Bells Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 S Deamonem jsme v kontaktu, takže už mám nějaké zadání, zítra nějak během dne to dám dohromady, vy by jste mě normálně uhnaly Jen pro mě je trošku škoda, že se to ubírá tím střídmějším směrem a i pouzdrem bez lunety, což je úplně mimo mě, věžím, že to může vypadat dobře a uvidíme jaké to bude až to dám dohromady, ale společenské hodinky to není můj šálek kávy...
neus Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Ono to s tím střídmějším směrem nemusí být tak horké... ovšem zatím mu více celá myšlenka motivu a myslím si, že dosti originálního motivu nahrává. Kdyby to pouzdro Trailmasterů nemělo tak s prominutím hloupou volbu pro ovládání lunety a jako když by bylo na klasickým otáčení něco špatného, tak je to celé snadnější. Takhle to je celkem futuristické pojetí, ale zase... 100 lidí, 100 chutí, ale nezávidím Ti brachu Ovšem velké díky za ty motivy A ještě jednou edit: Ono se nám ještě do hry vrátí ničím zas tak dle mého názoru neurážející pouzdro World Traveller či Traveller a ani bych se tomu už moc nedivil Má vše byť se zdá velké..ikyž Seika Sporty 5 se také tak mohou jevit a nejsou
Maríno Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Ahojte. Až doteraz som vydržal len pozorovať, aby som to nekazil :-) Príspevky aj grafické návrhy sú nanajvýš zaujímavé,tak že sa už musím pridať medzi predbežných záujemcov :-) 1. Ivan_989 2. Tittus (a když to půjde LE č. 6) 3. Daemonultimate (a když to půjde LE č. 8) 4. Kasper (ak je to OK, č.7) 5. People 6. Davosa - distribúcia ( posledné číslo L.E. do dobročinnej aukcie ) 7. Atta 8. Denjl (a když to půjde LE č. 25) 9. Neus10. parnistroj (a když to půjde LE č. 27)11. kostra (13 a pokud bysme se dostali na větší počet, než tipuju že je reálné, pak 12. rozhodně číslo 35)13. warann (a když to půjde LE č. 5)14. Jakubisko (rád bych č. 1, jak jsem sem už psal.)15. Skargard (rád bych LE č. 11)16. Tenge17. Ondrej71 ( rád bych LE č.28, pokud by nešlo tak daleko tak LE č.3 )18. Maríno (ak by niekto vzdal 1 alebo 8 :-) ale v pohode aj LE č.4 alebo LE č.2) Osobne by som radšej preferoval športovejšie hodinky, aj keď na trailmasteroch mi tiež trochu vadí " ten pipík" :-)a na Ternosoch Luneta a podobnosť na veľa iných značiek. Potreboval by som pred hlasovaním poradiť,ako si väčšina predstavuje remienok ( ja by som kožu zrovna nechcel) a aké sú vlastne možnosti pri Military a Vanguard. Moc ďakujem a prosím pokračujte, je to hotová Extáza :-)
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Tenhle návrh se mi moc líbí. Myslím samozřejmě návrh lunety, ciferník v tomto provedení v žádném případě.Uprostřed symbolu na 12 vidim lumi bod.
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Mám odhlasováno. Rozhodl jsem se tak pro maximální toolovost, kterou můžeme z pouzdra vytěžit, podobnost mě neznepokojuje, je to výrobek Davosy a podobný tvary má či měla v nabídce snad opravdu každá slušná i méně slušná značka. Kde dostanu za podobnou cenu tolik technických vlastností v jednom a zároveň možnost vlastní tváře. Hlasoval jsem celkem třikrát a pokaždý to změnil. Vždy jsem dával jen jeden hlas. Teď už měnit nebudu, moje rozhodnutí padlo.
