Jiří Štencek Odesláno 7. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Dnes mně pošťačka přinesla balíček s hodinkama Seiko snzg15k1. Sám pracuju v e-shopu, tak musím pochválit jak byly hezky a pečlivě zabalené! Jsou to moje první hodinky, krásné, s nádherným zvukem tikání. Mám velikou radost. Časem přidám do fóra fotky. Pracovníkům v Helveti veliký dík! My moc děkujeme za objednávku a slova chvály. Navíc od kolegy z oboru to potěší Na balení si dáváme záležet.Tak ať tikají! Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Taky se přidám s pochvalou. Před pár dny jsem si přišel pro limitky géček DW5735D. A veliká spokojenost. Super přístup a k hodinkám dárek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Taky se přidám s pochvalou. Před pár dny jsem si přišel pro limitky géček DW5735D. A veliká spokojenost. Super přístup a k hodinkám dárek.Mockrát děkujeme za pochvalu, podělím se o ni s kolegy S novými G-Shock přejeme hodně zážitků a spokojenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Tímto bych chtěl poděkovat Jirkovi za poskytnuté rady při výběru hodinek a rychlost eshopu helveti.czOpravdu mohu vřele doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 13. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Díky Davide a všem ostatním také Jsem moc rád, že se u nás cítíte dobře a odcházíte spokojeni! Jenom doplním, že recenze a zkušenosti s námi by se měly vkládat do vlákna Recenze Obchodů. Ať se nám to nerozdrobí na 2 místa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 14. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Máme tady jednu vratku hodinek Seiko Kinetic GMT SUN069P1. Hodinky mají jednu malou vlásečnici na dýnku, jinak stav nových hodinek (nošené asi týden). Původní majitel je vyměnil za jiný model. Cena pro členy chronomagu 6300 Kč (původní 9490 Kč). K vidění u nás na prodejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 20. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Citizen Promaster Altichron!Měsíc se mnou byly v Himálaji a jak to přežily si můžete přečíst v dlouhé recenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 24. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Opět hledáme do Helveti nového kolegu. Třeba to budeš právě ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 (upraveno) ta vrácená Seika vypadají moc dobře, ale já bych uvítal, kdyby se někde podařilo najít nebo vyhrabat model SRP265K1. 39mm/4R36-24j/Hacking/ruční nátah/100m/20mm řem. I jen zánovní. Fakt by mi to pomohlo, Seikaři pátrejte též.Díky všem. ** Upraveno 2. října 2018 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 10. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 ta vrácená Seika vypadají moc dobře, ale já bych uvítal, kdyby se někde podařilo najít nebo vyhrabat model SRP265K1. 39mm/4R36-24j/Hacking/ruční nátah/100m/20mm řem. I jen zánovní. Fakt by mi to pomohlo, Seikaři pátrejte též.Díky všem. ** Rádi bychom ti pomohli, ale bohužel nemáme a neumíme dodat :/ V rychlosti jsem našel alternativu: https://www.helveti.cz/seiko-snkl45k1 (7S26 bez hackingu a manuálního nátahu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralikovo Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Helveti super servis, celkem dobrý ceny, bez cla, bez rizika, se zárukou.. Co chtít víc? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Helveti super servis, celkem dobrý ceny, bez cla, bez rizika, se zárukou.. Co chtít víc? :-)Mockrát děkujeme za sdílení zkušeností s naším obchodem, projevená spokojenost nás velmi těší. Kdybychom mohli v budoucnu s něčím pomoci, stačí nás kontaktovat zde, anebo přímo přes stránky Helveti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Helveti super servis, celkem dobrý ceny, bez cla, bez rizika, se zárukou.. Co chtít víc? :-)Tak ja doufam (tedy vim, protoze Jirku znam), ze u vyrobku prodavanych v Helveti je clo zaplaceno. To jen aby to nevypadalo, ze cast prodavaneho zbozi nejak pokoutne dovazi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 25. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 kralikovo: Helveti super servis, celkem dobrý ceny, bez cla, bez rizika, se zárukou.. Co chtít víc? :-) Tak ja doufam (tedy vim, protoze Jirku znam), ze u vyrobku prodavanych v Helveti je clo zaplaceno. To jen aby to nevypadalo, ze cast prodavaneho zbozi nejak pokoutne dovazi... Já to teda pochopil tak, že kralikovo tady srovnává nás s objednáním hodinek ze zahraničí (kde by platil clo, měl riziko se zárukou atd).Vše dovážíme přes oficiální distribuci daných značek Takže vzorně platíme vše, co po nás stát či EU požaduje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Jo tak Tak to me vic trapi DPH, nez clo, kdyz objednavam mimo EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 25. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Něco pro vás se značkou Traser chystáme Zítra bude víc na našem blogu a Facebooku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Kura! Kde mam furt brat prachy na hodinky. Ledvinu uz sem prodal. Jak vidim tu "ceskou vlajku", cicham nejakou limitku k vyroci republiky by Helveti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Kua, od 7hod sem jako na trni, hlidam blog a cekam, az to vypukne...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 26. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Kua, od 7hod sem jako na trni, hlidam blog a cekam, az to vypukne...:-)Vydrž ještě chviličku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 26. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 (upraveno) Do toho našeho dnešního velkého představování nám Seiko představilo limitku pro Evropu Takže pokud se vám líbily limitky Seiko Dawn Grey Series (želvy i samuraje), můžete je předobjednávat na info@helveti.cz nebo tady přes SZ. Budeme mít dostatek kusů. Na náš dárek k výročí 100 let ČSR si musíte ještě chviličku počkat.. Upraveno 26. října 2018 uživatelem Jiří Štencek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se