parnistroj Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 V 12. 8. 2014 v 9:19, pebe napsal: a šly by udělat kualté indexy jako jsou na SUBech? Přeci jen čárky jsou na lunetě, na cifru to je samé kolečko, to by se tam mohlo hodit a nebude to zabírat tolik místa.... Kulate indexy se vizualizovat nebudou. Mas si to udelat sam.(to rekli mne o nekolik stranek drive)
Kostra Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Za mě kulaté indexy určitě ano, ale pojďme počkat na výsledek hlasování o pouzdře. Do každého z finalistů se bude hodit něco jiného. Finální výběr sebou také zákonitě přinese personální obměny a tím třeba i nové nápady a hlavně jistotu dalšího směřování. Nechme to tu týden vychladnout, probírejme a třiďme si v hlavách nápady a třeba ve středu 20. se tu opět sejděme, řekněme si jaké pouzdro vyhrálo a pak se podle toho zařídíme;-)
m.n. Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Tady jsem vám to udělal trošku precizněji, snad nevadí...
Bells Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 V 12. 8. 2014 v 8:57, parnistroj napsal: Bells: netusil jsem, ze se z toho stala limitka demon+bells, to mi nejak uteklo. Myslel jsem, ze ostatni do toho mohou taky mluvit, proto jsem to chtel spolufinancovat. Ze nechces vizualizovat navrhy ostatnich je pozoruhodny pristup. S pouzdrem je to velmi jednoduche. Kdyz se cifr vizualizuje jen v jednom, vysledny navrh se chte nechte priohne, aby pasoval spise k tomuto pouzdru. To je proste simple fact of life. Jestli to byla zamerna manipulace nebo ne, nehraje zadnou roli, neni to proste fair. Ale nestala, vyždyť už jsem minule psal, že jsem se vždy snažil co nejvíc úprav udělat a jak to bylo, že jsem vždycky udělal hlavně ty pro které bylo vícero lidí. Prostě všechno udělat nemůžu na to nemám kapacitu tak to je a nic s tím neudělám. Ano hlavní rysy jsme dali dohormady společně s D, ale to také proto, že právě D se do toho na začátku angažoval nejvíc a to snad uzná každý.Ono je to i o tom, že abych mohl dát něco dohormady tak potřebuju podklady a není toho málo nestačí slova, já musím na tom PC s něčím pracovat nenakreslím to jako kdybych to kreslil tužkou, snad mě chápeš jak to myslím S pouzdrem je to tak jak jsem říkal, možná to není úplně fér a také jsem se už minule omlouval, ale uznej sám ,kdybys něco dělal a líbilo by se ti to hlavně tak, tak by ses také přikláněl nejvíc právě k tomu.Také si můžeme hromadně objednat nějakého grafika, nejspíš ho budeme muset platit a pak s tímto problém nebude protože ten jelikož to bude jeho práce bude dělat všechno, já bych byl i pro, ale jde o to co by to také stálo a jestli se to chce všem platit, mě se třeba nechtějí platit návrhy když to nakonec může dopadnout špatně a pak jen vyhodím peníze oknem a nebudu mít nic.Máme prostě omezené možnosti a tak to ber, já nemám ani takové dovednosti jako pravý grafik, ani tolik času a nemůžu toho tolik zapracovat, prostě to nejde, tak to prosím pochop, alespoň todle když už nic jiného.
parnistroj Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 V cem to delate? (ja jsem grafikou netknuty) Edit: respektive samozrejme, pokud je to fotoshop nebo neco podobneho draheho, tak ani nemusite odpovidat) Dik
Bells Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 V 12. 8. 2014 v 9:58, parnistroj napsal: V cem to delate? (ja jsem grafikou netknuty) Nevím jak kluci, já v Photoshopu, ale je toho spousta a spousta je i zadarmo, a indexy se dají udělat klidně i v malování.A určitě neber mojí odpověď zle, jen radím, tak jako už minule, jinak určitě je toho spousty zkus něco vygooglit, grafické programy nebo tak něco a určitě ti něco vyjede.
Daemonultimate Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Kulatý indexy, je vidět,že se fakt nedohodnem,míhaj se mi před očima a perou se zeměkoulí. No nic. Kostra má dobrej nápad, vlastně víc nápadů.A já nejsem Baumford, škoda.