Kostra Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Dle mého výborná volba daemone a jsem rád, že na ty ternos professional nejsem sám:-) Uvidíme, jak bude vypadat grafický nástřel, ale myslím, že to pouzdro má potenciál a na podobnosti bych se fakt vyprdnul. Nepředpokládám, že je pouzdro trailů patent soudruhů z Davosy a věřím, že by se inspirace jistě našla, ikdyž určitě méně profláklá.Každopádně se dnes budu moc těšit na další grafiku od Bellse.
tenge Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Musím uznat, že Ternosy nejsou špatné, ale už jsou dost mohutné..na druhou stranu mají pěkný a vypadá to že i solidně udělaný tah. No je tam mnoho proměnných, podle kterých se rozhodovat. Jsem zvědav na grafiku. Podobnost přesně jak píše Kostra..to bychom se museli vyvarovat naprosto všeho, protože za těch spoustu let se vzorů, podob a "zaručených pouzder určitých firem" vžilo tolik, že vždy najdeme něco co je podobné něčemu. Ale osobně nejsem proti použít osvědčené věci...ne kopírovat, ale zakomponovat do svého "díla".Nápady tu jsou dobré, teď je ještě uvést v život a vyzkoušet jak to bude vypadat. Jinak když jsem o tom tak přemýšlel, šla by udělat verze, kdy by se mezi hodinovou ručku a minutovou vložil disk třeba s tím vyobrazením rytého slunce nebo alternace Daemonova obrázku a hodinová ručka by tak obíhala třeba s malou zeměkoulí kolem disku s vystrčeným růžkem na přesnou hodinu...třeba blbost..ale nemuselo by to být špatné.
warann Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Dle mého výborná volba daemone a jsem rád, že na ty ternos professional nejsem sám:-)Hele nechci ti do toho kecat (i když už to dělám), ale viděl jsi kolik mají lug to lug? Tak jsem si jen vzpomněl jak jsi prodával MM, resp. zdůvodňoval prodej...... :smoke:Podle mě jsou na Tebe, stejně jako na mě veliký. Bohužel.
ivan_989 Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Musím uznat, že Ternosy nejsou špatné, ale už jsou dost mohutné.presne, tak to vidim aj ja. Prof su moc vysoke. Nad 200m premyslam, tie su asi subtilnejsie, keby sa dala spravit stvorfarebna luneta v kombinacii so symbolmi........ale to uz asi bude kolotoc, takze asi len jedna farba a symboly........na druhej strane, dobre spracovany motiv bude vypadat vyborne aj na spolocenskejsich hodinkach. JA NEVIEM CO CHCEM ALE NECH TO UZ MAM! edit: asi bude lepsie ked sa 2-3 top puzdra graficky rozpracuju do 2-3 navrhov, ja sa nechcem uviazat na konkretne puzdro bez toho aby som videl vysledok.
nickolas Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Tenhle návrh se mi moc líbí. Myslím samozřejmě návrh lunety, ciferník v tomto provedení v žádném případě.Uprostřed symbolu na 12 vidim lumi bod. Luneta.jpgSyboly na lunete vypadaji dobre, ale posunul bych je o jednu pozici vpravo. Tim se ti na 12 dostane symbol z 9, ktery uz jakysi "lumibod" ma... A nebo, udelat vsechny symboly v lumi?
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Měnit polohu symbolů nemůžeš o 90 stupňů, jen o 45 stupňů. Mají své poslání v těchto pozicích.
warann Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Kdyby to pouzdro Trailmasterů nemělo tak s prominutím hloupou volbu pro ovládání lunety a jako když by bylo na klasickým otáčení něco špatného, tak je to celé snadnější. Takhle to je celkem futuristické pojetí, ale zase... 100 lidí, 100 chutí,Nevím jestli to dobře chápu, ale vnitřní otočná luneta je celkem běžná věc i u potápek zavedených značek, za všechny IWC Aquatimer nebo LLD (je jich samozřejmě podstaně víc, Daemon by je jistě vysypal z rukávu, já bych musel chvíli pátrat v paměti)). Čili rozhodně to není nějaký výstřelek a dle mého je to i esteticky zajímavý řešení. Ale samozřejmě jak píšeš 100 lidí, 100 chutí.
