sery.vlk Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Další, kdo nesype desítky tisíc kusů ročně a není úplný solitér, je H. Moser & Cie -- vlastně Moser Schaffhausen AG..Vlastník: hodináři a finanční investoři z Moser Watch Holding, stejně jako u sestry H. Mosera, Precision Engineering AG.
Návštěvník Snow Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 H.Moser&Co. - to není dobré, to se nám vlákno začíná třepit, takhle jsem to nechtěl. Za chvíli se dostaneme k MB&F.
Daemonultimate Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 (upraveno) Nevím jestli se velikostí produkce do seznamu hodí Eberhard & Co. -- 16.000 kusů ročně.Jak je to teď s Glycine? Upraveno 27. července 2014 uživatelem Daemonultimate
JaRooN Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Romane, EDOX, i kdyz ma privesek, tak bych ho tam vratil. Je vlastnikem sve znacky, kterou odkoupil od Swatch group, kam na chvilku patril. A tak jede po vlastni - nezavisle ose a k ni si sam vytvoril privesek, u ktereho ruci, ze kvalita, i kdyz pod jinou znackou, bude vzdy stejna jako u materske firmy. Breitling je nezavisly. I kdyz v minulosti mel velke problemy a koupilho jiny majitel, ktery vlastnil znacku SICURA, tak casem mu doslo, ze BREITLING ma vetsi potencial a znacku Sicura dal k ledu a vyrabel uz jen pod znackou Breitling.
sery.vlk Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 H.Moser&Co. - to není dobré, to se nám vlákno začíná třepit, takhle jsem to nechtěl. Za chvíli se dostaneme k MB&F. Jasně, promiň, čtu nepozorně název vlákna: "Velké..." .-)
JaRooN Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Glycine bohuzel neni nezavisla znacka. V prubehu krize je koupil Hans Brechbühler a jeho rodina tuto znacku provozuje do dnesni doby. Krome Glycine watch vyrabeji vsechno mozne, krome jineho i nejake fashion znacky hodinek, takze nezavislost nehrozi.
m.n. Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 (upraveno) Supr téma, člověk aby se bál něco napsat, aby nedostal zmr*áno jako na základní škole... Upraveno 27. července 2014 uživatelem m.n. 3
Rodkopf Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Cimier, vollständig Montres Cimier AG,[1] ist ein unabhängiger Schweizer Hersteller mechanischer Armbanduhren mit Sitz in Baar.
jacob Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Breitling - je opravdu sólo ? Breitling před několika lety (1997) koupil firmu Kelek, kterou později (2002) přejmenovali na Breitling Chronometrie, aby pro ně udělala in-house 01. To už jsou ale informace spíše pro insiders a nemyslím si, že by to mělo ovlivnit seznam, popř. Breitling vyřadit. Jinak AP by měla být samostatná značka ve vlastnictví rodin Audemars, Piguet + 3 další.
parnistroj Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Bože, snad jednou pochopíš, tak jako všichni ostatní, že se bavím o výrobcích hodinek. Sám si Rolex navrhl a já kretén na Tudor zapomněl a do žebříčku připojil. Ovšem už z Tvého původního návrhu Rolex je patrno, že si nepochopil lautr nic.Ted, zrovna ted mi to vsechno doslo. Pochopil jsem, jak strasne jsem se mylil, kdyz jsem se ptal. Omlouvam se, ze jsem se narodil a slibuji, ze uz to nikdy neudelam.
EDYMI Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 (upraveno) Môj nástrel je ZENO WATCH BASEL? Prezentujú sa ako rodinná firma. Upraveno 27. července 2014 uživatelem EDYMI
USER47 Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 (upraveno) Ty jsi zcela ZCELA ZÁSADNĚ NEPOBRAL význam NEZÁVISLÝ.On totiž výraz NEZÁVISLÝ nemá jedinou správnou oficiální definici, takže je poměrně jednoduché ZCELA ZÁSADNĚ NEPOBRAT co si zrovna ty pod tím představuješ. Zejména u tak matoucím způsobem formulovanýho vlákna. (imho outsourcing nějaký prkotiny do dceřinky nemá žádnej velkej vliv na to, zda firma může bejt považovaná za nezávislou, to spíš parnimstrojem zmiňovaná vlastnická struktura a obchodovatelnost, ale whatever) Upraveno 27. července 2014 uživatelem USER47
Rodkopf Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Môj nástrel je ZENO WATCH BASEL? Prezentujú sa ako rodinná firma. Podle wikipedie máš pravdu. Specializing in aviation watches, they are one of the few independent Swiss watch manufacturers still in operation. Their factory is in Basel, Switzerland.
Viktor Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Můžeme vyskrtnout UN, prave oznámili, ze je koupil Kering (vlastní GP/JR, Guci a spoustu hadru, pardon značek luxusního módního oblečeni).
BrunoK Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Nie som až taký znalec, ale čo tak INVICTA?
Rodkopf Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 (upraveno) Jaeger LeCoultre ?Breguet ? Richemont a SWATCH Upraveno 31. července 2014 uživatelem Rodkopf
IzTaPa Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 lamu si hlavu nad tim, cim jsou velke nezavisle jedno-znackove CH firmy rozdilne od vice-znackovych velkych (a nezavislych)? treba rolex byl vyrazen, protoze dela tudor. a pritom tudor je priklad klasicke strategie, kdy se jedna firma (v tomto pripade pres dcerinou spolecnost) snazi obsadit nizsi/jiny segment nez materska spolecnost. myslim, ze takovych prikladu najdeme spoustu ano, nechme stranou vsechny verejne obchodnovatele a nebo ty, ktere vlastni financni investori - ti musi vykazovat stale lepsi (financni) cisla co ctvrt roku, ale vsechny ostatni jsou urcite zamereni na rust v mnohem delsim casovem horizont...
Kluk jako buk Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Rolex je nezávislý i podle Ariela Adamse. Odkaz na tenhle článek tu, věřím, ještě neproběhnul: http://www.forbes.com/sites/arieladams/2014/07/31/the-few-big-companies-that-own-most-of-the-major-luxury-watch-brands/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se