Skargard Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 V 12. 8. 2014 v 9:14, Daemonultimate napsal: Parnistroj : Bells: netusil jsem, ze se z toho stala limitka demon+bells, to mi nejak uteklo....................................................................................................................................................Ok, nic takovýho co píše Parnistroj se nestalo, to dokazuje rozdíl mezi mojim prvním návrhem, kterej udal tenhle směr a výsledkem, kterej teď máme. Je úplně všechno jinak a to na ZÁKLADĚ VAŠICH PŘIPOMÍNEK počínajíc vzhledem symbolů, jejich polohou, datumkou, ručičkama, takže nic takovýho jak píše Parnístroj nenastalo. Návrh má sice MUJ PUVODNI NÁPAD ale vypadá tak, jak JSTE ŽÁDALI V ÚPRAVÁCH, zítra uzavřu to hlasování s pouzdry a spustíme to finalové. Snad nám někdo dodá vizualizace. Parnístroj zároveň může převzít aktivitu svých úprav nebo začít druhou řadu možného zpracování tématu. Budu to tu sledovat a až se na něčem dohodnete, třeba uzavření hlasování finalového kola pouzdra, zařídím potřebné.Jeden hlas stačí na to, aby to potopil, nechce se mi tomu věřit, kde jsou ti , kterým se to líbilo...kteří navrhovali ty změny a úpravy aby řekli ne ne, parnístroji, tak to nebylo..asi mají momentálně jinou práci, tomu rozumím, já také. Mě osobně se ten směr líbí, ale abych psal a plevelil neustále tím samým se mi nechce. Shrnu to za mě ANO směr je dle mého dobrý
Skargard Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 jen pro inspiraci něco co jsem našel
wizard-ov Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Nic, do pátku si dávám od tohoto tématu pauzu...
ivan_989 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 celkom ma zaujalo tornado na druhom obrazku, vystihuje to vzdusny zivel lepsie ako nebo s oblakmi...
Skargard Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 A poslednídoufám že to nevezmete jako plevelení jen pro inspiraci. Třeba se z toho něco použije třeba ne.
Skargard Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 námět na dýnko k tomu si přimyslete nápisy kolem dokola opět pouze návrh nic určujícího.....a již zas mlčím
Denjl Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 jsem do této limitky zatím přihlášen, ale tempo, kterým to ženete dopředu se mě zdá zbytečné... nemám čas sedět přes den tolik času o chrononagu a tak se do tohoto tématu připojím až večer a těch věcí co se tu zaden odehraje je tolik, že to narovinu nestíhám sledovat. Rád bych přispěl i nějaký poznatek, ale nejsem bohužel žádný výtvarník a estét... dokážu jen říct líbí nebo nelíbí.... a je fakt, že tady v tom se připojím k Parnimustroji a Frantikovi, že to pouzdro je v podstate pro mě téměř nepřijatelný... možná to je pro více lidí, kteří by měli zájem tuto limitku více řešit... já jsem asi po 2 prosbách o dělání dvou vizualizací (i pouzdro bez lunety) rezignoval a už jen sleduji jak se to tu teď hádá.... kdyby se ubralo na tempu, tak by třeba byl čas i na další vizualizace, uznávám Bellsovu a Daemonovu práci a líbí se mi to zapálení, ale prosím myslete i na ty, kteří nejsou tak nadaní a dejte jim na výběr...
m.n. Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Když už tady tak bilancujeme, přidám se k denjlovi - já přihlášen nejsem, ale rozhodně toto téma vedu v patrnosti a rád bych se přidal. Zatím je ale pár věcí, které mi to nedovolí - vnější luneta mi přijde absolutně mimo, jsem rozhodně pro pouzdro bez lunety. Dále pak rozhodně rychlost s jakou se tato limitka řeší. Hned na první stránce se rozhodnout pro téma a za další dva týdny psát statusy, že jdeme do finále, to je na mě opravdu moc hrr. No a třetí a docela zásadní je to, že mi takto zpracované téma a obrázky symbolů a skeny z knih evokují nějaké magično, léčitelství, čakry, šluníčkové lidi, Aštara Šerana, mandaly a další nesmysly, které z duše nenávidím. Pokud bychom se snesli trochu na zem, jistě by to neuškodilo. S Photoshopem něco málo umím, takže když bude potřeba a já budu mít čas, rád vám třeba s nějakou úpravou pomůžu.
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Taky teda přispěju jen pohledem zvenčí: Nenapadlo vás, že ty hodinky, tak jak jsou na tý vizualizaci, nejsou vůbec hezký?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.