tenge Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Já bych nebyl proti udělání celých symbolů v lumi...v noci ti tam bude svítit ten symbol..to věru nebude špatně vypadat...ať to bude v jakémkoliv pouzdru a rád bych i třeba vnitřní AR a ten můj nápad s vnitřním diskem je blbej?Syboly na lunete vypadaji dobre, ale posunul bych je o jednu pozici vpravo. Tim se ti na 12 dostane symbol z 9, ktery uz jakysi "lumibod" ma... A nebo, udelat vsechny symboly v lumi?
ivan_989 Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Měnit polohu symbolů nemůžeš o 90 stupňů, jen o 45 stupňů. Mají své poslání v těchto pozicích.symboly jasne ze menim nechcem, islo mi o farby, aby symboly boli vzdy v strede prislusnej farby. Ale to asi bude vyzerat divne.
nickolas Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Měnit polohu symbolů nemůžeš o 90 stupňů, jen o 45 stupňů. Mají své poslání v těchto pozicích.Jakoze vzduch navrchu atd.? Aha, to asi jo... Jen ze tam uz ten lumibod prakticky je...to nemohli soudruzi ty symboly vymyslet s ohledem na potreby budoucich generaci??? Mi to prijde, ze kdyz das do toho symbolu dalsi tecku, tak uz to nebude ono... Udelat symbol na 12 cely v lumi? Jen ten na 12.
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Trailmastery by pro mně byly tak jak vypadaj lehce vintážně dokonalejší s oběma korunkama v pravo, viz JLC, LLD...Teda já s tim pracovnim telefonem ni nezvládám, slabej výkon, malá operačka, pořád zamrzá a padá.
warann Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Trailmastery by pro mně byly tak jak vypadaj lehce vintážně dokonalejší s oběma korunkama v pravo, viz JLC, LLD...Tak o tom žádná. Vidíš JLC, já věděl, že mi něco podstatnýho uniklo, resp. jem si nemohl vzpomenout. Taky nevím proč to nacpali ta, kde - když už - tak bývá heliák. Bejt to napravo na 2 a 4, je to dokonalý. Edit: ale zase mají pro lidi s rukou jako já oproti LLD jednu velkou výhodu (už zde asi 1000x omletou). Při stejným pouzdru 42mm je rozdíl lug to lug ohromnej (rád bych napsal přesný číslo, ale z hlavy nevím kolik mají LLD a hledat se mi to nechce ) Edit 2: teď bych si ovšem nafackoval, já žil v domění, že mají WR 200m. 100m zrovna není hitparáda na tool hodinky.
Kostra Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Ono je to hodně o váze a o tvaru. MM jsem musel pustit, protože mi na ruce prostě absolutně neseděly, naproti tomu oceány od Steinů se stejnou lug to lug jako mají větší ternosy a přibližně i ty MM jsou jedny z nejpohodlnějších hodinek, které jsem kdy nosil. Možná dokonce i naopak bych řekl, že velká hmotnost pouzdra spolu s malým lug to lug je na nošení (alespoň na mém zápěstí) to nejhorší, co může být, takže se té velikosti vůbec nebojím a proto i upřednostňuju professional před obyč menšími ternos, které jsou ale těsně v závěsu. Každopádně nejlepší by bylo si to všechno ošmatlat naživo, proto jsem psal, jestli nezkusíme nějaký minisrazík, kam by Kasper vzal několik "pouzder" z finálního výběru ...Hele nechci ti do toho kecat (i když už to dělám), ale viděl jsi kolik mají lug to lug? Tak jsem si jen vzpomněl jak jsi prodával MM, resp. zdůvodňoval prodej...... :smoke:Podle mě jsou na Tebe, stejně jako na mě veliký. Bohužel.
cigi Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Z dané nabídky Davosy mne zaujal model trainmaster. Je opravdu tool , jde k němu kůže, hadr, guma i náramek, na vnitřní lunetě podle mne bude levnější upravit grafiku, neb stačí prostý tisk, nic odolného. Taky by šel český den v týdnu. Se mi prostě zdá, že nabízí největší potenciál pro limitku.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.