villain83 Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Copak je to za triangl,nad tema trsadlama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Myslíš ten kapodastr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Je to náročné. Hlava bolí, prsty hoří. Ale hodinky zatím jdou. I když mě houslista v zápalu boje párkrát přetáhl smyčcem. Dneska druhé kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 (upraveno) Fajně bylo. Dalších šest písniček secvičených. A pak malá exkurze na rybářské lodi jednoho známého, co tyhle lodě vyrábí. Upraveno 6. března 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Parádní, vypadá to jako luxusní relax, dobré pití, lidi, muzika a to vše ještě navíc v krásné přírodě, dobře to děláte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Ty lodní hodiny s barometrem mají něco do sebe. Nedávno jsem se jedny snažil vydražit na aukru, ale nedopadlo to. Byl to SCHATS I SOHNE krasné mechanické, žádná baterka.. http://aukro.cz/hodiny-lodni-schatz-i-sohne-barometr-i6019193838.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 (upraveno) Celá ta loď dýchala takovou romantickou. Kamínka, velký hrnek na kafe, manželka doma, muž na moři, na jeden výlov 600 kilo krevet, zavést do obchodu, shrábnout kasu a hurá na týden se někam do tepla zapotápět. Velká pohoda. Upraveno 9. března 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Dneska cesta do Bergenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Hasna beer from tap Konrad's watch on tahPeppe's pizzy sáhDen není total krach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Trocha prózy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 a zpět k poezii, zahrádka, přístav, lodě, Gines, pohoda, jazz.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Hodinky super, ale ty piva nejsou zadny slagr teda . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Ja dobře udělaný Gines miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Ja dobře udělaný Gines miluju.Respekt, chapu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Já taky a klidně si ho můžu natočit sám Ja dobře udělaný Gines miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Točí se kolotoč, pivo se čepuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Točí se kolotoč, pivo se čepuje Tebe se nikdy hospodskej nezeptal jestli chceš natočit škopek chytrolíne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 (upraveno) Točí se kolotoč, pivo se čepuje Skoč si do nějaké hospody a polož jim dvě otázky: - jakou máte výtoč? - jaký máte výčep? Na tu první dostaneš odpověď (minimálně "co je ti po tom"), kdežto ta druhá se setká jen s nechápavým pohledem.Na druhou stranu, ten pán, co ti to pivo natočí, se nazývá výčepní, nikoliv výtoční...a pak se v tom vyznej Upraveno 10. března 2016 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Já ale nechodím do hospody s otázkou jakou máte výtoč, ale s větou dám si jedno točené přeci, né? Mě stačí dát do gůglu jak natočit správně pivko a vypadne na mě milion odkazů, takže oboje je podle mě ok, a hlavně co je nejdůležitější že mě hospodký vždycky rozumí na debilní dotaz, jaké maté točené pivko a nedělá hérečky, že bych měl říkat čepované, tečka :cheers:Mankote pano, Vaše problémy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Točené, nebo čepované, hlavně ať je studené a dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se