Jiří Štencek Odesláno 1. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Kolega Jirka to napsal mozna trosku kostrbate a z jedne vety to vypada, ze budeme testovat jenom mezi nami v Helveti. Na to poukazujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 před 26 minutami, Jiří Štencek napsal: Kolega Jirka to napsal mozna trosku kostrbate a z jedne vety to vypada, ze budeme testovat jenom mezi nami v Helveti. Na to poukazujes? to ani ne, ale zatím tomu rozumím tak, že se ještě hlásí zájemci a bude se teprve sestavovat Fahrplan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 2. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Ano, to je pravda Takže neposíláme do světa, ale hlásíme možnost se přihlásit a následně pošleme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 31. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 (upraveno) Kamarád prodává na našem bazaru hodinky Casio Protrek PRW-2500-1ER, které s ním (i se mnou) byli na 6tis. hoře v Himálaji, na Ortleru a podobných výpravách. Někomu ještě udělají velkou radost! Mám svolení jít na 4000 Kč, takže prosím dále nelicitujte a berte to jako maximální slevu (1000 Kč) oproti nabízéné. Celkově náš bazar už obsahuje 14 kousků a z nich některé určitě stojí za vaši pozornost (například Citizen, Orient, Certina a jiné). Upraveno 31. srpna 2020 uživatelem Jiří Štencek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 6. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 (upraveno) Nouze naučila Dalibora housti a nás naučily těžší podmínky většímu rozhledu v podobném segmentu. Vím, že mezi milovníky hodinky je taky spousta znalců a majitelů nožů. Velmi ostýchavě proto vstupujeme do nabídky kapesních nožů Victorinox, multitoolů Leatherman a další budou přibývat. Mrkněte na https://www.helveti.cz/kapesni-noze/ Trpělivost prosím - nabídku postupně doplňujeme a rozšiřujeme. Od zmíněných značek dokážeme dodat vše, stačí napsat. Upraveno 6. listopadu 2020 uživatelem Jiří Štencek doplnění informací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 I tady hodím svoji rezenci a nemůžu jinak než klasicky - snake doporučuje Od začátku do konce na jedničku a hodinky jsem měl doma snad dřív než byla platba u nich na účtu díky moc, Snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Sorry - to patří do hodnocení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 6. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Nic se neděje, takové recenze si necháme líbit i tady Díky Honzo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 2. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Začínáme s Garminem Tak kdyby chtěl někdo motivaci ke sportu nebo procházkám do přírody, víte, kde je hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 8. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Limitka Wenger s českým dnem v týdnu a za pár peněz. Jenom 300ks. To chcete! Víc informací na eshopu a brzy i na blogu. https://www.helveti.cz/wenger-attitude-01-1541-114-cb-ceska-limitovana-edice (100ks) https://www.helveti.cz/wenger-attitude-01-1541-121-cb-ceska-limitovana-edice (200ks) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom77 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Jo, to chceme! Aneb není nad to koupit si sám si sobě dárek vánoční. Zbytečnost, kterou prostě chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 9. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 16. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Dlouho jsme se rozhlíželi kolem (Yema, Hamilton, Sinn a další), abychom tento rok oslavili příchodem značky Ball. Technologií osvitu k nám velmi dobře zapadá, protože naše láska k Traseru a Luminoxu trvá. S tritiem koketuje už dlouhou dobu i Davosa. A Ball bude tak velmi vhodným doplněním této svítící sbírky. Moc dobře vím, že Ball není neznámější značka a neočekávám od ní obrovské prodeje. V Helveti se ale snažím razit přístup, že značka nás musí v prvé řadě bavit. A o tom jsem u Ballu naprosto přesvědčen! Dokonce zde na fóru a Facebooku vnímám jistý vzestup popularity této značky, což mě obrovsky těší. Snad k tomu přispějeme i my svou láskou k hodinkám, články, recenzemi, fotkami a vhodně vybranou kolekcí. Už brzy vše na https://www.helveti.cz/ball Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 V první řadě mi dělá radost, že se můj oblíbený obchod s úzkou vazbou na mé oblíbené fórum rozšiřuje. Navíc jsem rád, že je to rošíření o prestižní značku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 U Helveti.cz jsem před několika dny učinil další nákup a jejich přístup je skvělý! Ještě jednou děkuji Jirkovi za jeho individuální komunikaci a za nákup skvělých hodinek! Jinak z BALLu mám taky radost, líbí se mi jejich styl a progres. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Musím Jirkovi poděkovat s výběrem dárku k V. pro přítelkyni Nakonec mi udělal nabídku a ta se nedala odmítnout. Přítelkyni se MS moc líbí viz. foto... možná jsou na ni trošku velké.. ale když to tak má ráda Děkuji moc Halveti.cz za rychlost preciznost a rady při výběru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 23. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Mám radost, že vám děláme radost! Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 15. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 I tento rok jsme z našich pravidelných hodinek měsíce vyhlašovali hodinky roku. S kolegy jsme vybírali, vybírali a dopadlo to takhle (viz níže). Budu moc rád, když si taky zahlasujete. Třeba zjistím, že máme úplně rozdílný vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 26. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Vzal jsem do Laponska Citizeny a konečně o nich dopsal recenzi. A jenom ve zkratce, za tu cenu jsou to skvělé hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 6. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 Malá drobnost od nás. Seiko Prospex ručník v hodnotě 500 Kč. Ke každým Seiko hodinkám nad 7000 Kč. PS: Další v řadě budou Seiko baterky a termosky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se