se nastavuje nezávisle.
jankoxxx Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Ja jim fandím,ale inspirace se u tohodle modelu bohužel nezapře,strojovna je jasná,o tom žádná,to je paráda,dobrá práce,ale Eterna tam bude strašit,minimálně toho,kdo ví,která bije.Za odvahu palec nahoru. po Eterne ani pes nestekne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se